Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

ister inan ister inanma

Evet, konumun başlığında da belirtiğim gibi “ister inan ister inanma” (yıllar yıllar evvel trtr de bu isimde bir program vardı), esrarengiz olayları yaşamış arkadaşlarımın hikayelerini beklerim, benimkine benzer olaylar olur, ufo gören masum köylü olur, yeterki yaşanmış gerçek hikayeler...
  2. Cengiz Duhan

0 Rh negatif kan gerekiyor arkadaşlar.

0 Rh negatif kan gerekiyor arkadaşlar. ist. avrupa yakası ilgili kişi 0534 953 85 98 süleyman
  3. Cengiz Duhan

Hormonsuz Bunlaar

:megafon::megafon: hormonsuz bunlaaar...:megafon:
  4. Cengiz Duhan

Sevgililer günü,,,

Sevgililer günü için Seni Seviyorum, çok da bişey kalmadı aslında, ;)
  5. Cengiz Duhan

Sigara Pişmanlıktır...

yorum ve eleştirilere açığım arkadaşlar,,
  6. Cengiz Duhan

çevreci afiş

Bilgilendirme yazıları olduğu için, İç mekan afişi olarak düşünülebilir, (hiçbirşey yapamamaktan iyidir diye düşünüp yapmıştım bir zamanlar) yorum ve eleştirilere açığım arkadaşlar,, Afişteki bilgilendirme yazıları ve yeşil alanları gösteren bu görsel alıntıdır.(bilgilerin doğruluğu...
  7. Cengiz Duhan

İstanbul Ticaret odası yeni logo

Bülent Erkmen imzalı logo benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim, sizce nasıl, nedense bu tarz logolar çok ilgimi çekiyor, http://www.ito.org.tr/wps/portal/gazete-detay?WCM_GLOBAL_CONTEXT=ito_portal_tr/ito-portal/gazete/gzt-2013/gzt-2013-1/gzt-2013-1-18/db8fdf804e460db49d70bfdfd17ee031
  8. Cengiz Duhan

Brandday / Cengiz Duhan

:grafikerler:
  9. Cengiz Duhan

yaşam ve ölüm

can sıkıntısından yaptığım bir çalışma,,
  10. Cengiz Duhan

Mbs sporyum

Bir zamanlar gittiğim spor salonuna yapmış olduğum logo tasarımı, Değerli yorumlarınıza (sunum biraz abartılı oldu kusura bakmayın.:allalla: (bu saatte arşivden bu çıktı)
  11. Cengiz Duhan

Saraçoğulları kutu tasarımı

Değerli yorumlarınıza, Kutu basıldı baskısı çok temiz çıktı efekt yansıma vs.
  12. Cengiz Duhan

Grafiker olarak iş arıyorum

Mac ve Pc de Çok iyi seviyede FreeHand, iyi seviyede Photoshop orta seviye üzeri İllustrator, orta seviyede corel kullanabiliyorum. Üç ayrı Grafik tasarım ve Temel sanat eğitimi kursundan (ist.aydın üniversitesi) başarılı derecelerle almış olduğum sertifikalarım mevcut. İki yıllık grafikerlik...
  13. Cengiz Duhan

T.n.b Yarışması için hazırladığım logolar

T.n.b Yarışması için hazırladığım logolar Sizce nasıl olmuş, ortadaki yeşil logoda 81 edet şerit illerimizi temsil ediyor. yada hangisi daha uygun yada değil (gerçi karar verildi ama neyse)
  14. Cengiz Duhan

Çınar Pastaneleri Logo Çalışmaları

Çınar Pastaneleri Logo Çalışmaları Yorum, öneri ve eleştirileriniz için şimdiden Teşekkürler;)
  15. Cengiz Duhan

inci pasta

çalışmalardaki renk müşterinin tercihidir, Yorumlarınıza,,
  16. Cengiz Duhan

hamdibey pasta kutusu

hamdibey pasta kutusu; logo tasarımı da bana ait,, Yorumlarınıza,
  17. Cengiz Duhan

Butik Badem - Ambalaj Tasarımı

Sizce müşteri hangisini beğenir?? a) beyaz b) kırmızı c) yeşil d) hiçbiri Herkese İyi Forumlar,,
  18. Cengiz Duhan

öz çadırcı lokum kutusu çalışmam

Kutu tasarımı bana ait ,Logo bana ait değildir. Yorumlarsanız sevinirim İyi forumlar.
  19. Cengiz Duhan

Polatzade Lokum Kutusu

Polatzade Lokum Kutusu tasarımım
  20. Cengiz Duhan

Saraçoğulları - Logo Çalışması

Merhaba ; Saraçoğulları Logo çalışmam.
Yukarı Alt