Arama sonuçları

1. Hasan Güner

inşaat firması logo tasarımı

teşekkürler zaman ayırıp eleştirdiğiniz için
  2. Hasan Güner

bir iddiam yok :) amaç paylaşım

yarınki gazetemiz :) biraz biçim değiştirdim
  3. Hasan Güner

a5 el ılanı

renkler ve fontlar üzerinde oynanırsa şık bir iş olabilir
  4. Hasan Güner

matbaa reklam çalışması

birçok kişi makineyi mi satıyorsunuz şeklinde tepki verdi sanırım espriyi tam anlatamadım :) üzerine biraz daha çalışmalıyım
  5. Hasan Güner

matbaa reklam çalışması

gazetede siyah beyaz olarak yayınlanması için hazırladım yorum alabilir miyim ? :allalla:
  6. Hasan Güner

330 adet seçkin font

süpersin :)
  7. Hasan Güner

330 adet seçkin font

Yükleme mevcut değil Download permission denied by uploader. (0b67c2f5)
  8. Hasan Güner

Elif ahşap Kurumsal

ilk dikkatimi çeken şey logodaki harf eksikliği oldu açıkcası
  9. Hasan Güner

Kendim İçin Logo

hmm azminizden ötürü kutlarım yazısal kısmına biraz daha özen gösterirseniz daha şık bir sonuç çıkacaktır şu anki font biraz kötü ve bence büyük harfle yazmayın derim
  10. Hasan Güner

Kendim İçin Logo

o çizim neyi ifade ediyor biraz bahsedebilir misiniz logonuza dair...
  11. Hasan Güner

E-Bülten | Sedat Gül

hazır mısınız? ayrı yazılmalı sandalyeden sonra hem virgül hem de ve yazılmış ikisinden birisi olmalı hamaliyeden sonra iki boşluk var üstelikten sonraki ünlem cümlenin sonuna konulmalı birçok virgül gereksiz yere kullanılmış sanırım metinleri onlar yolladı siz de kopyala yapıştır yaptınız...
  12. Hasan Güner

Tutku Yazılım Kartvizit Çalışması

logodan ya da sektörden yola çıkılarak birçok tasarım yapılabilir şu anki çalışmada logo da bilgiler de fazla büyük
  13. Hasan Güner

Adobe'den Ücretsiz CS2

çok hoş bir uygulama bence
  14. Hasan Güner

Haber Sitesi Yazılımı Arıyorum

mesela bazı sistemlerde kendin bir bölüm açabiliyorsun ve oraya html kodlarla farklı şeyler entegre edebiliyorsun photoshop açmadan fotoğrafta ayar yapmanı sağlayan özellikler var bu tarz kolaylıklar arıyorum ve en önemlisi teknik destek garantisi
  15. Hasan Güner

Haber Sitesi Yazılımı Arıyorum

merhabalar Bilecik11.com isimli bir haber sitemiz var şu anki yazılım bizi tatmin etmiyor belli sorunları var ve teknik destek sıkıntılı bana aşırı pahalı olmayan ve kullanışlı bir haber sitesi yazılımı lazım bu konuda fikri olan ve teklifi olanlardan yanıt bekliyorum saygılar :)
  16. Hasan Güner

vinç alım satım vs. firması kurumsal

teşekkür ederim :)
  17. Hasan Güner

çeşit eşyası ev ihtiyaçları vs. satışı yapan bir firma logosu

çeşit sonsuz demek istedim ortaya bu çıktı
  18. Hasan Güner

bir iddiam yok :) amaç paylaşım

logo kırmızı renkte önceden basıldı sadece siyah baskı yapılıyor eleştirmek isteyen buyursun :) (günlük yerel gazete)
Yukarı Alt