“Dünyada her yıl milyonlarca tasarımcı işlerine karışılması yüzünden mesleklerini bırakıp başka işlerle uğraşıyor. Yaratılan tasarımlar yaratıcılıktan çok uzak oluyor"
Gerçekten de ne çok karışanımız var :) İzleyelim ve tebessüm edelim :)
Aşağıdaki videoda izleyeceğiniz gösteride kullanılan tel, nition hafızalı tel adı verilen özel bir tel. Telde özgün şeklini hatırlayan bir alaşım bulunuyor, tele sıcakken istediğiniz formu verebiliyorsunuz fakat soğuduğu an özgün formuna kusursuz olarak geri dönüyor. İlginç...
Nette dolaşırken rastladım ve hoşuma gittiği için siiznle de paylaşmak istedim...
İhtiyarın öğütleri...
İş dünyasında kriz var.
İnsanlar işten çıkarılıyorlar.
Önce kıdemliler, ardından gençler.
Ancak kıdemliler, kriz yokken de işten çıkarılıyorlardı. Gerek şirketin çalışanlarına...
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar, saat 13:12 iitibariyle kıyameti savuşturduk.
Biz yırttık, bir sonraki nesile bol şans, sizlere de kazasız belasız bir ömür dilerim :)
BIÇAK NEDİR?
Bıçak, ambalaj ya da kutuların kesilmesi, perforaj veya pilyaj atılması için sunta bir levha üzerinde bulunan kesici parçaların kartona veya kağıda preslenerek kesilmesini sağlayan bir araçtır. Bıçak izi ise bu bıçakların kesim sırasındaki sınırlarını belirleyen çizimdir. Bu...
Arkadaşlar, bir konudan esinlenerek böyle bir başlık açmak istedim. İlginç olacağını düşündüm ve kimlerde ne cevherler var, kimlerin bilinç altı ne oyunlar çeviriyor görelim :)
Belki rüyadan anlayıp yorumlayanlar da çıkar...
Ben en ilginç rüyalarımdan birisini anlatarak başlayayım :)...
Belki çoğunuz okumuşsınızdur ama okuyanlar hatırlayınca, okumayanlarda okuduklarında epeyce tebessüm edecekler :)
Yazılı Sınav Sorularına Öğrencilerin Verdiği İlginç Yanıtlardan Seçmeler
-Kasabayı kim yönetir?
Şerif ve adamları. (Kamil/İlkokul-5)
Kasabayı ihtiyarlar heyeti ve köy bekçisi...
Günümüzde her türlü tüketimin hızla arttığı, rekabetin en üst seviyelere tırmandığı bir dünyada yaşıyoruz. Ve bu rekabette iş sahipleri her türlü fırsatı değerlendirerek öne çıkma uğraşındalar. Ve grafik tasarım da bu yarışın içinde önemli taşlardan birisi. Belki de en önemlisi. Bazı iş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.