Arama sonuçları

1. Yusuf Çakmak

Kristal(Crytsall) Yazı(Font) Efekti

Slm arkadaşlar bu dersimizle birlikte Kristal(Crytsall) Yazı(Font) Efekti nasıl verilir göreceğiz dersimizin sonunda yazı efektimiz aşağıdaki gibi olacaktır. 1- Öncelikle File-New den ebatlarını sizin belirleyeceğizin bir sayfa açın. 2- Ardından Photoshop yazı aracımızla birlikte CRYSTAL yAZISI...
  2. Yusuf Çakmak

Photoshopta Mause(Fare) Yapma

Slm arkadaşlar bu photoshop dersimizle birlikte Photoshopta fare nasıl yapılır aşama aşama göreceğiz.Photoshopta mause(fare) dersimiz son aşamada aşağıdaki gibi olacaktır. 1-Öncelikle 200e 300 ayarında yeni boş bir sayfa açalım.Ardından Rounded Rectangle Tool ile şeklimizi çizip değerini (80...
  3. Yusuf Çakmak

butona yapılmıs efekt hakkında bir soru

üsteki butona altaki efekti nasil verebilirim ?
  4. Yusuf Çakmak

Sizce en iyi komedyen hangisi?

Sizce en iyi komedyen hangisi?
  5. Yusuf Çakmak

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Grafikerler.org un yaş ortalamasına bi bakalım :D bence genç yaştakiler yüksek
  6. Yusuf Çakmak

Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmeri çok severim çalısma yaptım nasil olmus
  7. Yusuf Çakmak

arkadaşLar lütfen yardım edin zor durumdayım =(

biliyorum bu konu burada açılmamalıydı ama inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye düşündüm. uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim. maalesef ben ciddi bir mali...
  8. Yusuf Çakmak

Kuraklik (acemi bir çalisma)

yarısma için bir çalisma değildir.öylesine yaptim
  9. Yusuf Çakmak

Tm 9417

Download
  10. Yusuf Çakmak

Tm 12279 | Flash Sıte | 3,4 Mb

TM 12279 | FLASH SITE | 3,4 MB SOURCE AVAILABLE:.FLA Download
  11. Yusuf Çakmak

TM 17736 Full

Download
  12. Yusuf Çakmak

Joomla Templates

Download Download Download Download DOWNLOAD Şifre:graphicboards.org
  13. Yusuf Çakmak

Dsi dünya su günü yarışması

Tüm yarışmalara burdan bakabilirsiniz. http://www.dsi.gov.tr/duyuru/y2008.htm Dsi dünya su günü yarışması. Yarışmaya çok vakit var. Erkenden size sesleneyim dedim. Vaktim olursa bende girmek istiyorum KONU: Su- Sağlık Bilgisi-Halk Sağlığı AMAÇ: 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle konunun...
  14. Yusuf Çakmak

Buton Örnek ÇAlısma

Bir grafikten animasyonlu butona geçişi göreceğiz. Uygulama 1- Sahneye önce buton için bir yazı yanına da animasyon için bir şekil oluşturun. Şekildeki yazının direkt bir sembol olduğuna dikkat edin. Siyah halka oval aracı seçilip Fill Color bölümü kapatılarak yapılmıştır. Ortadaki kırmızı...
  15. Yusuf Çakmak

Movie Explorer Kullanımı

Flash ile hazırladığınız bir filmin tüm elemanlarını ve özelliklerini bu explorer sayesinde topluca görebilirsiniz. Görüntü listesi çeşitli elemanlar arasındaki ilişkiyi görmenizi sağlayacak şekilde hiyerarşik olarak organize edilmiştir. Komplex bir filmde bu pencereden istediğiniz sembol,frame...
  16. Yusuf Çakmak

Publish Settings-Yayınlama Ayarları

Hazırladığınız bir çalışmayı bitirdikten sonra File-->Publish Settings`i tıklayarak ilgili panele ulaşabilirsiniz. Varsayılan özellikte sadece swf ve html seçeneği işaretlidir. Bu seçenekler dışında dosyanızı gif, jpeg, png, exe, hox, mov ve smil formatlarında da kaydedebilirisiniz. Yapmanız...
  17. Yusuf Çakmak

Motion Tween Örnek Çalısma

1- Menüden İnsert > New Symbol komutunu verin. Grafik davranışını seçin. Bir yaprak şekli çizin. Aynı komutla yeni bir sembol açalım. Davranışı yine grafik olarak verelim. Yaprak sembolünü sahneye yerleştirelim. Bu sembolün merkez noktasını yaprağın sap kısmına alacağız. Bunun için araç...
Yukarı Alt