Arama sonuçları

1. Funda

Gülen yüzlerin "telif hakkı" olduğunu biliyor muydunuz ?

Reklamcı Harvey Ball 1962’de bir müşterisinin isteği üzerine küçük, sevimli bir ikon yarattı. 300 dolara çizdiği Smiley’nin dünyanın en ünlü yüzü olacağını tahmin bile etmiyordu tabii. Tom Hanks’e Oscar kazandıran Forrest Gump’ta, filme adını veren alık kahraman Forrest, kariyeri yükselişe...
  2. Funda

acecad flair usb grafik tablet !!!!!!!!!!!!!!

sorunu çözdüm...Bu konudaki fikirlerimi de paylaşmak isterim..Son derece amatör ve kullanışsız..Zaten dikkat ederseniz oldukça eski bir model.Olurda bir şekilde elinize geçerse "almamak " için bir dk bile düşünmeyin derim...Kesinlikle zaman kaybı..:)
  3. Funda

Arkadaşlar sorunum sürücüsünün olmayışı ..Konuyu açtığım andan bu zamana hala hummalı bir arayıştayım..Girip çıkmadığım site kalmadı..Ve çok acil çalıştırmam gerekiyor..Özelliklerini yazıyorum belki birinizde vardır... ACECAD Model: Acecat Flair USB Model No:"5 x 4" USB Graphic Tablet...
  4. Funda

Bunları bende bulmuştum ama uygun değil diye uyarı veriyor...Teşekkür ederim yinede...
  5. Funda

[/URL][/IMG] XP kullanıyorum..Sürücüsüne gelince kayıp..Ama bilgisayara takınca otomatikman algılıyor..Bunun yeterli olmadığı kesin.. Şaşırdım iyice..
  6. Funda

acecad flair usb grafik tabeleti bir türlü corel draw a tanıtmayı beceremedim...Araştırmadığım yer kalmadı...Bu konuda bilgisi olan arkadaşların acil yardımına ihtiyacım var...:(
  7. Funda

sıra dışı ve yaratıcı bir resim

Anlayamadığım birşey var..Bir paylaşımda bulunuyorsunuz ve yorgun olduğunuz gerekçesi ile ne paylaştığınızı bilmiyor musunuz? :D Burada ki amacı kaçırdım kusura bakmayın ....
  8. Funda

Sizce en iyi komedyen hangisi?

bence bu şıklardan hiçbiri... Binnur Kaya bence dünya çapında aday olabilir :) Dilber hala - Şahika Koçaslanlı - Abiye ve diğerleri ......:D
  9. Funda

Farkı var mı?

Sürekli okul öncesinden bahsettik..Bir şekilde tüm bu kaybedilenler dahilinde büyüyen çocuk için süreç bitmemiş oluyor..Anne - Baba yokken evinde kalabilen çocuk içindeki boşluk duygusunu zamanın getirdikleri gereği "internet" denilen, doğru kullanımaz ise nelere sebebiyet verdiğini çok iyi...
  10. Funda

Farkı var mı?

Çocuklar kendi bakımlarını yapamazlar..Çalışan anne ve babanın bunu en iyi şekilde, çalıştığı saatler içerisinde karşılamak endişesi de buradan gelir zaten..Ama söz konusu anne baba olduğunda yaşlı olmaları dışında kendi bakımlarını yapamamak gibi bir durumları yoktur..(Özel haller...
  11. Funda

Farkı var mı?

Çalışan anne ve babaların başka seçeneği yok gibi..Çalışmak zorundasın ve çocuğun var..Bence çalışmak zorunda olan anne ve babalar çocuk yapmalı mı diye başka bir anket daha yapılabilir :) Mutlaka eksik birşeyler olacaktır..Çocuk istemeyecektir..Ancak bu tür yerlerde iyi hizmet verenler adına...
  12. Funda

Freelancer arıyormuş !!

firmanın iticiliği kullandığı ibareden belli..satın almak yerine daha şık bir ifade kullanılabilirmiş..:) ayrıca hangi ifadeyi kullanırsa kullansın içerik pekde değişmiyor..ben takılırım böyle detaylara sadece :)
  13. Funda

Freelancer arıyormuş !!

her şey bir yana "SATIN ALINACARTIR." ibaresi beni daha çok rahatsız etti açıkçası :)
  14. Funda

Yansıma

ne güzel ifade etmişsin..Bazen yansımalar "yanılsama" gibi algılanır..Oysa bunun ayrımında olabilmek ve kabullenmek ne büyük bir mutluluktur.. Einstein ın dediği gibi "Bakış açısı önemlidir, çünkü derinlik uzakta değil yakındadır." örnek vermek gerekirse ; bunun gibi.... Kutluyorum seni...
  15. Funda

Filozofların Maçı :)))

32773754 :D biletler karaborsa..........
  16. Funda

Kuzgun Acar

28 Şubat 1928 yılında İstanbul'da doğan Kuzgun Acar'ın annesi, Habeşistan kökenli ve zenci bir kadın olan Ayşe Zehra, babası ise Nazmi Acar. Kuzgun ilkokuldan sonra İstanbul 1. Ticaret Lisesine gidiyor. 1948'de Ticaret Lisesini bitiriyor. Bu sırada da çeşitli işlerde çalışıyor. 1949 yılında...
  17. Funda

İnsan olmak adına!

Sevgili Ozan..Ne zamandır bu konuya dair benzer paylaşımlarda bulunmayı arzu ediyordum.Sayende bir kez daha hatırladım..Aklıma "İNSANAT MENİFESTOSU" geldi.. İnsanat Manifestosu 1.İnsan olmak büyük bir sorumluluk gerektirir. Eğer bu sorumluluğu taşıyamayacaksan şimdi bu manifestofuyu okumayı...
  18. Funda

En son tasarımım ( bayan ayakkabı )

Bir çift kırmızı, bir çiftte yeşil lütfen.......:) Çok beğendim..Bazı kıyafetleri ile uyumu adına birde burnu kapalı versiyonu hoş olabilir...Diğer tasarımlarınızı merakla bekliyor olacağım ..
  19. Funda

Kurumsal Kimlik

Sunumlarınızı çok başarılı bulduğumu söylemek isterim...
Yukarı Alt