Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Grafik tasarımcının evrimi :)

2. Erkal COŞKUN

EKON Kurumsal Çalışma

EKON Kauçuk firması için kurumsal kimlik çalışması... (Logoyu yıllar önce bir başka firmaya yapmıştım fakat elimde kalmıştı, kısmet bugüneymiş :) )
  3. Erkal COŞKUN

Tasarımcının Çilesi....

“Dünyada her yıl milyonlarca tasarımcı işlerine karışılması yüzünden mesleklerini bırakıp başka işlerle uğraşıyor. Yaratılan tasarımlar yaratıcılıktan çok uzak oluyor" Gerçekten de ne çok karışanımız var :) İzleyelim ve tebessüm edelim :)
  4. Erkal COŞKUN

Hafızalı Tel :) - İlginç gösteri

Aşağıdaki videoda izleyeceğiniz gösteride kullanılan tel, nition hafızalı tel adı verilen özel bir tel. Telde özgün şeklini hatırlayan bir alaşım bulunuyor, tele sıcakken istediğiniz formu verebiliyorsunuz fakat soğuduğu an özgün formuna kusursuz olarak geri dönüyor. İlginç...
  5. Erkal COŞKUN

Harika 3D İllüzyon Çizimler...

6. Erkal COŞKUN

Basit ama yaratıcı tasarım uygulamaları...

Her biri yaklaşık birer dakiada yapılan 8 adet basit ama ilginç proje...
  7. Erkal COŞKUN

İhtiyarın Öğütleri (Sıcak ve küçük bir öykü)

Nette dolaşırken rastladım ve hoşuma gittiği için siiznle de paylaşmak istedim... İhtiyarın öğütleri... İş dünyasında kriz var. İnsanlar işten çıkarılıyorlar. Önce kıdemliler, ardından gençler. Ancak kıdemliler, kriz yokken de işten çıkarılıyorlardı. Gerek şirketin çalışanlarına...
  8. Erkal COŞKUN

Dünyanın en gereksiz adamı :)

9. Erkal COŞKUN

Kıyamet..

Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar, saat 13:12 iitibariyle kıyameti savuşturduk. Biz yırttık, bir sonraki nesile bol şans, sizlere de kazasız belasız bir ömür dilerim :)
  10. Erkal COŞKUN

Bıçak (kesim kalıbı), bıçak izi, bıçak terimleri hakkında bilgiler...

BIÇAK NEDİR? Bıçak, ambalaj ya da kutuların kesilmesi, perforaj veya pilyaj atılması için sunta bir levha üzerinde bulunan kesici parçaların kartona veya kağıda preslenerek kesilmesini sağlayan bir araçtır. Bıçak izi ise bu bıçakların kesim sırasındaki sınırlarını belirleyen çizimdir. Bu...
  11. Erkal COŞKUN

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Arkadaşlar, bir konudan esinlenerek böyle bir başlık açmak istedim. İlginç olacağını düşündüm ve kimlerde ne cevherler var, kimlerin bilinç altı ne oyunlar çeviriyor görelim :) Belki rüyadan anlayıp yorumlayanlar da çıkar... Ben en ilginç rüyalarımdan birisini anlatarak başlayayım :)...
  12. Erkal COŞKUN

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı
  13. Erkal COŞKUN

Gülmek Garanti :) (dikkat yazılı var!)

Belki çoğunuz okumuşsınızdur ama okuyanlar hatırlayınca, okumayanlarda okuduklarında epeyce tebessüm edecekler :) Yazılı Sınav Sorularına Öğrencilerin Verdiği İlginç Yanıtlardan Seçmeler -Kasabayı kim yönetir? Şerif ve adamları. (Kamil/İlkokul-5) Kasabayı ihtiyarlar heyeti ve köy bekçisi...
  14. Erkal COŞKUN

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

> BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ <
  15. Erkal COŞKUN

Brandday / Erkal Coşkun-5

16. Erkal COŞKUN

ANOR Logo Çalışması

ANOR : Güneşin kaynağını oluşturan alev ya da güneşin çekirdeğinde oluşan patlamalar...
  17. Erkal COŞKUN

Brandday - Erkal Coşkun 4.

A harfi içerisinde oluşan ok ile yükselme ve yükseltme, öne çıkartma vurgulanmıştır, slogan ile de bu desteklenmiştir.
  18. Erkal COŞKUN

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

Günümüzde her türlü tüketimin hızla arttığı, rekabetin en üst seviyelere tırmandığı bir dünyada yaşıyoruz. Ve bu rekabette iş sahipleri her türlü fırsatı değerlendirerek öne çıkma uğraşındalar. Ve grafik tasarım da bu yarışın içinde önemli taşlardan birisi. Belki de en önemlisi. Bazı iş...
  19. Erkal COŞKUN

Brandday-3 / Erkal Coşkun

Yukarı Alt