Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Balıkçı Kartvizit

Alo paket, telefon numarasından önce olsa daha doğru olurdu... Mavi bölümdeki yazılar da bir punto daha küçük olsaydı... Temiz çalışmışsın, eline sağlık.
  2. Erkal COŞKUN

Boğaz turu - broşür çalışması

@acquaway Teknik olarak eleştirsen varsa bir cevabım elbette verirdim ama "güzel" denilen olgu her birimizin gözüyle, beğenisiyle sınırlı değil mi ki... Eğer birisi beğenmediğinde tepki vereceksem bu çalışmanın sahibi olurdu sadece :D
  3. Erkal COŞKUN

@acquaway Herkes beğenince sıkıcı ve monoton oluyor, renk kattın, teşekkürler :)
  4. Erkal COŞKUN

@Kemal Aksekioğlu Elbette denenebilirdi, font seçeneklerinin sınırı yok maalesef, zevke göre... Biraz eğlenceli ve hareketli olması gerekiyordu, o bantlar köşeli ve sert bir imaj çiziyordu, en azından font ile onu kırmak istedim... Yorum için teşekkürler.
  5. Erkal COŞKUN

@ZxxxE Aslında orda da bir ton farkı var ama yetersiz sanırım. Biraz daha fark olabilirmiş evet. Yorumun ve dikkatin için teşekkürler.
  6. Erkal COŞKUN

Öterken Gülme Krizine Giren Horoz ...

Tam benim kafadan :)
  7. Erkal COŞKUN

Dünya'nın 10. , Türkiye'nin en büyük fotoğrafı...

BİR TERABAYTLIK FOTOĞRAF TÜRKİYE’nin en büyük dünyanın ise 10. büyük fotoğrafı İstanbul’da çekildi. Gigapanorama olarak adlandırılan teknikle üretilen fotoğraf için İstanbul yaklaşık 10 saat görüntülendi. Özel bir yazılımla birleştirilen ve 4935 kareden oluşan fotoğrafta kilometrelerce...
  8. Erkal COŞKUN

Dök İçini Rahatla !

Az çalışıp çok para kazanmak istiyorum...
  9. Erkal COŞKUN

330 adet seçkin font

@aspirin_00 Rica ederim, güle güle kullanın :)
  10. Erkal COŞKUN

Logo çalışmalarımdan bazıları...

@Aslı SAYILIR Burada olmak keyifli ama gerçekten uzun zamandır başımı kaşıyacak zamanım yok. Şuursuzca çalışıyorum :)
  11. Erkal COŞKUN

@Özgül O nazar boncuğu :) Haklısın, bir bozukluk var gibi, ama sanırım sunumda yatay duruştan kaynaklı birazda, orijinal çalışmada bu denli rahatsız edecek bir boşluk yok, yine de dikkatin için teşekkürler :)
  12. Erkal COŞKUN

@ZxxxE Yorumun için teşekkür ederim. İlk logoda Discern yazıyor, çocuk giyimi üzerine bir logo. zübeyde özsu logosunda ise elbette büyük harfte kullanılabilir tamamen tercih meselesi. Ama bir logoda ilk harf büyü olacak diye bir kaide yok, her ne kadar özel isim olsa bile neticede bir logo...
  13. Erkal COŞKUN

Bizde boş durmuyoruz :) Sonuçlanmış olan logo çalışmalarımdan bazıları....
  14. Erkal COŞKUN

20 TL ye .gif 400 x68 banner yapabilecek?

@McCcDd Tamamını kapatacak mı bari 20 tl :)
  15. Erkal COŞKUN

kişisel logo çalışmam..

Bence Ş'yi oluşturan alt sivri kısmı dolmakalem ucu gibi yapar, üstteki tacı da kaldırırsan daha hoş olacaktır...
  16. Erkal COŞKUN

Görmek.... Görebilmek?

Çok iyiydi, teşekkürler...
  17. Erkal COŞKUN

Bölüm Pikniği Afişi

Güzel ve hedefine uygun olmuş lakin benim gözüme çarpan tek şey GELENEKSEL BÖTE PİKNİĞİ yazısı oldu, biraz sırıtmış çalışmada. Başka font alternatifleri denenebilirdi.. ELinize sağlık...
  18. Erkal COŞKUN

Logo yarışmalarında ödül kazanan bazı çalışmalarım...

@efkan23 @Aslı SAYILIR @Murat VARDAR @farukozgursoy Teşekkür ederim....
Yukarı Alt