Arama sonuçları

1. Murat Güler

Avidya Logo

Önemli olan ucuza yaptırmak ve ya yaptırmamak değil bazıları cin olmadan adam çarpmaya çalışıor ve size küçük bir tüyo sakın ha logo çizerken ki eskizlerini müşteriye göstermeyin.
  2. Murat Güler

Avidya Logo

Teşekkür ederim dostlar
  3. Murat Güler

Ücretsiz yazıtiplerinin periyodik bir tablosu

Bu nasıl kullanılıyor desem pek anlamadım.
  4. Murat Güler

"Çalınan" diğer bir çalışmam

Arkandayız Erkan hocam, mail attım bende :) Olayın üstüne gidelim rezil edelim derim...
  5. Murat Güler

Avidya Logo

Kendi işlerimin yoğunuluğundan pek dışarıya iş yapamıyorum lakin gelincede hatır rica birşeyler karalıyorum. Geçenlerde bir bayan aradı dedi ki Murat bey bizim bir logoya ihtiyacım var gelin bir görüşelim. Gittim. Firmanın ismi AVİDYA Yoga Merkezi. Başladık konuşmaya hanım efendi konuşmaya...
  6. Murat Güler

Oto Kuaförü Kartvizit

- Oto yıkama bence mavi su tonlarında çalışman gerek. Direk kartı verdiğinde adamların bilinç altına temizlik gelmeli. - Fontlar çok büyük biraz küçültü - o logo gibi bişi yapmışın o kaybolmuş onu daha öne çıkarman gerek. Bunları bir dene istersen şimşek macquen iyi bir seçim :)
  7. Murat Güler

İcelandair Kurumsal Kimlik

Hazır templateler ile güzel bir iş ortaya çıkarmışsın. Her çaba küçük bir takdiri hak eder. Eline sağlık.
  8. Murat Güler

Koza Enerji

Bende o kozayı dünyaya benzettim. Fontun adı nedir acaba :) Herkes soruyor bende sorayım dedim.
  9. Murat Güler

Kartvizit Yaptırılacaktır.

1 kartivizit icin bir çok kişi arkadaşa cevap yazmış ama arkadaş bir zahmet edipde dönüş yapmamış. Galiba merdiven altı ajanslardan biriyle karşı karşıyayız.
  10. Murat Güler

Spatula Kutusu | Sedat Gül

Eline sağlık abi yine temiz bir iş çıkarmışsın.
  11. Murat Güler

Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2

Devasa güzel bişi olmuş eline sağlık Hasan'cım.
  12. Murat Güler

Avukat Kartvizit Çalışması

Demet'e katılmakla beraber 2 kişilik kartla biraz ucuza kaçılmış gibi duruyor :) Ön arka yapılsa daha güzel olurmuş. Karta gelince de sanki biraz karışık olmuş birde bilmediğimden soruyorum TC kimlik numarası avukatların karta yazılıyor mu?
  13. Murat Güler

Selamlar..

Hoşgeldin.
  14. Murat Güler

Treo Güvenlik Sistemleri Özel Kesim Kartvizit

Çok temiz iş helal...
Yukarı Alt