yarışmada uye olan arkadaşlar
1. 10 yıl net bedava
ilk 10 giren 1 yıl net bedava
ilk 100 e giren 3 aylık rapidshare şifresi veriyorlar
buraya tıkla uye ol kazanmaya başla
herkese başarılar
diğer işlemcilerde düşüşler olması kesin daha önceden 48 çekirdekli işlemciyi duyurmuştu ev kullanıcıları için değil tabi sanırım çekirdek savaşları başladı.
6 çekirdekli makınada programlarında programsal olarak da gelişmesi şart
4000 tl ye ne masaustu toplanır. şu an o para elimde olsa notebooktan çok masaustu alırım. çünkü notebook var inan hayliyle yetiyor bana eğer bu işlerde 3d max gibi 3 boyutlu program kullanılmayacaksa 4 çekirdekli notebook fazla artı 4 çekirdekler piyasaya yeni oturmaya başladı.
notebook alırken...
@zeybekefecan
bu linkdeki makına yukarıdaki özelliklere göre kıyaslarsak alınmaz çok saçma olur 4 çekirdek değil artı ekranı 15.4 birde çok uçuk bir fiyatı var. çok iyi araştırma yapılması lazım en az 2 hafta yoğun bir araştırma yapıp karar verilmeli birde laptop mu masaustumu diye...
evet arkadaşlar bunuda başardım sanırım sonunda butur uygulamayı nette hiç rastlamadım sanırım türkiyede ilk olan flash tabanlı online mp3 player yaptım v1 ilerde belki v2 çıkarırım
www.fsahinoglu.com/proje/fsahinoglu_OMp3.rar
programa suanlık test için birtane sanatcı yukledim. programı...
bu uygulamayı ben yaptım oradan buradan bulamassınız. zaten nette butür uygulama yok flash tabanlı sağ tıklarsanız farkedeceksiniz. yakında mp3 player yapacam benim veritabanına kayıt ettiğim mp3 leri dinleyeceksiniz tabi kullanan olursa. içeriği ellen malum eklemek zorunda kalacam ama bayağı...
www.fsahinoglu.com/proje/fsahinoglu_HD2.rar
iyi günlerde kullanın arkadaşlar
merhaba arkaşlar uygulama başlıkta olduğu gibi masaustunden yazacağınız illerin havadurumunu öğrenebiliyorsunuz uygulama flash tabanlı fakat uygulamaların masaustunde swf lerin çalışması için exe çevrilmesi lazım...
bu site sanırım stabil site dinamik değil önceden ne koyulmuşsa onunla idare ediliyor. eğer o şekilde isteniliyorsa yapılır. fakat içerisindeki veriler devamlı güncellenecekse fiyat değişir.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.