Arama sonuçları

1. danisman

Seni tahliye ediyorum!

"Bu müzik eşliğinde okursanız daha keyifli olabilir" Hapsettiğim düşüncelerimi tahliye ediyorum! Nedeni ne olursa olsun, Ne varlığınla özgürüm, ne yokluğunla esir! Yok olup gittin, umurumda mı dersin? Kalbimi kaplamışken aşkın her hali, Unutur muyum, soğutur muyum? Sıcacık saklıyorum...
  2. danisman

Türkiye'nin gururları, Aslı ve Gamze...

3. danisman

Tişört Baskı Makinesi

Merhaba, Türkiye'nin ilk yerli imalatı Dijital Tekstil baskı makinesi TURCOTEX...
  4. danisman

Reklam Malzemeleri Satışı

Merhaba, reklam malzemeleri satış sitemiz www.reklammarket.net hizmetinizde...
  5. danisman

Dijital Baskı Makinesi

Biz daha hızlısını yapana kadar, en hızlısı bu :)
  6. danisman

günün sözü

Hayatınız boyunca istasyon olmak için çalışınız, önünüzden binlerce çeşit lokomotif ve vagon geçer ama siz hep aynı kalırsınız... Ozan Muhammet CANDAN
  7. danisman

At Çiftliği Resimleri

Merhaba, çekimlerini yaptığım resimleri sizlerle paylaşıyorum, ihtiyacı olanlar kullanabilirler... İndirme linki; https://rapidshare.com/files/3172707892/at_ciftligi.rar
  8. danisman

Çiftlik Tabela çalışması

Merhaba, Sweet Horses At çiftliği için yapılan ve uygulaması yapılmış tabela çalışması...
  9. danisman

Büyüme Cetveli

Merhaba, ihtiyacı olan arkadaşlar için "Büyüme Cetveli" genelde sağlık çevrelerine iş yapanlara lazım olsa da, bir gün size de lazım olabilir, güle güle kullanınız... İndirme linki; https://rapidshare.com/files/3320035220/buyume%20cetveli.cdr
  10. danisman

Corel Draw ile 3D

Corel Draw ile 3D yapımı...
  11. danisman

Joes Pollo / Logo Çalışması

Tavuk restaurant zincirleri olan bir firma için yapmış olduğum logo tasarım çalışması...
  12. danisman

günün sözü

Başarılı olmak yetmez, kalıcı olmak da başarılı olmak kadar önemlidir tüm bunlar için araştırmacı olun! Ozan Muhammet CANDAN
  13. danisman

Liseler Arası “Biz Ve Onlar” T-Shirt Tasarım Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2012 Yarışma Teması: T-Shirt tasarımı Yarışma Amacı: Gençlerin, tüm canlıların yaşam hakları ile ilgili düşüncelerini bir T-Shirt tasarlayarak ifade etmeleri istenmektedir. Gençleri, dünyadaki tüm canlıların varolabilme hakları ile ilgili düşünmeye teşvik...
  14. danisman

Altın Portakal Afiş Tasarım Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2012 Yarışma Teması: Afiş tasarımı Yarışma Amacı: Grafik sanatını desteklemek ve genç sanatçıları büyük projelere özendirmek amacıyla yapılan yarışmada birincilik ödülüne değer görülen afiş 49. Altın Portakal Festival’inin tanıtım materyallerinde...
  15. danisman

Daha hızlısı yok!

Merhaba, İzleyeceğiniz videoda yer alan İnkjet Printer teknolojinin son harikalarından birisidir. Baskı maliyeti lazer printerden çok daha düşük ve kartuşları doldurulabilir. ÖZELLİKLER ULTRA HIZLI Dünyanın en hızlı masaüstü A4 renkli yazıcısı! Sayfa doluluk oranı ne olursa olsun...
  16. danisman

günün sözü

Hayal etmek iyidir ama çalışmak çabalamak daha iyidir! Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

günün sözü

Çalışmak yaşamaktır, boş duran insan, ölüden farksızdır! Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

günün sözü

Hedeflerinize ulaşmak için sabırsız olmayınız! Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

günün sözü

Kadınlar erkekleri hiç anlamadıklarından yakınırlar, erkekler de kadınları anlamadıklarından şikayet ederler, işin ilginç yanı bu kadar anlaşamayan iki varlığın, bir arada yaşama zorunluluğudur! Ozan Muhammet CANDAN
  20. danisman

günün sözü

Çok çalışmanıza rağmen başarılı olamıyorsanız, şansınızın yanınıza gelmesini bekleyin! Ozan Muhammet CANDAN
Yukarı Alt