Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Çalıştığımız ortamdan kareler

@Furkan PARLAK inşallah teşekkürler :)
  2. Hasan Güner

Çalıştığımız ortamdan kareler

böyle bir çalışma ortamım olsa eve gitmem :D
  3. Hasan Güner

Arkadaşım İçin Yaptığın Amatör Kapak Tasarımı

@Muharrem Küçükarpacı müsait bir zamanda deneyeyim güzel sonuç elde edersem ders olarak paylaşırım :)
  4. Hasan Güner

Can Sıkıntısından Bir Çalışma

merhabalar daha tatlı renk tonları denemeniz faydalı olur ayrıca firma ismindeki her harfi farklı renk yapmak çalışmayı amatör göstermiş bir de logodaki efektleri temizlesek daha iyi olur kolay gelsin efendim :)
  5. Hasan Güner

Arkadaşım İçin Yaptığın Amatör Kapak Tasarımı

tasarım fena değil de niye yarı türkçe yarı ingilizce! ayrıca ingilizce'de desing diye birşey yok design var yani sizinki yanlış olmuş bir de belki logo biraz daha belirgin yapılabilir çeşitli dokunuşlarla onun dışında renk tonları vs. güzel
  6. Hasan Güner

Merhaba

hoş geldiniz iyi forumlar
  7. Hasan Güner

3D Karakalem

beğendim :) elinize sağlık
  8. Hasan Güner

Keyfii Kol Saati Çizimim

kordonda delik mi yok ben mi göremedim :)
  9. Hasan Güner

Türkel Dekorasyon Kartvizit Çalışması.

Merhabalar, Siyah zeminli kartvizitleri hep beğenmişimdir. Beğendiğim bir diğer husus da düz klasik ve modern fontlardır. Sizin malzemeleriniz ile daha şık tasarımlar yapılabilir. Şahıs ismi soldan sağa alınırsa, fontlar değişirse ve kartın zemini, çizilen kırmızı kıvrımlı çizgiden itibaren...
  10. Hasan Güner

Corel Photopaint

@eemre88 evet mevcut konulara göz atabilirsiniz ve merak ettiğiniz ya da takıldığınız yerler olursa ders hazırlayabiliriz
  11. Hasan Güner

Corel Photopaint

@eemre88 merhabalar. video dersleri yardımcı olmaz mı ?
  12. Hasan Güner

Logolardan hangisi daha güzel?

@Hüseyin ALPALTUN bence de 2,5 ve ya 6. çalışma üzerinden gidilmeli daha tırnaklı font yerine düz şık bir font alternatif olabilir kolay gelsin :s8:
  13. Hasan Güner

Brush yardımı ile pratik tipografi | video ders

arkadaşlar çok pratik bir yöntem paylaştım umarım fayda sağlar elde ettiğimiz sonuç: VİDEO DERSİ İÇİN TIKLA
  14. Hasan Güner

morven erkek giyim kurumsal

:) teşekkürler herkese
  15. Hasan Güner

Bu efekt nasıl veriliyor ?

vayy güzelmiş
  16. Hasan Güner

Bu efekt nasıl veriliyor ?

photoshop'ta birkaç efekt denedim fakat benzer bir sonuç elde edemedim maalesef
  17. Hasan Güner

fotograf temalı serbest tasarımım

elinize sağlık
Yukarı Alt