edys broşür,a4 kaplığı ve a4 4 sayfalık tanıtım sadece tasarım
yazılar sonra eklenecek, bir kaç yere ufak resimler koyulacak o kadar...
logoda tasarlanmıştır..
http://www.fsahinoglu.com/tasarim/edys.jpg
yüksek çözünürlükte açılması geç olabilir.
iyi yada kötü yorum benim için...
bellek 4 gb olması şaşırttı beni doğrusu en az 6 gb olsa yada 8 o sisteme çok yakışırdı gerçi bütçe meselesi de ekran kartından anlamam ama güzel bir ssiteme benziyor fiyatı 3 bine yakın
şimdiden hayırlı bereketli kazanç sağlayack bir sistemin olur...
konu nerden nereye kaymış.. bu arada uluslara arası bir firmaysa turkiyede şubesi yok mu olsa türkiyede herhangi bir ilden o ile gitmesi daha rahat olurdu..
askerliğini yapmış erkek, duydukta evli olmayan bayanı ilk kez sizden öğrendik ne garip dünya evliler galiba eşleriyle devamlı konuşuyor olmalılar iş aksatma bakımından...
dandik olsun senin olsun orjınal olsun alacağın not eminim yine en kötü 4 olacaktır.
herşeyi birilerine yaptırmakla ünlü türk halkını ve ülkenin durumunu görüyoruz..
yapacağından her zaman gurur duy kötü olsa bile... orjınalite sende olduktan sonra en büyük sensin...
rötuş tur doğrusu ama halk dilinde rutuş rutus diye geçer .D:D:DD:D:D:D
misal program çalışırken aniden kapanmasına program patladı denilir... halk dilinde
ahmet altun biraz halka karış :D:D:D
ai,eps,cdr vsss gösterici var mı?
konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya uygun gördüm yukarıdkai formatları asıl programlarıyla açmadan kısa ön izlenimini gösteren program var mı arkadaşlar
ön izleme derken göstermem imkansız ama arşivin içinde buluttan tuttun çiçeğe kadar yapılardan tutun damlalara kadar brus setleri mevcuttur.
indirenler pişman değiller... photoshop çalışmalarınızın %40 lık tasarımını oluşturan brushlar arşivinizin tam yeridir. en az 16 siteden toplanarak...
Uygunsuz üslup ve tavırlar editlenmiştir...
7 gb brush upload ettiysek o brushları ps yükle diye değil. adı üstünde arşiv brush ları gösteren programlar var işine yarayacak brush görüp sonra ps yukler işiniz bitince kaldırırsınız. bunu bu kadar kolay kavramak varken neden bu yorum
tasarımcı bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.