Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

Sizce hangisini fotoğraflarımda kullansam ?

Evet arkadaşlar, üstadlar. çok kararsızım. Grafik tasarım öğrencisiyim fotoğraf çekmeye başladım.Fotoğraflarıma imza bulamıyorum. Kafam karışık, Şımarık birşey mi yoksa daha derli toplu ağır birşey mi Sans Serif mi Serif mi Klasik mi modern mi grafik kullansam mı kullanmasam mı, renklendirsem...
  2. Hasan DİLSİZ

Seyfullah Yalçınkaya PHOTOGRAPHY

@Seyfullahyalcinkaya Çok açıklayıcı olmuş teşekkürler hocam.
  3. Hasan DİLSİZ

Ender yemek salonu a5 1 kırımlı

Beğendim tasarımınızı tebrikler.Yeşil çizgilerin yerine beyaz-kremrengi gibi birşey kullansan daha mı iyi olurdu ?
  4. Hasan DİLSİZ

Ilıca İnşaat | Web Arayüzü ( Sıfırdan Özgün Tasarım)

Ellerinize sağlık.Güzel görünüyor.
  5. Hasan DİLSİZ

karakalem & photoshop deneme

İşte şimdi olmuş.ellerine sağlık.
  6. Hasan DİLSİZ

karakalem & photoshop deneme

Herşey çok güzelde gözlükteki efekt biraz fazla kaçmış. Biraz daha transparan yapabilirsin camları. Tebrikler.
  7. Hasan DİLSİZ

Kişisel Web Sitem

Belliki siten fazlasıyla yer tutmuş internette. Webmaster olduğumdan önce seo ile ilgilendim alexa sıralaman cok iyi görünüyor. Tasarıma gelirsek site galiba wp tabanlı. Eğer öyleyse wp çok güzel temalar var onlara bir göz at derim.O da olmaz diyorsan en azından gözü yormayacak renkleri...
  8. Hasan DİLSİZ

Özgeçmiş Çalışması 2

Ellerinize sağlık. Ben öncekini daha çok beğendim.
  9. Hasan DİLSİZ

Portakal Yağı Kutu Çalışması

Çalışma çok mu gözü yoruyor ne ? Tabi bu dijital ortamda bakınca oluyor belki kutuya basılınca güzel görünebilir. Ama teorik olarak biraz zor.Turuncu zaten yeterince dikkat çekici bir renk siz birde içine soft yeşiller katmışsınız. Turuncuyu dengeleyecek biraz daha koyu renklerden yardım...
  10. Hasan DİLSİZ

Kişisel Çalışmalar

Ellerine sağlık çalışmalar güzel. Özellikle fil üzerine tasarımları beğendim.
  11. Hasan DİLSİZ

Ford 2013 Takvim Posteri

Hocam tebrikler.Çalışma çok başarılı.
  12. Hasan DİLSİZ

a5 el ılanı

Hocam kimse acıklamamıs ben söyleyeyim. Sıcak renkler derken Kırmızı,sarı,turuncu yani.Psikolojik olarak dikkat çekici ve cezbedici renklerdir. Renkere girmişken soğuklara da el atalım. Mavi Yeşil Mor ise soğuk renklerdir.Fazla konuyu dağıtmamak için bu kadarla yetineyim.Renk konusunda...
  13. Hasan DİLSİZ

a5 el ılanı

Hocam iletişim bilgilerini flulaştırırsan iyi olur forum kuralları açısından. Tasarıma geçecek olursak bence daha sıcak renkler kullan. Sönük renklerden kaçın. Bilmiyorum cetvel kullandınız mı tasarım aşamasında ama karelerde asimetri var. Dengeyi ya tam boz yada tam olarak hizala bence...
  14. Hasan DİLSİZ

Veteriner Kartvizit Çalışması

Ben tam tersini düşünüyorum.Açıkcası konuyu açarken inşallah pati falan yoktur diye içimden geçti. Sonra o tür şeyleri görmediğim için sevindim.Sade ve hoş bir tasarım olmuş.En önemliside alışılmışın dışında.
  15. Hasan DİLSİZ

kartvizit çalışmam

Tasarımda oturmayan şeyler var,logonun yerleşimi,adres bilgileri vs. Ne simetri dengesine uyuyor ne de göze hoş geliyor. Biraz alıcı gözüyle bakmak en iyisi bence. Kolay gelsin.
  16. Hasan DİLSİZ

Afiş Çalışması

Hocam 5 çeşit font saydım afişte.Biraz o konuda sadeliğe gidilmeli. Birde renkler birbirini çok boğuyor, ikisinden birini biraz daha softa çek. Kolay gelsin.
  17. Hasan DİLSİZ

Emin • Logo

@Bulut Mashar Doğru hocam birde müşterinin söylediği oluyor.Son söz onlarda kafalarına ne yatarsa eyvallah diyoruz :) Ellerinize sağlık.
  18. Hasan DİLSİZ

Mock-up Seti

Hocam güzel paylaşımlarda bulunuyorsun tekrar teşekkürler.
  19. Hasan DİLSİZ

Fontlar Arşivi (Sürekli Güncellenecek)

Hocam linkler kırılmış malesef :(
  20. Hasan DİLSİZ

Mock-up

paylaşım için teşekkürler. ellerine sağlık.
Yukarı Alt