Arama sonuçları

1. Murat Güler

Tar 21

Can o mat. hdr verdim onun yansıma galba render biraz uzun sürdü değiştiremedim de yok merak sıkmam bu sıkmalık değil :)
  2. Murat Güler

Tar 21

Evet silah çalışmamın nadide parçalarından Counter emekçileri bilir 4-4 numaralı silah olması lazım :D Bak oynayasım geldi şimdi yaf. Umarım beğenirsiniz.
  3. Murat Güler

M107 Tüfek

Buldum idriscim baya uğraştım gerçi mermiler pek olmadı ama amaç zaten silahı modellemekti.
  4. Murat Güler

Ofis

Teşekkür ederim sağolun.
  5. Murat Güler

Ofis

Teşekkürler fulya :)
  6. Murat Güler

3 ü Bi Yerde Actions

Güzel paylaşım tebrikler
  7. Murat Güler

M107 Tüfek

Amatörce modellediğim modelini baya bir aradığım çalışma umarım beğenirsiniz.
  8. Murat Güler

bir arkadaşıma yaptığım logo

Elinize sağlık ama, "İ"ler neden küçük kalmış. KB' yi güzel yedirmişin birbirine ama alt kısım çok içi içe. Kolay gelsin.
  9. Murat Güler

Messi | 10

Çok güzel eline sağlık
  10. Murat Güler

Ofis

Unutmayın vray render alacaksanız sahnenizdeki bütün malzemeler ışıklar ve kameralar hepsi Vray olmalı.
  11. Murat Güler

Ofis

Vray render motorun sağolsun duygu hanım.
  12. Murat Güler

Dürbünlü tüfek

Amatörce modellediğim dürbünlü tüfek çalışmam umarım beğenirsiniz.
  13. Murat Güler

Ofis

Modellediğim deneme amaçlı ofis çalışmam. Umarım beğenirsiniz.
  14. Murat Güler

Beşik

Güzel eline sağlık duygu hanım ama yine biraz fazla yansıma vermişin. :) Sen yansımayı çok sevion herhal
  15. Murat Güler

Indesing'deki Dergiyi PDF'e çevirme

Traş paylarını ve taşma paylarını verirken Bleed işaretlenmeli. Ama bu sanırım dergi bütün kenarlara sadece iç hariç bleed değeri vermen lazım.
  16. Murat Güler

maç isteyen gelsin,kol var :)

Bu birazdaha iyi olmuş. Kabloya keskin noktalara biraz fillet verin keskinliklerini alın.
  17. Murat Güler

maç isteyen gelsin,kol var :)

Eline sağlık, ama hatlar çok keskin kenarlara biraz daha chamfer vermen gerek. Kablo kısmında ise bazı kısımlar yine çok keskin o noktalara biraz fillet versen sorun düzelir. Bu sanırım kontürlandın oyun kolu ve ortası o kadar ince değil biraz daha kalınlaştırsan iyi olur. Tuşlar için...
  18. Murat Güler

Fuar Standı

Teşekkürler saolun
  19. Murat Güler

Fuar Standı

Teşekkürler yorumun için zemin değiştirilir sorun olmaz o sadece modelleme üzerinde durdum. İstersen senin için zeminini de değiştirirm :)
  20. Murat Güler

Fuar Standı

Arkadaşlar modelleyip kapladığım fuar standım. Umarım beğenirsiniz.
Yukarı Alt