Arama sonuçları

1. aspirin_00

25 tl satılık uygulama

evet haklısınız
  2. aspirin_00

100 TL Ödüllü Grafikerler.org Amblem Yarışması

sonuçların ne zaman açılanacağı hakkında bilgi verilmemiş belirtirseniz sevinirim
  3. aspirin_00

Ilkon logo tasarimi yarişmasi

bitiş tarihini anladıkta bu saat oalyı 23:09:47 neden böyle belirtilmiş onu anlamadım
  4. aspirin_00

Fotoğraf Kaymış [YARDIM]

imkanı yok tekrar çekilmesi lazım
  5. aspirin_00

Alpay Ekmek Kurumsal // fsahinoglu - by aspirin 3

herkese başarılar dilerim fsahinoglu // by aspirin
  6. aspirin_00

Alpay Ekmek Kurumsal // fsahinoglu - by aspirin 2

arkadaşım burası yarışma platformu tartışma değil yazdıklarımı iyi yorumlarsan cevabı içinden alırsın h.akşamlar
  7. aspirin_00

yazdıklarımı iyi yorumlayamamışsınız anlaşılan kendi kafanıza göre gitmişsiniz. yazdıklarımı açıklamayada gerek duymuyorum anlayan anlamıştır.
  8. aspirin_00

aklınızda olmayacak kadar çok çeşit kartvizit tasarımları var arkadaşlar bunu normal görüyorum. misal şeffaf bir kaplama lı içinde kırmızı sıvı olan kartvizit gördüm ve nice nice kartvizitler. türkiyede kartvizit olayında bayağı geride bu hale gelmemiz de işleri çok sıradan gören müşterilerin...
  9. aspirin_00

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. fsahinoglu
  10. aspirin_00

Alpay Ekmek Kurumsal // fsahinoglu - by aspirin 1

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. fsahinoglu
  11. aspirin_00

Türkler yaptı dünya kullanıyor.

iş tamamen ticaret bu sitede sohbet için bile para vermek lazım hiç işim olmaz sohbet etmek için para vereceğime gider dışarıdan bir kızlan tanışırım daha iyi
  12. aspirin_00

Cektigim Kareler :)

enstantene öcelikli çekimler hep hoşuma gitmiştir. birde makro çekimler başarılar dilerim
  13. aspirin_00

Tipografik Ambalaj Tasarımları

ellerine sağlık çok iyi bir kanak örnek
  14. aspirin_00

Freelancer Web Designer Aranıyor...

zaten siteyi gösteren, ziyaretci yi ona çeken tasarımdır. boşuna dememişler ürünü satan ambalajıdır diye. Bu tasarımı yapan kişinin adının konmaması çok garibime gitti tamam copryt olayı o firmaya ait olabilir ama tasarım veya coding olarak belirtilir, tasarımcısı kim codingi kimdir. eğer...
  15. aspirin_00

25 tl satılık uygulama

-as2 -asp alt yapısı -databese li -resim upload veri girme ve resim silme flash new, sadece beni hatırla kısmı eksik onunda yapılması full dinamik new uygulaması olacak http://www.fsahinoglu.com/proje1/ saygılar
  16. aspirin_00

Alpay Ekmek Kurumsal -- Kerim ÖKSÜZ

bir tek tv reklamı eksik :)
  17. aspirin_00

600 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması..

arkadaşlar ne kadar profesyonel grafiker olursanız olun dunyanın en iyi logosunu yapın müşterinin aklındaki logoyu yapamadıktan sonra o logo müşteriye göre logo değildir. ben bunun t.c. sağlık bakanlığı yarışmasından tutun bir çok yarışmalara tanık oldum ödül olarak 600 tl firma normal bir firma...
  18. aspirin_00

fsahinoglu I HOME STUDIO DESIGN and WEB I

İLGİLENENLERE DUYURULUR. fsahinoglu I HOME STUDIO DESIGN and WEB I
  19. aspirin_00

fsahinoglu.com yayın hayatına başladı

herkese şimdiden tşk ederim saygılar
Yukarı Alt