Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) kararıyla Google'a ait bazı IP'lere (Internet Protocol Address), “hukuksal nedenlerden dolayı” erişim engellendi. Bu IP'lerin engellenmesiyle birlikte ise yasaklı olan YouTube'a dolaylı yoldan girmek iyice zorlaşırken, YouTube ile aynı IP'yi...
.net, org, .us gibi uzantılar içerisinde en çok rağbet edilen .com uzantılı bir ismi almak oldukça zorlaştı.
Bunun için birkaç kelime yan yana getiriliyor veya anlamsız kelimeler üretilmek zorunda kalınıyor. 250 milyon web adresinin 100 milyonuna yakınının .com uzantılı olduğu göz önünde...
Yaptığı farklı atılımlar ve öncü kimliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak değerler yaratarak, sektörün gelişmesine yerel ve uluslararası platformda artı değerler kazandıran ROMAN Hazır Giyim, kuruluşunun otuzuncu yıldönümünü kutluyor.
Bu kapsamda üniversitelerin görsel...
sabahtan beri sıcak ve müşteriler ile mücadele ediyorum
hee bir de sürekli koluma konmaya çalışan sinek ile
güzelce kovuyorum gene geliyor sanırım öldüreceğim :D
bilgisayar firması için bilgisayar malzeme çeşitleri ve modellerini sergilemek amacı ile asp ile kodlanmış sistemler arıyorum elinde buna benzer sistemler olan paylaşabilir mi acaba :grafikerler:
arkadaşlar yeni bir mail adresi aldım bundan 2 ay önce
sonra firma tanıtım mailleri yolladım bulduğun herkese
sonuç olarak hotmail benim mail göndermemi iptal etti
bugün msn açmaya çalıştığımda da bu kodu aldım (800488fb)
şimdi hotmaile girmeye çalıştığımda hesabınız engellendi diyor
daha önce...
arkadaşlar bu sabah corel x4 ü tıkladığımda hata verdi programı kaldırmak zorunda kaldım.
az önce aynı sorunu yaşayan başka birisinden telefon aldım. bu sorunla karşılayan başkaları var mı merak ettim :allalla:
madebycat® adlı tasarım şirketinin hazırladığı web sitelerini incelerken rastladım
komik geldi sizle paylaşmak istedim işte karşınızda dantel ve nazar boncuklu türk işi: Öz Hakiki Yu Tup
:clap2::clap2: nice senelere abim
umarım yeni yaşın hayırlar getirir
:birthday::birthday::birthday::biggrin:
not: facebook öyle diyor ben onun yalancısıyım :D
merhabalar anlamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum
aynı mekan içerisinde
aynı interneti kullanan iki pc'de
aynı internet tarayıcısında
aranılan ortak kelimede
iki pc'de de ayrı ayrı sonuçlar alınmaktadır
Örneğin: ABC diye aradığımda bende ilk sırada iken
diğer pc'de 5inci...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.