@gezegen
Tipografi de mükemmel olduğum ve daha doğrusu iddialı olduğum söylenemez ama incelediğim örneklerinizde de sizin de kayda değer bir çalışmanızı göremedim..Nasıl derler Yüzme bilmeden okyanusa atlamak gibi bişey sizinki..Ben arkadaşa sadece font konusunda konuştum.Belli ki tasarıma...
Birkaç tane font söylemekle olmaz malesef. :) Her tasarım kendine göre font ister.Çalıştığınız kompozisyona göre font seçmelisiniz..Daha yeni başladığınızı göz önünde bulundurarak şuan için sadece örnekleri gözden geçirmenizi ve forumu takip etmenizi öneririm.İlla ki tasarım yapacağım diyorsanız...
Arkadaşlar forum a dahil olup Selçuk Üniversitesini kazanan veya forum üyelerinin bu okulu kazanan yakınlarına yurt,kayıt ve Konya Hakkında bilgiler verebilirim.Kendim Selçuk Üniversitesi'nde okuyorum.
Bana buradan özel mesaj gönderebilirsiniz..
İyi Forumlar..
logo çok hoşuma gitti..bunun haricinde iletişim bölümü biraz kaba durmuş gibi geldi bana..fontu bold kullanmazsanız daha güzel olur bence..
Güzel çalışma ;) İyi Forumlar... :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.