Arama sonuçları

1. Murat Güler

Ahşap Araba

Evet hakan bey hem öğrenmek hemde geliştirmek için yaptığım bir çalışma. Yorumunuz için teşekkürler.
  2. Murat Güler

3D Çalışmaları Hakkında

Merhaba arkadaşlar eklediğiniz çalışmalar artık https://www.grafikerler.org/3dmax-calismalari/ linkinden takip edebilirsiniz. Bütün 3D çalışmalarınız yukarıdaki linke taşınmıştır. Bundan sonra eklemek istediğiniz amatör ya da profesyonel işlerinizi 3D Max çalışmaları altında...
  3. Murat Güler

Ahşap Araba

Onlar çamurluk ve ortadaki gövdeye bağlı bence sana göre herşey havada duruyor :)
  4. Murat Güler

Ahşap Araba

Teşekkürler burak
  5. Murat Güler

Ahşap Araba

Umarım beğenirsiniz 3D Max - V-ray - Photoshop
  6. Murat Güler

Zippo Çakmak

Teşekkürler
  7. Murat Güler

Vray spot görünümü

Ben akşama detaylı anlatırım programla ies ışık yapıyorsun yaptığın ışığı maxe taşıyorsun.
  8. Murat Güler

Vray spot görünümü

Toprağım; Maxte de spot ışıklar Vray de değilde İES ışıklar var onlarla yapılır. Şiimdi internetten bulduğum ve yine işine yarıyacak bir iki dosya paylaşacam Dosya uzantısı: IES Uzun Tam Adı: Genel kullanım için ışık dağılım dosyası - IESNA Photometric File Data...
  9. Murat Güler

Zippo Çakmak

Teşekkür ederim sağolasın
  10. Murat Güler

Canberk Yetkin-Dodge Ram 2500

Eline sağlık can harika olmuş ben tahta arabayı bitirdim inşallah bugün render alıçam
  11. Murat Güler

bebek odası son hali :)

Üstteki siyahlık var ya orası tavan parkelerde tabandır :)
  12. Murat Güler

Zippo Çakmak

HDR enviroment kısmına atanır. Difuse : Siyah Reflect: beyaz Refract: siyah
  13. Murat Güler

Zippo Çakmak

Teşekkürler
  14. Murat Güler

Seıko5 saat

HDR eklenti değil 3D Maş'te gerçek hayatta yansımalar HDR ile yapılır ben bir çakmak atmıştım istersen ona bir bak.
  15. Murat Güler

Seıko5 saat

Sadece bir hdr ata bak bakim nasıl olacak
  16. Murat Güler

bebek odası son hali :)

Eline sağlık toprağım. Bu hali daha güzel olmuş. Son olarak bişey sölesem kızmazsın umarım. Sahneye kamera yerleştirirken bence üst tavanı almaman lazım duygu bu benim fikrim çünkü tavan siyah ve ışığın şiddetini biraz daha arttır ve parkeye bump ver :) biliom çok oldum ama emin ol zamanla çok...
  17. Murat Güler

Seıko5 saat

Kaplamalar ve kullandığın zemin olmamış kardeş modellemen iyi ama eline sağlık
  18. Murat Güler

D&P/ Fairytale

Tam ben bir bayan grafikerin elinden çıktım diyor. :) Eline sağlık çok başarılı.
Yukarı Alt