Bende şuana değin hep Freelance çalıştım ve birçoğunda da sorun yaşamadım.
Arkadaşların da belirttiği gibi başta kendin net olacaksın.Kriterlerin olacak her müşteriye farklı şartlar koşmayacaksın.
Ben şahsen Öncelikle müşterinin istediklerini, kafasındaki çalışmanın tam olarak şeklini...
Merhaba,
Arkadaşlar daha önce forum falan kullandım ama blog sitemi yeni açtım.Wordpress'ten ileri düzeyde anlamadığımdan birçok düzenlemeyi yapamıyorum.
Blogumda header bölümünde;
Your Are Here → Home → kategori→ başlık
şeklinde bir bölüm var.Bunu panelde arattım bulamadım...
Önce emin ol kendinden bu işi yapmak istiyor musun yoksa geçici heves mi.Sonra kararını Grafik Tasarım yönünde verirsen Aslı Hanım'ında söylediği gibi desen kursuna gitmen gerekir yoksa mülakatları geçmen imkansız gibi birşey.Tabi ki desen kursuda yetmeyecektir bunun yanında hayal gücününde...
Font kullanımınızı beğenmedim.Ya keskin ya yumuşak fontlar kullanın ikisi bir arada hoş görünmüyor tipografide.
Geriye kalan herşey güzel.Amacına uygun bir çalışma olmuş.
Merhabalar tasarımcı yada bu işe ilgi duyan herkese.
Tasarımda sıkıntıya düşülen konulardan biride renkler. Bu sorunu renklerin insan üzerindeki etkilerini ve çağrışımlarını bilirsek daha rahat aşabileceğimize inanarak bu makaleyi sunmak istedim.
Renkler önemli bir tasarım öğesi olmakla...
Açık söyleyim bende yapamazdım herhalde aynısını.Ama madem siz yapmışsınız yorumumu belirteyim.
Uzaktan yada ilk bakışta tamam herşey göze hoş ama incelediğimizde biraz soğuk kalıyor sanki.Renklendirme eksiği var çalışmada.
Çok fazla keskin hat kullanmışsız insan yüzü daha estetiktir diye...
@Aslı SAYILIR
Sans Fontları sevdiğim için uygulamak istemiştim.birkaç font daha var gözüme kestirdiğim oynarım üzerinde.Teşekkür ederim.
@Erkal ÇOŞKUN
Haklısın hocam.Aceleye geldi diyebilirim.2-3 saatte çıktı bunlarda.Fazlada içime sinmedi ama paylaştım yinede.Biraz daha uğraşırım bu...
@Emre Şerim
Yorumun için teşekkürler.Evet birinci daha eğlenceli kullanılabilir.Renkler nasıl sizce ?
İkincideki görsel logo değil diye biliyorum.Yani ben çizmedim zaten.Fotoğrafçıların kullandığı görsellerden diye düşünüyorum, ikon diyebiliriz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.