Arama sonuçları

1. Hasan DİLSİZ

3D Zar Yapımı

Elinize sağlık.güzel bir anlatım olmuş.
  2. Hasan DİLSİZ

Corel Draw12 Türkçe Görsel Eğitim Cd'si 1

Linkler sağlam. Teşekkürler hocam indiriyorum.
  3. Hasan DİLSİZ

İstanbul Park Dizayn Katalog | Sedat Gül

Güzel olmuş Sedat bey elinize sağlık.
  4. Hasan DİLSİZ

Kapadokya Tur Afişi | Sedat Gül

Bana çok renkli geldi hocam.Alttaki turuncu renk göze çarpıyor. Elinize sağlık.
  5. Hasan DİLSİZ

İnce Detay ( Kartvizit ve Oluşumu ) 7 Adet Görsel

Çok hoş görünüyor. Elinize sağlık.
  6. Hasan DİLSİZ

Harika kurumsal kimlik çalışmaları | mutlaka inceleyiniz

Çok profesyonel çalışmalar. tebrik ederim.
  7. Hasan DİLSİZ

Sosyal Doku | Kartvizit

Boyutlar sanal ortamda göze hoş görünebilir ama o kartı elinize aldığınızda koyacak yer bulamayınca o kişin halini düşünün birde :P Arkasının renkleri uyumsuz olmuş biraz.Eline sağlık
  8. Hasan DİLSİZ

RENAL Diyaliz Merkezi

Çok güzel bence.Elinize sağlık.
  9. Hasan DİLSİZ

Alduş Kartvizit Çalışmam

@Pereg Sizin yorumunuzu okumasam akvaryumcu kartviziti olarak yorumlayacaktım :) Şuan için anlayamadım faaliyet alanının ne olduğunu.
  10. Hasan DİLSİZ

Kişisel Kartvizit çalışmam

Sıradanlığı aşmak adına yerlerini değiştirmek pek mantıklı gelmedi bana.Kartviziti insanlara sunarsın ve insanlar eline alınca adresini telefonunu görmek ister. Ben hiç görmedim bir vatandaşın " ulan bu kartlarıda hep aynı tasarlıyorlar " dediğini. Emeğine sağlık.
  11. Hasan DİLSİZ

Global logo tasarimim

Fontu değiştirip dünyayı biraz küçültürseniz ve gölgelerdende biraz arındırırsanız iyi bir tasarım ortaya cıkacaktır. eline sağlık.
  12. Hasan DİLSİZ

Alfapet Logo Çalışmam 2 Adet | Sedat Gül

2. tasarım bence daha iyi. 1.si çok sert ve keskin hatlarla hazırlanmış diye öyle geldi galiba gözüme.Renk uyumuda kötü.
  13. Hasan DİLSİZ

Ben Geldiim ! :)

Teşekkür ederim. Hoşbuldum.
  14. Hasan DİLSİZ

Karadeniz Kultur Gezisi Afis

Güzel olmuş elinize sağlık..
  15. Hasan DİLSİZ

Ben Geldiim ! :)

Merhabalar ben geldim. Adım Hasan.Yaklasık 4 yıldır photoshop kullanıyorum.Diğer programlara yeni yeni aşinayım. Web Tasarım ile uğraşıyorum. Herkese iyi forumlar. Ankara Web Tasarım Ankara Logo Tasarım Forumyek.net - en güncel forumlardan Bunlarda internet sitelerim. :)
Yukarı Alt