Ben senin niyetin ne bilmiyorum aslında şu saydığın programları bildiğinden bile şüpheliyim. Panturalın videous izle diyorum adam komple animasyonu Max'te hazırlamış halen bana animasyonu hangi programda yaparım diye soruyorsun. Daha da detay istiyorsan Mr. Google'a başvur. O belki senin...
Herkese merhaba duygu hanımın geçen sorduğu soruya istinaden kısa bir ders hazırladım resimlerle takviye ediyorum. Sürçü lisan eylersek affola
Ama çalışmaya geçmeden unutmayın. Render ayarlarının Vray Render motoruna göre olmalı
1- Öncelikle tabelanızın ölçüsünde sahneye bir box çiziin...
Kardeş şu video tamamiyle maxten hazırlanmıştır. Hazırlanması 5 gün renderi tam 110 gün sürmüştür.
Linki göremessen youtube ya da vimeodan Pantural die arattır. İzle sanırım soruna yanıt olacaktır.
3D max, After Effect ve Photoshop öğrenme aşamasında çok faydalı olur. Yani işe başlamak için Max ile başla ha Maya dersen ona da tamam derim ama bu ikisi dışında diğer programlara bulaşma benden tavsiye.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.