Alo paket, telefon numarasından önce olsa daha doğru olurdu...
Mavi bölümdeki yazılar da bir punto daha küçük olsaydı...
Temiz çalışmışsın, eline sağlık.
@acquaway
Teknik olarak eleştirsen varsa bir cevabım elbette verirdim ama "güzel" denilen olgu her birimizin gözüyle, beğenisiyle sınırlı değil mi ki...
Eğer birisi beğenmediğinde tepki vereceksem bu çalışmanın sahibi olurdu sadece :D
@Kemal Aksekioğlu
Elbette denenebilirdi, font seçeneklerinin sınırı yok maalesef, zevke göre... Biraz eğlenceli ve hareketli olması gerekiyordu, o bantlar köşeli ve sert bir imaj çiziyordu, en azından font ile onu kırmak istedim...
Yorum için teşekkürler.
BİR TERABAYTLIK FOTOĞRAF
TÜRKİYE’nin en büyük dünyanın ise 10. büyük fotoğrafı İstanbul’da çekildi. Gigapanorama olarak adlandırılan teknikle üretilen fotoğraf için İstanbul yaklaşık 10 saat görüntülendi. Özel bir yazılımla birleştirilen ve 4935 kareden oluşan fotoğrafta kilometrelerce...
@Özgül
O nazar boncuğu :)
Haklısın, bir bozukluk var gibi, ama sanırım sunumda yatay duruştan kaynaklı birazda, orijinal çalışmada bu denli rahatsız edecek bir boşluk yok, yine de dikkatin için teşekkürler :)
@ZxxxE
Yorumun için teşekkür ederim. İlk logoda Discern yazıyor, çocuk giyimi üzerine bir logo.
zübeyde özsu logosunda ise elbette büyük harfte kullanılabilir tamamen tercih meselesi. Ama bir logoda ilk harf büyü olacak diye bir kaide yok, her ne kadar özel isim olsa bile neticede bir logo...
Güzel ve hedefine uygun olmuş lakin benim gözüme çarpan tek şey GELENEKSEL BÖTE PİKNİĞİ yazısı oldu, biraz sırıtmış çalışmada. Başka font alternatifleri denenebilirdi..
ELinize sağlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.