Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Prestige Logo Denemesi

boş vakit değerlendirmesi olarak karalanmıştır Q ve G yanlış anlaşılmasını dünkü çalışmada çözmüştük bu ticari kaygı taşımadığı için bunda düzeltme yapmadım
  2. Hasan Güner

prestige logo | hasan güner

su sporları işi yapan bir firma için çalıştım logoyu firma adının fontu arialden deforme edildi logo güneş ve dalgalardan oluşuyor yoruma açıktır saygılarımla...
  3. Hasan Güner

Nergiz Web Tema

müşteriye göstermede önce şablon hakkında eleştiri alabilir miyim (metin ve resimler temsilidir)
  4. Hasan Güner

Sumela Teklif Dosyası

Daha önce logosunu web temasını yayınlamıştım şimdi de teklif dosyasını yayınlıyorum :)
  5. Hasan Güner

tam isabet | hasan güner (2)

bu da ikinci deneme G logomuzdan dart :p
  6. Hasan Güner

Masum Hayaller! | Hasan Güner (1)

ilk çalışmam sizlerle fırsat buldukça diğerleri de gelecek :rolleyes: iyi olan kazansın :p
  7. Hasan Güner

Sun Flower Broşür

bir müşterimizin broşürü için hazırladığım şablon resimler ve metinler değişecek şekil yapı itibari ile yorum alabilir miyim?
  8. Hasan Güner

vip hamam | hasan güner

bu firmanın web şablonunu da yayınlamıştım bu da broşüründen bir görünüm
  9. Hasan Güner

wonder optik | hasan güner

çok sevdiğim bir abim için hazırladım taze taze ekledim baskıya gitmeden eleştirileri alayım :p edit: bunu eklemeyi unutmuşum
  10. Hasan Güner

Web Tasarımlarım (2) | Hasan Güner

Az çok şekillenmiş olan 2 yeni web projesi :rolleyes:
  11. Hasan Güner

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

dün gece can sıkıntısından kendimi web işlerine verdim 4 saatlik sürede çıkan malzemeleri sizlerle paylaşmak istedim eleştiriye açıktır :rolleyes: daha önce yaptığım bir projenin makyajlanmış hali daha önce logosunu yayınladım firma için hazırladığım web bu da proje aşamasında hala
  12. Hasan Güner

Grafiker Aranıyor İmza Reklam / Manavgat

acil grafiker aranıyor corel ve photoshop bilmesi yeterlidir müracat tel 0 242 776 67 69
  13. Hasan Güner

Sumela Logo Eskizi

*Bilgisayar *Reklam *Güvenlik Sistemleri... birçok sektörü bünyesinde bulunduran bir firma için yapılan eskiz
  14. Hasan Güner

MSN'de sorun mu var?

çok gereksiz bir konu olduğuna eminim ama merak ettim :confused: türkiye genelinde msnye girme sıkıntısı mı yaşanıyor :allalla: şirketin msn adresinde kimse açık değil şaşılacak birşey :grafikerler:
  15. Hasan Güner

Bilecik FM Flash Demo

Bilecik FM sitesi için hazırladığım proje demosu eleştirilerinizi bekliyorum :allalla: izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız: http://www.swfcabin.com/open/1269249049
  16. Hasan Güner

Stil Reklam Logo Denemem

pazar günü pratiğidir patronum beğenirse kullanabilir :p
  17. Hasan Güner

Dream Logo / Kurumsal Denemesi

Vakit geçirmek amaçlı yapılmış bir denemedir yaparken eğlenmiştim umarım beğenilir :p
  18. Hasan Güner

Bahçeli Otomotiv Logo Eskizi

logodaki siyah kısım direksiyon tutan insan figürü kırmızı kısım hem B'yi tamamlıyor hem de yolu ifade ediyor logo proje aşamasında o yüzden eleştirileriz önemli
  19. Hasan Güner

Stil Reklam Flash Web Projesi

arkadaşlar proje henüz bitmiş değil bu aşamada iken sizlerden yorum istiyorum izlemek için tıklayınız: http://www.swfcabin.com/open/1268157352
  20. Hasan Güner

Nice Senelere

:birthday: iyi ki doğdun Abdullah ŞAHİN :clap2: nice senelere :birthday:
Yukarı Alt