Arama sonuçları

1. danisman

Boşuna şikayet etmeyelim!

Gençlerin özgüveni var mı, peki ya toplumun? Bu soruya cevap verecek olanlar, elbette genç olanlardır, fakat toplumun geneline baktığımızda, kendimizi dünya halkları süzgecinden geçirdiğimiz vakit, bir özgüven noksanlığımız olduğunu, hemen anlıyorsunuz. Gerçi burada, toplumsal bir vaka ile...
  2. danisman

Biraz daha saygı!

Bu kadar değişmeye ve değiştirilmeye meraklı bir toplum daha var mıdır? Hayatı değiştirmeye çalışırken, kendi değerlerimizden taviz vermeyi ne zaman bırakacağız? Değişmeye çalışmaktan ve sürekli değişimden bahsedenlerden usanılmadı mı? Tamam, bazı şeyler değişebilir, yenilenebilir ama...
  3. danisman

Siz neredesiniz?

Hayatınızın anlamı nedir biliyor musunuz? Paylaşım… Mesela, ekmeğini paylaşmak, suyunu paylaşmak, günü paylaşmak ama bunları isteyerek, yürekten paylaşmak, mecburi paylaşımlarımız da var hayatta, havayı mecburen paylaşıyoruz mesela, peki bu paylaşımdan şikâyetçi olanımız var mı, aramızda...
  4. danisman

Günün sözü...

Birilerinden şikayet edip durmaktansa, kendini tanımaya çalış, bunu başardığında, şikayetlerin azalacaktır... Ozan Muhammet CANDAN grafikerler.org
  5. danisman

Çatışmalar, çakışmalar…

Yeni nesil hiç eskimeyen bir sözcüktür, her eskimekte olan nesil için, her zaman diliminde, mutlaka yeni nesiller bulunmaktadır, aslında eskimeyen bir yeni nesilden söz ediyoruz. Bana göre yeni bir nesil varken, başkaları için, ben yeni nesil sayılır ve kabul edilirim. Yeni nesil erkekler...
  6. danisman

Herkes bilir seni sevdiğimi...

Herkes bilir seni sevdiğimi, Kimileri hala inanır, benim gibi, Kimileri asla inanmaz, Korkarken kimileri bu aşktan, Cesurca koşarım yüreğine, Anlatmamı istese birileri, İnan buna gücüm yetmez… Gecenin bir yarısında, Şehvetli sözcükler arasında, Ter içindeyken bedenim, Ruhum içimde...
  7. danisman

Sıra kimde?

Ortadoğu’dan haberler izlemekten ve oradan gelen görüntülerle avutulmaktan oldukça usandığımı belirtmek istiyorum, belki birçoğunuz da aynı dertten muzdariptir. Bir zamanlar İngiliz, Fransız ve birkaç devletin birleşerek ortaya çıkardığı diktatör rejimler şu an yıkıldı veya yıkılmak üzere. Sırf...
  8. danisman

Acun ve Maymunları...

Bu yazıyı neden yazma gereği duydum bilmiyorum ama bugünlerde çok konuşulacak ve şaşkınlıkla izlenecek videolardan birisi konusunda söyleyeceklerim var. Ekranları başında, kendilerini izleyen insanların gözlerinin içine bakarak kandıran, sonra medyada, çok dürüst bir kişilikmiş gibi...
  9. danisman

online emlak satış

Merhaba, ücretsiz emlak ilanlarınızı ekleyebileceğiniz, www.sahibindenyazlik.net yayın hayatına başlamıştır...
  10. danisman

günün sözü..

Mesele elma olmaya çalışmak değil, elma kurdu olmayı başarmaktır...
  11. danisman

Dergi kapağı nasıl hazırlanır, nelere dikkat edimelidir?

Dergi Kapağı Nasıl Hazırlanır? Kapak çalışmaları veya dergi kapağı çalışması insanlar gibidir. İnsanları gördüğümüz zaman, yüzlerinden, seslerinden v.b. bazı belirtilerden tanırız, anımsarız. İnsanların yüzleri farklıdır, sesleri de farklıdır, sesler çok benzer olsalar bile, aksanları...
  12. danisman

Günün sözü...

Özne'siz, tümleç'siz ve en önemlisi, parantez'siz bir yaşamın altına imzanı atabiliyorsan, sen de kendini, iyi insanlar sınıfına koyabilirsin... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  13. danisman

Günün sözü...

Önemli olan, hızlı hareket etmek veya çabukluk değil, yavaş olsan da, varacağın yere en güzel şekilde ulaşmaktır... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  14. danisman

Bir reklâmcı, nasıl düşünür, reklâmcı nasıl birisidir, sektör nereye gidiyor?

Çeşitli sektörlerin, bu sektörler içerisinde yer alanların, neyi, nasıl düşündükleri konusunda, yazılara daha önce de rastlamış olmalısınız. Bu kez, “bir reklâmcı, nasıl düşünür, reklâmcı nasıl birisidir” bunun cevabını bulmaya çalışacağız. Reklâmcılık, tamamen kişinin, hayal gücüne ve buna...
  15. danisman

bildiğin kadar bileceksin...

Cehennemden bahsederler, nasıl bir yerdir, kimseler bilmez ama korkar insanlar, çünkü ürkütücü ve korkutucudur! Aşkın cehennem olduğunu bilenler, artık sevmiyorlar, cehennemlik aşkların, bağdaş kurup, kıyamet gününü bekleyen dervişlerinden öğrendim bu gerçeği... Şimdi susuyorsun, biliyorum...
  16. danisman

Yazım Yanlışları...

Merhaba, internette dolaşırken rastladım, hoşuma gitti, bazı arkadaşlarımız için faydalı olabileceğini düşünerek, paylaşmak istedim, umarım amacına ulaşır... Bir yazı ile okuyucuya mesajı doğru iletmede kaynağın önemli bir rolü ve sorumluluğu bulunmaktadır. Bu yüzden mesajı ileten kişi...
  17. danisman

Günün sözü...

Ne düşündüğün değil, ne yaptığın önemlidir... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  18. danisman

Günün sözü...

Akllı insanların, aslında deliliğe ne kadar yatkın olduklarını fark edebilirsiniz, şaşırmayın, akıllı insan için sistem ve düzen akıl almaz şekilde adaletsizdir! Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  19. danisman

günün sözü...

Hatalar, insanlar içindir diyerek, hata yapma alışkanlığı kazanmayın, insanlar aslında, hata yapmaması gereken varlıklardır... Ozan Muhammet Candan grafikerler.org
  20. danisman

Sistem!

Hepimiz şikâyetçiyiz, hepimiz tedirgin, hepimiz nereye gittiğimizi bilmiyoruz… Sonuçta nereye ulaşacağız, nelerle karşılaşacağız bilmiyoruz. Dünya üzerinde dünya ile birlikte turlayan bizler, aslında olduğumuz yerde dönüp duran, dolap beygirleri gibiyiz. Sadece çok şeyi bildiğimizi sanan ama...
Yukarı Alt