Arama sonuçları

1. Murat Güler

Oyuncak Tren

Sağolun. Beğenmeniz beni mutlu etti
  2. Murat Güler

Oyuncak Tren

Teşekkürler
  3. Murat Güler

Oyuncak Tren

3d max ve Keyshot umarım beğenirsiniz. Uzun zamandır birşeyler karalamıyordum.
  4. Murat Güler

tabela çalışması

Çok iyi olmuş eline sağlık kardeş.
  5. Murat Güler

Sunumlu Kartvizit

Hazır sunum örnekleri var onları kullanabilirsin. Karta gelince kullandığın font çok büyük ve her noktada aynı büyüklüğü kullanmışsın.
  6. Murat Güler

Text

Convertlenmişse geri dönüşü yoktur :) Fine reader Can'dır :)
  7. Murat Güler

Text

Evren yeniden yaz bence :) Yada yazı uzunsa pdfe çevir Fine reader ile texte çevir.
  8. Murat Güler

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

Ben genelde zaten nikleri samimi bulmuyorum. Yerinde bir uygulama olmuş. Tebrikler
  9. Murat Güler

Ares reklam şirketi için logo denemem

Ares - Savaş Tanrısı bu ikilemden yola çıkarak çalışmayı daha bir albenili hale getirelibilirsin.
  10. Murat Güler

14 Yaşındaki Gencin Portföyü!

Valla genelde 3D forumlarında gezen başkasının çalışmasını kendi gibi gösteren bir furkan var işallah o değilsindir. Gelelim çalışmalarına. Çalışmalarının çoğu hazır şablonlarla yapılmış üzerinde uzun süre çalışılmamış çalışmalar. Kullandığın Türkçe'ye daha çok özen göster ve yaşın itibariyle...
  11. Murat Güler

Grafikerden Banyo

Eyvallah bertanım
  12. Murat Güler

Seninim.com Logo Çalışması - Hasan Y.

Hasan'cım düz beyaz bacground'da daha iyi durur gibi geldi bana. Alt kısım sanki okunmuyor gibi geldi bana.
  13. Murat Güler

logo istek

Logo yapılırda ücreti ne kadar olur. Sitede bir sürü profesyonel Gerçek Manada Grafiker bulunmaktadır. Siz bir fiyat aralığı belirleyin arkadaşlar özelden sizinle irtibata geçerler
  14. Murat Güler

Logo Çalışması

Kusura bakmıyasın ama çalınacak bir logo değil. Ve bu nesneyi emin değilim ama hazır template sitelerin birinde gördüm. Hasan'a katılmakla beraber, bir logo kurumun kimliğini yansıtmalı insanlar logoya bakınca bu ne firması ne iş yapar demesinler.
  15. Murat Güler

Grafikerden Banyo

Sağolasın ablacım.
  16. Murat Güler

Grafikerden Banyo

Teşekkürler Hasan : )
  17. Murat Güler

Grafikerden Banyo

Herkese selam. Referans resme bakarak modellediğim banyom bitti. Uzun zamandır çalışma paylaşmıyordum. 3D Max + Vray ve Photoshop Umarım beğenirsiniz. PSli halleri
  18. Murat Güler

Cinema 4D'ye İlgi :)

Hadi hayırlısı :)
  19. Murat Güler

Bir Kaç 3D Logo Çalışmalarım

Bu logolar zaten var bence olan logoları yeniden yapmak yerine kendine has logolar çiz onları 3boyuta çevir. Tabi bunlarda güzel olmuş eline sağlık.
  20. Murat Güler

3D Max Dersleri

3dsmax Vray Autocad Görsel Eğitim Setleri, 3ds max dersleri, Vray eğitimleri ve dersleri, İes ışıklandırma dersleri, Mentalray Dersleri, Kaplamalar ve bedava 3dmax Hazır modelleri, 3dsmax 2012 kursları, Vray tutorials, Render dersleri, video tutorials, Modelleme Dersleri, 3d ders, 3dmax kursu ve...
Yukarı Alt