@Erkan Nehir
Söylediğiniz şey ve verdiğiniz örnekler tabi ki doğru.Ama burada anlatılmak istenen mesaj var diye tahmin ediyorum. Küre nedir ? evrensellik vs. Ben bu konudan yola çıkarak yorumumu yaptım.Yoksa şekillerin simetrisine karışmak gibi bir gayem yok elbette.
Hocam elinize sağlık öncelikle.Birkaç eleştirim olacak,
Bir küre kullanmışsınız ama uç noktaları logoya dahil etmemişsiniz.Bence küreyi küre yapan en dikkat çekici yeri kutup noktalarıdır.En can alıcı yerini kaldırıp çöpe atmışsınız siz.
@Hakan Dağdeviren
İlginize teşekkür ederim.
Doğrudur hocam insan ilk gördüğüne inanır ama biraz mantık ekleyince doğruya ulaşmış sayılırız neredeyse.Konu kızın eli ve defterin hizası üzerinden sürecek ama belirtmek isterim,
Mantıksal olarak kimse sayfaya sağdan başlamaz.Resmin...
@Hakan Dağdeviren
biraz incelendiğinde kız solak değil fotoğraf göze hoş görünsün diye çevirilmiş ve sağlak kız solak olmuş :) aynı mantıkla defterede sağdan başlamıyor kızımız.
Böyle bakarsak herşey normal mi :) kırmızı kalem haricinde :)
Hocam elinize sağlık.
bence elektrik simgesinin arkaplanındaki gri bölge olmasa yada farklı tonlamayla kullanılsa daha hoş görünebilirdi.
birde yumuşak g harfinin şapkasının sonradan eklendiği çok belli oluyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.