Arama sonuçları

1. aspirin_00

Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

iyi izlenim vermedi bana
  2. aspirin_00

flash website freelancer

www.fsahinoglu.com flash+ as2 + asp (kodlama php de olabilir.) desktop admin panel (flash+ as2+mdmzinc+asp) portfolyo sitemde ulaşabişirsiniz
  3. aspirin_00

ülkelerin alfabesi lazım ?

merhaba arkadaşlar dünya üzerinde konuşulan dillerin alfabeleri lazım nereden bulabilirim karakterleri lazım misal rusçada kullanılan bütün büyük ve küçük harfleri ve bunun gibi diğer ülkelerinde lazım
  4. aspirin_00

Flash konusunda deneyimli freelancer

fatih_sahinoglu@hotmail.com buradan ekleyebilirsiniz. imzamda yaptığım bir kaç siteler var beni aşan durum olup olmadığını bilgilendirdikten sonra diyebilirim şimdilik bu kadar
  5. aspirin_00

İlk 2 Tablet Denemem

bunu boya kalemleriylede yapabiliyorsan görsel sanatları kazanman muhtemelen görsel sanatlarda = çok görmek + yetenek + hayal gücün yoksa seni kimse tutamaz...
  6. aspirin_00

yazıyla yapılmış portre

kendi portreni yapsan güzel olurdu :D
  7. aspirin_00

Ebru Çalışmalarım

ellerinize sağlık güzel olmuşlar fakat çalışmalara sitenin logosunu o kadar abartılı koyulmuş ki çalışmaya mı odaklanalım G ye mi ne anlam veremedim..
  8. aspirin_00

dpi sorunu, yardım!!

@Threebudha sorun yaşayanlara alternatif düşünme şekli sundum bilgisayar yavaşlığı vsss için herşeyden önce bilgisayar iyi olmalı yoksa şevkinde gidiyor tasarımda olmuyor...
  9. aspirin_00

dpi sorunu, yardım!!

@Threebudha sana mı cevap verdim ?
  10. aspirin_00

dpi sorunu, yardım!!

vektorel tabanlı çalışan kişi isterse çalışma alanı 2 cm 2 cm olsun bunu çıktı olarak misal 10x10 km uzunluğunda çözünürlüğü bozulmadan baskı alabilir makinayı sormayın yok ama hayal edin pixelde bu geçerli değildir vektorel çalışacak çalışma vardır pixel olrak çalışacak çalışmalar vardır. her...
  11. aspirin_00

dpi sorunu, yardım!!

düşük dpi da yapıp sonra 300 dpi çıkarma kaliteden ödün vermiş olursun 300 dpi olarak çalışman şart birde ps de geçmişi tutan değer var otomatik olarak 20 dir o değeri 5 yaparsan bellek bakımından biraz rahatlarsın fakat 5. adımdan sonra yanlış yapılan işlemi geriye alamassın o yüzden o değeri...
  12. aspirin_00

dpi sorunu, yardım!!

makinan kaldırmadığı doğrudur ki 50x70 ebatında artı 300 dpi daki bir çalışma içerisinde çalışacğın dokümanların sayısı orantısına göre 2 gb dan 8 gb a kadar artacaktır.. çalışma dosyanın boyutu misal 500 mb sa ram in şöyleki xp 32 bitte psd ram 1.7 max kllanıyor 64 bitte 3.6 sanırım ram...
  13. aspirin_00

Türkiye siyasi-karayollari haritasi vectörel satin alinacaktir.

Tuncer Özkan GPS için kullanılacaksa en güzeli google maps kullanmak ve hata oranı ellen çizmeye göre çok ama çok az olur.. hiç bir aklın ellen çizip GPS ortamında kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum... artı ne amaçla kullanılacağı söylenmemiş...
  14. aspirin_00

Türkiye siyasi-karayollari haritasi vectörel satin alinacaktir.

özelinize mesaj attım örneğide.
  15. aspirin_00

web tasarım-css

tayfun arkadaşım, ben yaptırmak isteyenlerde değilimde bu tip konu veya konuları açarken mutlaka yaptığın çalışmalardan örnekler koyarsan konuya ilgi duyanların ilgisini çekmiş olursun artı konuya açıklık getirmiş olursun... bu tip konulara insanlaraın %95 itibar etmez...
  16. aspirin_00

Corel Draw Vs İllustrator Farkları Nelerdir ?

bu olay aynı 3dsmax mi yoksa maya mı kullanmak daha iyi konusuna benziyor arkadaşım corel yada ai iksinden birini öğren pişman olmassın ben coreli öğrenmiştim ki coreli çözmem sadece 1 günümü aldı... coreli öğrendikten sonra ai ye bakarsın onunla uğraşırsın o kadar basit... nette yeterince...
  17. aspirin_00

Özel idael Koleji için hazırladığım ilan sayfası??

verilerle tanıyın, dan sonraki (,) kaldırsanız güzel olacak virgül alttaki kırmızı başlığın devamı niteliğinde gösteriyor mesaj olarak ikiside farklı o yüzden. ellerinize sağlık
  18. aspirin_00

salvador dali - destino

çok harika yapılmış...
  19. aspirin_00

Grafikerler,Photoshopçular,Fotoğrafçılar Müjde!

tşk etmemek ayıp olur ellerine sağlık fakat bazı dokumanları bence eleyerek arşivinden sil gereksiz yere yer kaplamasınlar basit şekil ve tasarımlar var sana ilham bile olamazlar.. kendi arşivimimi şahsen o şekilde düzenliyorum inan bir gün bakacaksın 10 gb lık fuzuli arşiv yaptıgın olacak ...
Yukarı Alt