Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Google'daki yavaşlama ve sıkıntıların nedeni

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) kararıyla Google'a ait bazı IP'lere (Internet Protocol Address), “hukuksal nedenlerden dolayı” erişim engellendi. Bu IP'lerin engellenmesiyle birlikte ise yasaklı olan YouTube'a dolaylı yoldan girmek iyice zorlaşırken, YouTube ile aynı IP'yi...
  2. Hasan Güner

En çok kullanılan uzantı COM bitti sıra CO'da

.net, org, .us gibi uzantılar içerisinde en çok rağbet edilen .com uzantılı bir ismi almak oldukça zorlaştı. Bunun için birkaç kelime yan yana getiriliyor veya anlamsız kelimeler üretilmek zorunda kalınıyor. 250 milyon web adresinin 100 milyonuna yakınının .com uzantılı olduğu göz önünde...
  3. Hasan Güner

ROMAN Hazır Giyim “30. Yıl” Logo Tasarımı Yarışması

Yaptığı farklı atılımlar ve öncü kimliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak değerler yaratarak, sektörün gelişmesine yerel ve uluslararası platformda artı değerler kazandıran ROMAN Hazır Giyim, kuruluşunun otuzuncu yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda üniversitelerin görsel...
  4. Hasan Güner

Bir sinekler eksikti :D

sabahtan beri sıcak ve müşteriler ile mücadele ediyorum hee bir de sürekli koluma konmaya çalışan sinek ile güzelce kovuyorum gene geliyor sanırım öldüreceğim :D
  5. Hasan Güner

çoklu ürün tanıtımı yapılabilecek asp aranıyor

bilgisayar firması için bilgisayar malzeme çeşitleri ve modellerini sergilemek amacı ile asp ile kodlanmış sistemler arıyorum elinde buna benzer sistemler olan paylaşabilir mi acaba :grafikerler:
  6. Hasan Güner

Hata Kodu 800488fb

arkadaşlar yeni bir mail adresi aldım bundan 2 ay önce sonra firma tanıtım mailleri yolladım bulduğun herkese sonuç olarak hotmail benim mail göndermemi iptal etti bugün msn açmaya çalıştığımda da bu kodu aldım (800488fb) şimdi hotmaile girmeye çalıştığımda hesabınız engellendi diyor daha önce...
  7. Hasan Güner

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

arkadaşlar bu sabah corel x4 ü tıkladığımda hata verdi programı kaldırmak zorunda kaldım. az önce aynı sorunu yaşayan başka birisinden telefon aldım. bu sorunla karşılayan başkaları var mı merak ettim :allalla:
  8. Hasan Güner

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

bazen o kadar anlaşılmaz şeyler denk geliyor ki isyan ediyorum :wacko: bu kodu niye koyarlar acaba çok merak ediyorum :dontknow2:
  9. Hasan Güner

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

arkadaşlar şahsi web site tasarımımı çalmış akıllının bir tanesi şahsi sitem bu da çakma versiyonu yorum sizin :rolleyes:
  10. Hasan Güner

yurdum insanı zekidir :)

bugün rastladığım bir manzara şahsiyet dubayı traktöre iple bağlamış kendince kolaylık sağlaşım :clap2:
  11. Hasan Güner

Font Talebi

resimleri fonta sahip olan var mı ?
  12. Hasan Güner

Uydu web arayüzü

müşteri tarafından beğenilmeyen web şablonu :D acaba sorun nerede yorum alabilir miyim ? (avea bayii)
  13. Hasan Güner

Öz Hakiki Yu Tup :)

madebycat® adlı tasarım şirketinin hazırladığı web sitelerini incelerken rastladım komik geldi sizle paylaşmak istedim işte karşınızda dantel ve nazar boncuklu türk işi: Öz Hakiki Yu Tup
  14. Hasan Güner

Google'dan korkulur

google şaşırtmaya devam ediyor az önce girdim karşıma oyun çıktı :D arama yapmak yerine oyun oynadım :D
  15. Hasan Güner

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

:clap2::clap2: nice senelere abim umarım yeni yaşın hayırlar getirir :birthday::birthday::birthday::biggrin: not: facebook öyle diyor ben onun yalancısıyım :D
  16. Hasan Güner

Google'da öncelik farklılığı

merhabalar anlamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum aynı mekan içerisinde aynı interneti kullanan iki pc'de aynı internet tarayıcısında aranılan ortak kelimede iki pc'de de ayrı ayrı sonuçlar alınmaktadır Örneğin: ABC diye aradığımda bende ilk sırada iken diğer pc'de 5inci...
  17. Hasan Güner

Tebrikler Bursaspor

bursaspor'u canı gönülden tebrik ediyorum umarım bu istikrarı sürdürür :clap2::clap2:
  18. Hasan Güner

iyi ki doğdun İnan Kılıç

iyi ki doğdun İnan nice senelere :clap2: :birthday::birthday::birthday:
  19. Hasan Güner

Grafiker Aranıyor / manavgat

manavgat/antalya'da çalıştırılmak üzere corel ve photoshop bilen grafiker aranıyor Ajans Taxim 0 544 211 54 61 harvest@w.cn
  20. Hasan Güner

Kale Beach Restaurant | hasan güner

az önce çizdim umarım müşteri beğenir :clap2:
Yukarı Alt