Arama sonuçları

1. Murat Güler

Kendim için yaptığım logo çalışması (ilk çalışma)

Ben yazıyı okuyamadım avatarınızdan ne yazdığınızı anladım valla. Font seçimini tekrar gözden geçirirseniz iyi olur.
  2. Murat Güler

Köşe

@GÜNEL AYVACI Çok teşekkür ederim ablacım @Kerim ÖKSÜZ Sağolasın kerim
  3. Murat Güler

Köşe

Herkese canı yürekten merhaba. 3D Max + Keyshot ve tabi ki ayrılmaz programım Photoshop. Umarım beğenirsiniz.
  4. Murat Güler

Alfapet Logo Çalışmam 2 Adet | Sedat Gül

1. ci çok başarılı abi eline sağlık
  5. Murat Güler

Elit Eğitim Seti DVD Kutusu Çalışmam | Sedat Gül

Sedat abi tasarım çok güzel ama o resim pek oturmamış. Elemanlarda hiç muhasebeci tipi yok :)
  6. Murat Güler

Kung fu Panda (PSD)

@bilisimci_61 Lütfen Türkçe tepkileri verin Allahım ya... :mad::mad:
  7. Murat Güler

Resident Evil 4 HD Geliyor!

Kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum süpero oyun :)
  8. Murat Güler

PlayStation 4 Ne Zaman Çıkacak?

Çıkmaz abi PS3 baya bir götürür sony'yi
  9. Murat Güler

Öğrencinin El Kitabı Kapak Tasarımı

13 Yaşındasın ve Tasarım yaparken tehlikeli kelimeler kullanıyorsun. Diyorsun ki, ismini KUR'AN koyamadım o zaman İncil neden koyuyorsun. "Bir dinin esaslarını bildiren kitaba "kutsal kitap" denir. Her şeyi ve insanı yaratan Yüce Allah'tır. 0 yarattığı insanın gereksinimlerini bilir. insanla...
  10. Murat Güler

Vray spot görünümü

IES ışıkların kullanımı çok basittir. Önce bir photmetric ışık seçeceksin. Choose photometric lighten istediğin ışığı sahneye çağıracaksın bu kadar
  11. Murat Güler

Battlefield 3 Ekimde Piyasada!

Gerek grafikler gerekse dinamikler mükemmel ötesi merakla bekliyorum bir Call of Duty fanı olarak bu oyunu merak ve heyecanla bekliyorum
  12. Murat Güler

www.dizgici.com

Site sade ve anlaşılır eliinize sağlık. Hayırlı olsun
  13. Murat Güler

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

Çok çok başarılı kardeş ellerine kollarına sağlık
  14. Murat Güler

Albüm Kapağı | Bakmadan geçme

@Bahtınur YILDIZ Nur hanım kimseyi taşladığımız yok ben sadece gerçek olan bir şeyi söyledim her çalışmanın belli bir kriteri vardır levolemanyak kardeşime sonun kadar katılıyorum bu iyi bilmese bile eline bir CD kapağı alıp bakması lazım. Sadece PS'de bir resme blur verip bunu paylaşmak ve...
  15. Murat Güler

Salon

Sağol kerimcan :)
  16. Murat Güler

Tasarımın gヅlen yüzü…

Yaklaşık 7-8 yıldır Grafik Tasarım üzerine çalışmaktayım. Bunu yanında son 1,5 yıldır 3D imparatorluğu sayesinde 3D Maxe yoğunlaştım. Hazırladığım 2 boyutlu tasarımları 3D maxe entegre ederek müşteriye en iyi sunma çabası içindeyim. Tasarım sürecinde kullandığım Programlar 3D Studio Max Adobe...
  17. Murat Güler

Salon

3D Max + V-ray ve Photoshop
  18. Murat Güler

Size her konuda yardımcı olabilirim. muratgulerim@hotmail.com.tr http://www.muratguler.net/

Size her konuda yardımcı olabilirim. muratgulerim@hotmail.com.tr http://www.muratguler.net/
  19. Murat Güler

Albüm Kapağı | Bakmadan geçme

Bu nasıl bir albüm kapağıdır. Albümün ismi ne cismi ne. Sadece PS'de oynanmış bir resim var şu an.
Yukarı Alt