Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Lalezar Koleji Logo - İlan / HASAN GÜNER

Bu da Hasan Güner yorumu Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :rolleyes:
  2. Hasan Güner

Reklam Template (PSD)

Çalıştığım firma için yapıldı Flash ile makyajlıyorum şu an İncelemek ya da düzenleyerek kullanmak isteyenler için PSD olarak upload ediyorum umarım faydalı olur iyi kullanımlar Ön İzleme: İndirme Linki: TIKLA
  3. Hasan Güner

Portfolyo Template (PSD)

Kendim için hazırladım biraz makyajlanmış halini şu an kullanıyorum www.hasanguner.com incelemek ya da kullanmak isteyenler için layerli olarak upload ettim umarım faydalı olur http://rapidshare.com/files/290137726/temp.rar.html
  4. Hasan Güner

Nokta Reklam Branda Afiş Çalışması

Çalıştığım firma için hazırladım Duvara branda afiş olarak düşündüm
  5. Hasan Güner

Bülent Erkmen / Logo Çalışmaları

gözde grafik tasarımcı (sayısız ödülü var) Bülent Erkmen ve Ekibinin hazırladığı çalışmalardan bazı örnekler
  6. Hasan Güner

Levent Uydu

eleştiriye açıktır :rolleyes:
  7. Hasan Güner

Hafizeana Logotype

Bir hafizeana çılgınlığıdır gidiyor forumda :D Boş zaman değerlendirmek amaçlı ben de birşeyler karaladım tatlı için çok ağır bir karakter çıktı ortaya emeğim boşa gitmesin diye deneme olarak yayınlayayım dedim :D font corel drawda oluşturuldu iyi çalışmalar dilerim
  8. Hasan Güner

radyo hayat web deneme / hasanguner graphic

arkadaşlar tam manası ile bitmiş bir çalışma değildir sizden fikirlerinizi almak için ekliyorum olan - olmayan yerleri bana söyler misiniz ? bağlantıyı tıklayın
  9. Hasan Güner

hasan sürücü kursu

10. Hasan Güner

nokta reklam çalışmaları

çalıştığım firma için yapılmış dijital baskı çalışmaları
  11. Hasan Güner

Karpuz

12. Hasan Güner

full flash denemesi

http://www.swfcabin.com/open/1250668490 kendi şahsi sitem olarak projelendirildi eksik noktaları gideriliyor
  13. Hasan Güner

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

tek tek konu açmak yerine hepsini tek konuda yayınladım
  14. Hasan Güner

motorcycle

Boş vakit değerlendirmek için ps'de yapılan amaçsız bir çalışma
  15. Hasan Güner

Görmez Olsun

az önce bitti :D taze taze ekleyeyim :p Ps'de 2 saatte yapıldı umarım beğenirsiniz
  16. Hasan Güner

Krize teğet geçme oyunu

bu aralar krize takmış durumdayım kafamda bir sürü fikir var bu da planladığım çalışmalardan bir tanesi umarım beyenirsiniz
  17. Hasan Güner

Esen Rüzgar Seni Bana Savurdu

corel ve ps ortak işi eleştirileriniz bekliyorum:cool:
Yukarı Alt