Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

Kartizit Tasarım

foruma resim yüklemek https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html
  2. Cengiz Duhan

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydına kaldım yaa, Herkese Tünaydın,, :grafikerler:
  3. Cengiz Duhan

Klavika yazı ailesi

@Erkal ÇOŞKUN Erkal bey rapid linkinde sorun var galiba yükleme yok diyor
  4. Cengiz Duhan

Klavika yazı ailesi

@Mehmet Can AKPINAR Rica ederim.
  5. Cengiz Duhan

Klavika yazı ailesi

Klavika burda http://we.tl/76eOmQHnoT
  6. Cengiz Duhan

Grafiker olarak iş arıyorum

ilan günceldir
  7. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı,, bir kız çocuğu sahibi olarak söylüyorum, çocuğuna bunu reva görmezsin, üstelik süpürgen benimki gibi 2000w sa
  8. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu gibi, sadece yeşil değilim:) Hassas bir kalbin var
  9. Cengiz Duhan

Font yardım...

@Cemal Canlı Teşekkürler, arada bizde nasiplenmiş olduk,,:D
  10. Cengiz Duhan

0 Rh negatif kan gerekiyor arkadaşlar.

@Hümeyra Can @Aslı SAYILIR Hassasiyetiniziçin Çok Teşekkür Ederim arkadaşlar, siteye yeni girebildim, kan bulundu, arkadaşımın babası için lazım olmuştu, mümkünse konuyu silebiliriz, Tekrar Teşekkürler,,
  11. Cengiz Duhan

0 Rh negatif kan gerekiyor arkadaşlar.

0 Rh negatif kan gerekiyor arkadaşlar. ist. avrupa yakası ilgili kişi 0534 953 85 98 süleyman
  12. Cengiz Duhan

Yağızalp AKARSU - Flash Eğitimleri

@4Alcazer Teşekkürler Yağızalp bey bilginizi paylaşma erdemi gösterdiğiniz için,,
  13. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı Maaşını aldığın zaman; Thom yorke gibi oynayasın geliyor, Şekil A
  14. Cengiz Duhan

Hormonsuz Bunlaar

@Stilt_Skin omaçta yeniliriz yada yeneriz bilemem ama drogba oynarsa(ki çok büyük ihtimal oynayacak) muhakkak gol atacaktır diye düşünüyorum, çünkü adam heryeriyle gol atıyor:D
  15. Cengiz Duhan

330 adet seçkin font

Teşekkürler paylaşım için.
  16. Cengiz Duhan

Hormonsuz Bunlaar

@Adem GÖRDÜK Eyvallah, dünya gs yi konuşuyor, bende bişeyler yapayım dedim,
  17. Cengiz Duhan

çevreci afiş

@Hümeyra Can Tamam işte bende siyahla anlattım bi başkası beyazla anlatır başkası pembeyle anlatır, bu da benim yorumum, normalde bu tasarımda çevrenin korunmayışının sonuçlarının ürkütücülüğü vurgulanması gerekti demişsiniz bende bacalardan çıkan dumanın ölüm saçtığını vurgulamak için...
  18. Cengiz Duhan

Hormonsuz Bunlaar

@Stilt_Skin Başkan bugün iki çilek aldık dedi:D Eee Drogba'da fena frikik atıyo, Sneijder'de Selçuk'da. Şimdi hangisi kullanıcak diye düşün dur, offff Galatasaray'lı olmakta zor arkadaş ( alıntıdır):D:
  19. Cengiz Duhan

Hormonsuz Bunlaar

:megafon::megafon: hormonsuz bunlaaar...:megafon:
  20. Cengiz Duhan

çevreci afiş

@Emre Şerim Yorum için teşekkürler, amacımda zaten bilinç altında izleyeni korkutmaktı, çünkü korkmamız gereken bir durum var ortada, bilgilendirme yazılarını okursanız şekle bakarsınız baya korkmamız gerektiğini anlarsınız, böyle karanlık bir konuyu çiçek böcek pembe bulutla anlatamazdım...
Yukarı Alt