Ben kompazisyonu oturtamadığını düşünüyorum.Tamam renkler fontlar vs. herşey güzel ama ben ilk bakışta nereye bakacağımı şaşırdım.Bir tarafta İsim bir tarafta yönetmen adı tarih görseller falan derken fazla dağılmış.
Ellerine sağlık.
Öncelikle hoşgeldiniz.
Bunlar resim değil fotoğraf..
Evet photoshop ile hazırlanmış çalışmalar.Farklı action efektleri kullanılarak birleştirilmiş fotoğraflar diye düşünüyorum.
Google'dan yada buradan photoshop action şeklinde aratırsanız bu işinize yarayacak şeyler bulabilirsiniz.
Sonraki slogan çok kısa geçti.O kısmı biraz uzatıp videonun içinden kısaltmalar yaparsan iyi olur diye düşünüyorum.
Bence amacına uygun bi çalışma olmuş tebrikler.
@McCcDd
Bana öyle öğretmediler.Birşeyi iyi kavramak istiyorsan yanlışını tek tuşla silip sonra saatlerce kod yazarsın işin doğrusunun iyice beynine kazınması için. Belki o mesajım yanlış olabilir ama senin burda beni yargılamaya laf sokmaya hakkın yok tamam ;)
@McCcDd
Şimdi mi olayı daha iyi anlamış olacak yoksa tasarım tamamlandıktan sonra hepsini bozup teker teker hatalarının üzerinden geçerken mi ?
3 satır kodlamanın neyini eleştirelim daha reklam alanının boyutunu tutturamıyor ?
Laf sokması kolay dimi ?
o paraya minnet edip grafik tasarımı ayaklar altına serip o işe talip olan o kadar kişi vardıki o forumda.
Hani kendim için düşünüyorumda bazen programı acmaya bile üşeniyorum yani düşünün adamlar 1 liraya logo çıkartıyor bide.
Bu efektler ha deyince yapılacak işler değil biraz internette ders izleseniz kafa yorsanız bunlara yakın şeyler çıkarmaya başlarsınız zaten.
Kolay gelsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.