Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

boyama kitabı çizimlerim

Çok başarılı çalışmalar.Ellerinize sağlık.
  2. Hasan DİLSİZ

Emin • Logo

@Erkan Nehir Söylediğiniz şey ve verdiğiniz örnekler tabi ki doğru.Ama burada anlatılmak istenen mesaj var diye tahmin ediyorum. Küre nedir ? evrensellik vs. Ben bu konudan yola çıkarak yorumumu yaptım.Yoksa şekillerin simetrisine karışmak gibi bir gayem yok elbette.
  3. Hasan DİLSİZ

Illustratorde hata

Bende aldım birkaç kere aynı hatayı.Tam emin değilim ama klavuz çizgileri ile alakalı.Kopyalama yaparken klavuz çizgilerini seçmeyin.
  4. Hasan DİLSİZ

Emin • Logo

Hocam elinize sağlık öncelikle.Birkaç eleştirim olacak, Bir küre kullanmışsınız ama uç noktaları logoya dahil etmemişsiniz.Bence küreyi küre yapan en dikkat çekici yeri kutup noktalarıdır.En can alıcı yerini kaldırıp çöpe atmışsınız siz.
  5. Hasan DİLSİZ

Seyfullah Yalçınkaya PHOTOGRAPHY

Hocam fotoğrafta daha çok yeniyim birkaç şey sorsam ? Bu karede sanırım uzun pozlama tekniği kullanıyorsun.Biraz olayı anlatırmısın rica etsem.
  6. Hasan DİLSİZ

Fotoğrafçılık Teknikleri

Teşekkürler.
  7. Hasan DİLSİZ

Yardımcı olur musunuz?

4 yıllıklara beceri sınavı şart diye biliyorum. 2 yıllık istersen ygs sınavı ile girebiliyorsun zaten.
  8. Hasan DİLSİZ

Gelin Eli Ev Yemekleri Kurumsal Kimlik & Logo

Hocam sunum engel oluyor çalışmalarınızın anlaşılmasına. Arkaplan rengini değiştirmenizi öneririm.Tram haricinde göze hoş geliyor elinize sağlık.
  9. Hasan DİLSİZ

inşaat firması logo tasarımı

Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim. Renk uyumu ve seçimleride göze hoş geliyor.
  10. Hasan DİLSİZ

Minyatür Isı Logo Çalışması

Hocam renkler biraz uyumsuz ve soluk geldi bana. Ellerinize sağlık.
  11. Hasan DİLSİZ

Çağdaş Proje Logo ve Küçük Kurumsal Kimlik Çalışması

Çalışmanızı çok beğendim ellerinize sağlık.
  12. Hasan DİLSİZ

Yeni Yaptığım Web Sitesi Yorumlarınızı Bekliyorum

Sitede çok fazla boşluk bırakmışsın aralıklar göze batıyor.Bunun haricinde renk uyumunu iyi yakalamışsın eline sağlık.
  13. Hasan DİLSİZ

Kartvizit, Logo, Wallpaper, Kupa, Paket

Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş.
  14. Hasan DİLSİZ

Prestij Kız Öğrenci Yurdu Broşür Kapak

@Hakan Dağdeviren İlginize teşekkür ederim. Doğrudur hocam insan ilk gördüğüne inanır ama biraz mantık ekleyince doğruya ulaşmış sayılırız neredeyse.Konu kızın eli ve defterin hizası üzerinden sürecek ama belirtmek isterim, Mantıksal olarak kimse sayfaya sağdan başlamaz.Resmin...
  15. Hasan DİLSİZ

Prestij Kız Öğrenci Yurdu Broşür Kapak

@Hakan Dağdeviren biraz incelendiğinde kız solak değil fotoğraf göze hoş görünsün diye çevirilmiş ve sağlak kız solak olmuş :) aynı mantıkla defterede sağdan başlamıyor kızımız. Böyle bakarsak herşey normal mi :) kırmızı kalem haricinde :)
  16. Hasan DİLSİZ

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Fikir güzel biraz daha üzerine çalışışması gerek diye düğünüyorum. Elinize sağlık.
  17. Hasan DİLSİZ

Arslanoğlu Elektrik | Sedat Gül

Hocam elinize sağlık. bence elektrik simgesinin arkaplanındaki gri bölge olmasa yada farklı tonlamayla kullanılsa daha hoş görünebilirdi. birde yumuşak g harfinin şapkasının sonradan eklendiği çok belli oluyor.
  18. Hasan DİLSİZ

Bu şekli nerden bulabilirim ?

Teşekkür ederim hocam.
  19. Hasan DİLSİZ

Bu şekli nerden bulabilirim ?

şöyle gösteriyim o zaman.'bu'ya link vermiştimde.
Yukarı Alt