Arama sonuçları

1. Funda

Sandro Botticelli

Ben teşekkür ederim..Biraz uzun bir yazıydı, buna rağmen zaman ayırıp okuduğunuz için :)
  2. Funda

:))

Alma İspanyolca "RUH" anlamına gelen sözcük....Yorum sizin :)
  3. Funda

günün sözü

Canı gönülden katılmamak ne mümkün....:)
  4. Funda

Duvarda görünen renk nedir?

tamam peki...kabul ediyorum çok mantıklı...:D
  5. Funda

sonuç mor :D fotoğrafını çektim ama çok parlıyor yeterince fikir vermeyecektir..Photoshop ta birebir denenerekte cevap bulunabiliyor.. MAVİ : 0 - 0 - 255 KIRMIZI: 255 - 0 - 0 SARI : 255 - 255 - 0
  6. Funda

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

Yeniden merhaba Faruk Bey… Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum. Ve kendimce çıkardığım sonuçlar sizinkiler ile birleşince ortaya çıkan ürkütücü tablo karşısında sözün bittiği yer oluyor bir anlamda..Dershanelerin durumu ortada , ancak bu gerçek anlamda “GRAFİK TASARIM EĞİTİMİ” nden çok uzak olan...
  7. Funda

Ben RGB den yola çıkarak corel üzerinde acil bir fikir yürütme ile ikilemde kaldım..Birazdan duvara led yansıtıcam ve fotoğrafını paylaşıcam sizinle..Bende çok merak ettim sonucu açıkçası :D
  8. Funda

Işığın cisimlere çarptıktan sonra gözümüzde bıraktığı etkiye renk denir.Işık bir cisme çarptığında cisim ışığın içindeki 7 renkten birisini emer diğerlerini yansıtır. Ve biz cismi yansıttığı renkte görürüz. Bu yüzden siyah ve beyaz renk olarak kabül edilmez;siyah yedi rengin hepsini emer beyaz...
  9. Funda

Dershaneler okullar aslında burada belirtmek istediğim..Basit bir örnek vermek istiyorum affınıza sığınarak..Geçenlerde üyelerimizden birisi bu konuda eğitim almak istediğini, ancak en iyisinin neresi olduğuna dair bir fikrinin olmadığını ve bu konuda önerilere ihtiyacı olduğunu belirtmiş..Bir...
  10. Funda

Yada hali hazırda, bu işi gerçekten iyi yapan kurumların kendi seslerini daha iyi duyurmak adına hummalı bir çalışmaya başlaması lazım...
  11. Funda

Sandro Botticelli

Sandro Botticelli Botticelli, kendi portresi (Santa Maria Novella, Floransa) Sandro Botticelli gerçek adıyla Alessandro di Mariano Filipepi ( 1 Mart , 1445 – 17 Mayıs, 1510) Genç yaşta Fra Filippo Lippi'nin yanına girerek resim, desen ve geometri ogrendi. İlk yapıtlarından olan Guc, Judith...
  12. Funda

günün sözü

Bir günün sözü daha çıktı :)
  13. Funda

günün sözü

birde resmi varmış siz gördünüz mü? :)
  14. Funda

2012 nin ilk takvim tasarımları....

:D çok enteresan "algıda seçicilik" adına ilginç bir örneğiz doğrusu....
  15. Funda

Sıkılıyoruz!

"kendini tekrar etmek" Bir nevi kanserleşmiş sıkışmışlık hali...Yaratıcılıktan yoksun, vizyonsuzluk aynı yerde takılıp kalma....tekerrür takintisi bilinçaltindan kaynaklanan, engel olunamaz bir süreç. davranislarinin sonucu olarak özne kendisini bile belli üzücü durumlara düsürür ve böylece...
  16. Funda

Sıkılıyoruz!

varlığını çözerek onu ebediyen yok etmenin etkin yolu işte "kendini tekrar etmemek"...Ozaman "sıkılmışlık" halini de tekrar etmemiş oluyorsun..Kısır döngülerin tekelinde yitip gitmiyorsun bir anlamda.. Tebdil-i mekanda ferahlık yok mudur yani? Atalarımız o sakalları un değirmenin de mi...
  17. Funda

Sıkılıyoruz!

Sanırım en önceliklisi "kendinden" sıkılma hali...Hayatın en merkezinde egomuz ve biz odak noktası durumdayken, ben merkezli sıkılmışlıklar sinsilelerinin bonbardımanları durumu bahsi geçenler..Kendinden sıkılmaya başlayınca herşeyden sıkılıyor insanoğlu..kendini sev pozitif ol gibi dile...
  18. Funda

Web-Grafik Eğitimi

http://www.farukcagla.com/
  19. Funda

Yilbaşi turlari afiş çalişmam

Eleştirilerinizde daha yapıcı olmalısınız diye düşünüyorum..Böyle şeyler yazarken lütfen kendi adınıza empati yapın..
Yukarı Alt