Arama sonuçları

1. aspirin_00

edys broşür,a4 kaplığı ve a4 4 sayfalık tanıtım sadece tasarım

edys broşür,a4 kaplığı ve a4 4 sayfalık tanıtım sadece tasarım yazılar sonra eklenecek, bir kaç yere ufak resimler koyulacak o kadar... logoda tasarlanmıştır.. http://www.fsahinoglu.com/tasarim/edys.jpg yüksek çözünürlükte açılması geç olabilir. iyi yada kötü yorum benim için...
  2. aspirin_00

toplama pc yardım

bellek 4 gb olması şaşırttı beni doğrusu en az 6 gb olsa yada 8 o sisteme çok yakışırdı gerçi bütçe meselesi de ekran kartından anlamam ama güzel bir ssiteme benziyor fiyatı 3 bine yakın şimdiden hayırlı bereketli kazanç sağlayack bir sistemin olur...
  3. aspirin_00

Kendine güvenen çılgın grafiker arkadaşları arıyoruz. Dolgun ücret!

konu nerden nereye kaymış.. bu arada uluslara arası bir firmaysa turkiyede şubesi yok mu olsa türkiyede herhangi bir ilden o ile gitmesi daha rahat olurdu..
  4. aspirin_00

Emlak sitesi arayüz Tasarımı değerli bilgilerinizi esirgemeyin :)

bannerdaki renk ile menudeki rekler yakın oldugu için menulerin anlaşılırlığı düşüyor..
  5. aspirin_00

Tasarımcı Grafiker - İstanbul

askerliğini yapmış erkek, duydukta evli olmayan bayanı ilk kez sizden öğrendik ne garip dünya evliler galiba eşleriyle devamlı konuşuyor olmalılar iş aksatma bakımından...
  6. aspirin_00

freelance grafik tasarım

çok güzel yazmışsın... esas grafikere böylesi yakışır...
  7. aspirin_00

Banka Logo Tasarımım

beyaz zeminde beyaz font olmaz rengi değiştirmen gerekecek
  8. aspirin_00

Bir Ricam Var Şu Kardeşinize Bir Yardım Edin :)

dandik olsun senin olsun orjınal olsun alacağın not eminim yine en kötü 4 olacaktır. herşeyi birilerine yaptırmakla ünlü türk halkını ve ülkenin durumunu görüyoruz.. yapacağından her zaman gurur duy kötü olsa bile... orjınalite sende olduktan sonra en büyük sensin...
  9. aspirin_00

Dugun Resimlerinin Rötüşlanmasi

rötuş tur doğrusu ama halk dilinde rutuş rutus diye geçer .D:D:DD:D:D:D misal program çalışırken aniden kapanmasına program patladı denilir... halk dilinde ahmet altun biraz halka karış :D:D:D
  10. aspirin_00

ai,eps,cdr vsss gösterici var mı?

ai,eps,cdr vsss gösterici var mı? konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya uygun gördüm yukarıdkai formatları asıl programlarıyla açmadan kısa ön izlenimini gösteren program var mı arkadaşlar
  11. aspirin_00

7 GB brush yeniden upload ediyorum fsahinoglu

ön izleme derken göstermem imkansız ama arşivin içinde buluttan tuttun çiçeğe kadar yapılardan tutun damlalara kadar brus setleri mevcuttur. indirenler pişman değiller... photoshop çalışmalarınızın %40 lık tasarımını oluşturan brushlar arşivinizin tam yeridir. en az 16 siteden toplanarak...
  12. aspirin_00

ben tşk ederim
  13. aspirin_00

fLash ı bastan anLatacak biri yok muu simdiden tsk

internette onca kaynak dökuman varken bu soru çok abest kaçtı.
  14. aspirin_00

Logo/Amblem çalışmam (Yarışma sonucu.... )

bir an f.c.kopenhang takımının aslanı geldi gözüme eline sağlık başarılı bir logo olmuş
  15. aspirin_00

canlı skor uygulaması desktop

linki yeniledim sağ üst köşeden sürümleri takip edebilirsiniz.
  16. aspirin_00

bizimkisi bir logo hikayesi

logoları logo olarak anlamlı kılan o logonun yapım aşamaları o aşamaların olmaması o logoyu anlamlı kılmıyor kim ne derse desin.
  17. aspirin_00

canlı skor uygulaması desktop

reklamlı olarak link dağıtımı yapan siteler var google canlı skor diyerek bakabilirsin
  18. aspirin_00

Uygunsuz üslup ve tavırlar editlenmiştir... 7 gb brush upload ettiysek o brushları ps yükle diye değil. adı üstünde arşiv brush ları gösteren programlar var işine yarayacak brush görüp sonra ps yukler işiniz bitince kaldırırsınız. bunu bu kadar kolay kavramak varken neden bu yorum tasarımcı bir...
  19. aspirin_00

neden kullanmasın ki ihtiyaç duyulacak bütün brushlar arşivde tşk ler
  20. aspirin_00

bittirdim arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden tasarımcıların elinde olmassa olmazları brush arşivi hayırlı olsun
Yukarı Alt