Arama sonuçları

1. Murat Güler

Polat Alemdar Ve BMW X5 Afişim [ mR.Gecit ]

Bence BMW X5 afişi olmuş :) necati şaşmaz figuran gibi durmuş. Tabi kendini geliştirmen için çalışman güzel bir şey devam et.
  2. Murat Güler

Kartiviz Yaptırılacaktır.

Diğer tarafta da broşür ilanınız var bunları birleştirip bir mail yapsanız ve her ikisinide bir kişiye yaptırsanız daha güzel olur kanımca
  3. Murat Güler

Graphic River Kurumsal Kimlik Seti

Teşekkür ederim kardeş.
  4. Murat Güler

Günün Sözü...

Kapı açılır, Sen yeterki Vurmayı bil! Ne zaman? Bilemem! Yeterki o kapıda durmayı biL!
  5. Murat Güler

Portföyüm'den bir kaç kare...

Başarılar kardeş. Ama renderları biraz daha kastırman gerek. İyisin ama en iyi olmak için her zaman çalışmak gerek.
  6. Murat Güler

Referans için

Azmine sağlık küçük kardeşim lakin referans için bir şeyler çizerim diyorsun bence daha önce çizdiğin şeyleri de koyki buraya bakan arkadaşları cezbetsin :)
  7. Murat Güler

Veteriner Kartvizit Çalışması

Bence üste ve alta küçük hayvan yavruları koysan çok düz olmuş.
  8. Murat Güler

Kros koyma

Herkes sağolsun yardım etmiş ama kızmayın bana iki tane çizginin ne otomatiği olacak. Hazırcılığa o kadar alışıyor ki şimdi ki nesil herşeyin hazırını istiyor.
  9. Murat Güler

Facebook Yine Tasarımını Değiştiriyor..

İşin cılkını çıkarıyorla ha canları sıkılıyor galiba :)
  10. Murat Güler

Van Logosunu Arıyor

Yav arkadaş bu nedir ya millet kolay yoldan para kazanmanın derdinde. Neyin kafasını yaşıyor bu millet biri bana söylesin lütfen.
  11. Murat Güler

[Anket] CorelDRAW X6 ya geçiş yaptınız mı?

Ben çoktan geçtimde çok sıkıntılı bir kere i7, 16 gb makinede bile kastırıyor anlamadım gitti. X3 ün gözünü seveyim.
  12. Murat Güler

logo hakkında eleştirileriniz

Sanırım resim eklemeyi unutmuşsun.
  13. Murat Güler

Uygun satılık canon eos 1100 d(bol hediyeli)

Arkadaş fotoğraf makinesi satıyorsun resim koyamıyorsun bu nasıl yaman çelişkidir :)
  14. Murat Güler

Desteğe ihtiyacım var!!!!

Herkese merhaba arkadaşlar 2 ay önce katıldığım tshirt yarışmasının oylaması açılmış sizden isteğim aşağıdaki linkte resimde gösterdiğim yere benim çalışmama vote vermeniz. https://apps.facebook.com/promotionshq/contests/297147/voteable_entries/60862657
  15. Murat Güler

Kurumsal Kartvizit Tasarım

Galatasaray CAN'dır CAN :)
  16. Murat Güler

Hangi Font

http://www.myfonts.com/WhatTheFont/ Kardeş şu siteye imajı yükle site bulmaya çalışıyor bir şansını dene resim küçük ama olsun belki yakalar
  17. Murat Güler

Dürüst arkadaşlarla çalışmak isteriz!!

Bazıları şarap gibidir yıllar geçtikçe kalitesi ve yaptığı işin kalitesi artar. Yaşı ilerlemiş (Biz aramızda Dinazor deriz, sakın yanlış anlaşılmasın :) ) Abilerimizden ve ablalarımızdan öğrenecek o kadar çok şeyimiz var ki, arkadaşın yorumu saçma ve gereksiz bir yorum olmuş sanırım biriyle...
  18. Murat Güler

3d max için nasıl bir pc?

Benim evdeki sistemim i7 16 gb ram 1 gb 256 bit ekran kartı 1,5 tb harddisk ve bana yetmiyor. Gerçi işin içine Max girince kullanıma göre değişir o kıstas
  19. Murat Güler

Dürüst arkadaşlarla çalışmak isteriz!!

Peh!!! Başlığa bak Bende dürü0ts işveren arıyorum ama neden pek bulamıyorum. Google'a sordum o bile bulamadı böyle bişi :) Dürütstlük işverenin gözünde; Sabaha kadar çalıştırmak 100 liralık işi 10 liraya yaptırmak, Sigortasını yatırmamak Yemeğine karışmamak Yol parasını vermemek Geç...
  20. Murat Güler

Günün Sözü..

Düzenim bozulur, Hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Yukarı Alt