Önemli olan ucuza yaptırmak ve ya yaptırmamak değil bazıları cin olmadan adam çarpmaya çalışıor ve size küçük bir tüyo sakın ha logo çizerken ki eskizlerini müşteriye göstermeyin.
Kendi işlerimin yoğunuluğundan pek dışarıya iş yapamıyorum lakin gelincede hatır rica birşeyler karalıyorum. Geçenlerde bir bayan aradı dedi ki Murat bey bizim bir logoya ihtiyacım var gelin bir görüşelim. Gittim. Firmanın ismi AVİDYA Yoga Merkezi.
Başladık konuşmaya hanım efendi konuşmaya...
- Oto yıkama bence mavi su tonlarında çalışman gerek. Direk kartı verdiğinde adamların bilinç altına temizlik gelmeli.
- Fontlar çok büyük biraz küçültü
- o logo gibi bişi yapmışın o kaybolmuş onu daha öne çıkarman gerek.
Bunları bir dene istersen şimşek macquen iyi bir seçim :)
1 kartivizit icin bir çok kişi arkadaşa cevap yazmış ama arkadaş bir zahmet edipde dönüş yapmamış. Galiba merdiven altı ajanslardan biriyle karşı karşıyayız.
Demet'e katılmakla beraber 2 kişilik kartla biraz ucuza kaçılmış gibi duruyor :) Ön arka yapılsa daha güzel olurmuş. Karta gelince de sanki biraz karışık olmuş birde bilmediğimden soruyorum TC kimlik numarası avukatların karta yazılıyor mu?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.