"Bu müzik eşliğinde okursanız daha keyifli olabilir"
Hapsettiğim düşüncelerimi tahliye ediyorum!
Nedeni ne olursa olsun,
Ne varlığınla özgürüm, ne yokluğunla esir!
Yok olup gittin, umurumda mı dersin?
Kalbimi kaplamışken aşkın her hali,
Unutur muyum, soğutur muyum?
Sıcacık saklıyorum...
Merhaba, ihtiyacı olan arkadaşlar için "Büyüme Cetveli" genelde sağlık çevrelerine iş yapanlara lazım olsa da, bir gün size de lazım olabilir, güle güle kullanınız...
İndirme linki;
https://rapidshare.com/files/3320035220/buyume%20cetveli.cdr
Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2012
Yarışma Teması: T-Shirt tasarımı
Yarışma Amacı: Gençlerin, tüm canlıların yaşam hakları ile ilgili düşüncelerini bir T-Shirt tasarlayarak ifade etmeleri istenmektedir. Gençleri, dünyadaki tüm canlıların varolabilme hakları ile ilgili düşünmeye teşvik...
Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2012
Yarışma Teması: Afiş tasarımı
Yarışma Amacı: Grafik sanatını desteklemek ve genç sanatçıları büyük projelere özendirmek amacıyla yapılan yarışmada birincilik ödülüne değer görülen afiş 49. Altın Portakal Festival’inin tanıtım materyallerinde...
Merhaba,
İzleyeceğiniz videoda yer alan İnkjet Printer teknolojinin son harikalarından birisidir. Baskı maliyeti lazer printerden çok daha düşük ve kartuşları doldurulabilir.
ÖZELLİKLER
ULTRA HIZLI
Dünyanın en hızlı masaüstü A4 renkli yazıcısı! Sayfa doluluk oranı ne olursa olsun...
Kadınlar erkekleri hiç anlamadıklarından yakınırlar, erkekler de kadınları anlamadıklarından şikayet ederler, işin ilginç yanı bu kadar anlaşamayan iki varlığın, bir arada yaşama zorunluluğudur!
Ozan Muhammet CANDAN
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.