Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

İnanılmaz Işık Gösterileri

Keyifli seyirler...
  2. Erkal COŞKUN

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

Piktogram sözcüğü Latince “pictus” ve “gram” sözcüklerinden türetilmiş bir sözcük olup, dilimizdeki karşılığı yazısız resim'dir... Piktogram ya da piktograf bir eşyayı, bir objeyi, bir yeri, bir işleyişi, bir kavramı resmetme yoluyla temsil eden semboldür.Bu sembollere dayalı yazı sistemine...
  3. Erkal COŞKUN

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

Bugün beni epeyce yoran ve sonunda biten rötuşu paylaşmak istedim. Öncesi ve sonrası...
  4. Erkal COŞKUN

Hepsi bir arada...

Aslında bu linki paylaşmak için çokta uygun bir konu başlığı bulamadım. Çok ziyaret edilen bir başlık olduğu için buraya açmayı uygun gördüm. Benim sık sık kullandığım, içinde ücretli ve ücretsiz stok fotoğrafları, vektör, video, sound, ikonlar, font, logo vs... sitelerinin topluca bulunduğu...
  5. Erkal COŞKUN

Brandday-2 / Erkal Coşkun

6. Erkal COŞKUN

Brandday-1

7. Erkal COŞKUN

İlginç bir Optik İllüzyon Çalışması...

Optical Illusion... 8926439
  8. Erkal COŞKUN

Başkentliler Katalog Çalışması

Süpürgelik ve zemin pervazı üreten bir firmaya katalog çalışması....
  9. Erkal COŞKUN

Kafasına 2 kere yıldırım düşen adam...

Dünyanın en şanssızı mı, en şanslısı mı? Çin'de yağmura yakalanmamak için hızlı hızlı evine gitmeye çalışan bu adamın kafasına yıldırım düştü. Şanssız adam kısa süreli bir baygınlıktan sonra ayağa kalkıyor ve yoluna devam edecekken ikinci kez kafasına yıldırım düşüyor ve yere yığılıyor. Yine...
  10. Erkal COŞKUN

Samuel Silva - Tükenmez kalem ( Ballpoint Pen) ile resim yapan adam...

1983 doğumlu Samuel Silva bunları tükenmez kalemle yapıyor Silva'nın resimleri sosyal medya platformlarında olay oldu. Zira Portekizli ressam bir modern çağa ayak uydurma denemesi olarak boya veya karakalem yerine tükenmez kalem kullanarak birbirinden muhteşem ve fotoğraf kalitesinde resimler...
  11. Erkal COŞKUN

Otel Tanıtım Broşürü

Henüz bitmemiş otel tanıtım çalışması, a4 boyutunda, ortadan kırım, 2 yaprak... Indesign + Ps... (Not: Kapak ve iç safada baskın olarak kullanılan motif Kral Midas'ın mezarından çıkan 3500 yıllık masasının üzerindeki motiftir... )
  12. Erkal COŞKUN

Ambalaj Çalışmalarım (Derleme)

Daha önce yapmış olduğum ambalaj çalışmalarından bazılarını bu başlık altında derlemek istedim... Zahmet edip çalışmaları izleyen ve olumlu olumsuz düşüncelerini belirten bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  13. Erkal COŞKUN

Freelance İş Arıyorum (Türkiye geneli)

Freelance grafik tasarımcı Şehir: Türkiye Geneli Program/Seviye: Adobe Photoshop: Uzman Corel Draw: Uzman Indesıgn: İyi Illustrator: İyi Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer) Referanslar: Bazı çalışmalarımın bulunduğu portfolyoma buradan ulaşabilirsiniz. İşle ilgili...
  14. Erkal COŞKUN

330 adet seçkin font

Çoğu türkçe ve gerçekten tasarımlarınızda keyifle kullanabileceğiniz güzel fontlar... 330 adet - 112 MB > BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ < Font Listesi: 1. I:Addlethorpe 2. I:Adriane Text 3. I:Affair 4. I:Agostina 5. I:Aguafina Script 6. I:Akkurat 7. I:Akzidenz Grotesk Next 8. I:Akzidenz...
Yukarı Alt