Arama sonuçları

1. Hasan Güner

RadyoWeb Free Template (PSD)

bir hasan güner hizmeti daha :D arkadaşlar can sıkıntısı gidermek için yaptığım bir eskiz geliştirerek kullanmak isteyenler indirebilir kolay gelsin İNDİRMEK İÇİN TIKLA
  2. Hasan Güner

Liyu kesim makinesi kesim yapmıyor (acil yardım)

arkadaşlar son dönemde kesim makinemiz kesim yapmıyor farklı bilgisayarlar denedik flexy 8 i defalarca yükledik bağlantıları kontrol ettik ama hala bilgisayardaki veriyi makina almıyor ne yapmamız lazım fikri olan var mı
  3. Hasan Güner

Krom ve Flexi Kutu Harften Anlayan Tabela Ustası / Manavgat

krom ve plexi kutu harf imalatında çalışacak deneyimli tabela ustası alınacaktır kalacak yer temin edilecektir İlde Ajans - Manavgat www.ildeajans.com 0 242 742 58 68
  4. Hasan Güner

Remax broşür çalışması

az önce tamamladığım broşür çalışmasının ön kapağı
  5. Hasan Güner

Futbol Takım Formaları vs. (istek)

lisanslı bjk gs fb ürünleri satan bir firmaya yapılacak çalışmalar için kaliteli forma ve futbol ürünleri resimlerine ihtiyacım var elinde olan var ise paylaşabilir mi ?
  6. Hasan Güner

Web Ön İzleme Yenilenme Sıkıntısı (Soru)

arkadaşlar web sitesi üzerinde bulunan flash dosyalarını yenileri ile değiştirince explorer dışındaki web tarayıcılarında değişikliği göremiyorum sürekli yenile dememe rağmen ama explorerda sayfayı yeniden açınca direk görüyorum yeniliği bunun nedeni nedir?
  7. Hasan Güner

Bistro Web Tasarım Eskizim

proje aşamasında olan bir çalışmam sizden öneri ve eleştiri istiyorum
  8. Hasan Güner

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER (2)

bugün iş yoğunluğu yok boş durmaktansa bir şeyler karalayayım dedim bu çıktı :rolleyes: belki akşama doğru 3.sü de gelir :p
  9. Hasan Güner

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :cool:
  10. Hasan Güner

Optik Logosu Çizimi (Ders)

arkadaşlar daha önce açtığım bu konuya https://www.grafikerler.org/logo/15180-logo-cizerken-soyut-dusunme-ders.html ilaveten bir deneme daha yaptım umarım faydalı bir ders olur saygılarımla... Hasan GÜNER
  11. Hasan Güner

Otel CV çalışması

az önce bitirdigim iş müşteriden onay bekleniyor corelde hazırlandı
  12. Hasan Güner

bu yazı karakterini arıyorum

bu fonta sahip olan var ise benle paylaşabilir mi ???
  13. Hasan Güner

Ajans Template

hasan güner in ücretsiz hizmetidir :p umarım işe yarar Ön izleme: PSD dokümanı için tıklayın
  14. Hasan Güner

Cemy Reklam Çalışması / Hasan Güner

Hasan Güner Yorumu :p
  15. Hasan Güner

Penhouse Broşür

PS'de yapıldı iki kırımlı a4
  16. Hasan Güner

Bistro Logo

Corelde çizildi henüz müşteriye sunulmadı Mantık: O harfinden yapılan küre disco ışık topunu toptan dışarı taşan çizgiler eğlenceyi içine sığamamayı taşmayı çok renklilik ise firmanın bünyesinde bulundurduğu faaliyet çeşitliliğini ifade ediyor
  17. Hasan Güner

Penhouse Gazete Reklamı

hürriyette yayınlanması için hazırladığım reklam çalışması PS'de hazırlandı
  18. Hasan Güner

Hasan Güner 2010 Template (PSD)

yeni yılda yayında olmasını planladığım web tasarımı Layerli olarak upload ediyorum dileyen incelesin dileyen düzenleyip kullansın ben flash ile süslemelerini yapıyorum şuan umarım yararlı olur Flash ile makyajlanmış hali (henüz tamamlanmadı) http://www.swfcabin.com/open/1258799552...
Yukarı Alt