Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Bilgimer Kurumsal

logo başkası tarafından tasarlanmıştır ben sadece kurumsal deneme yaptım :)
  2. Hasan Güner

Haber Sitesi Logo & Kurumsal

daha modern bir logo çizmeye çalıştım müşteri de kendim olduğum için hemen kullanmaya başladım :) eski logosu: yeni logosu:
  3. Hasan Güner

Hangi Font ?

buyrun link : http://s3.dosya.tc/server2/FhXoul/hasanguner.rar.html
  4. Hasan Güner

Hangi Font ?

neo tech font ailesinin italik çocuğu :) daica reklamlarında çok kullanılıyor çok şık bir font gerçekten http://www.myfonts.com/fonts/mti/neo-tech/
  5. Hasan Güner

i love 3D movie

tipografik espriler katsak nasıl olur mesela 3 ile D yi ters simetrik çalışsak ya da I (love) 3 D gibi iki satır yazsak 4 farklı renk zeminin içine koysak gibi... gibi.... böyle çok sıradan görünmüş bence
  6. Hasan Güner

Logo Oluşturma Yardım.

@Elanur İdil BAŞARAN :) her konuda yardım/bilgi isteyebilirsiniz cümleten kolay gelsin :s8:
  7. Hasan Güner

Studio Deo Logo Çalışması

studio ile 2005 in fontu değişmeli. çünkü logo küçüldükçe sadece bir lekeye dönüşecektir okunmayacaktır giriş jakı logonun gereksiz yer kaplamasına neden olmuş
  8. Hasan Güner

Firmamıza Ait 3 Aylık Bülten

merhabalar. bu tarz çalışmalarda simetri çok önemli. her nesnenin birbirine olan mesafesi dengeli olmalı sütunlar için de aynı şey geçerli font konusunda da farklı alternatifler denenebilir bir de ilk sayfa çok sıkışık ondan sonrakiler çok boş olmuş
  9. Hasan Güner

Intro Jeneriği - Project Download

:) benim penceremden bakıldığında çok iyi ben sadece hazır efektleri kullanabiliyorum :)
  10. Hasan Güner

Akva Dış Ticaret Logo

bitmemiş gibi duruyor font konusunda alternatif şart
  11. Hasan Güner

Karakalem-portre

kalemine sağlık hoş olmuş tabi yukarıda bahsedilen referans konusu da önemli aynen devam :)
  12. Hasan Güner

morven erkek giyim kurumsal

@danisman teşekkürler abi :clap2:
  13. Hasan Güner

Umut Pastırma

ne bu kartvizit mi?
  14. Hasan Güner

Greative Studio Kartvizit Çalışması

renkler tatlı ama çok kalabalık olmamış mı
  15. Hasan Güner

@Yasemin Ertosun yasesi :worshippy: konumu şereflendirmişsin teşekkür ederim böyle düşünmene sevindim :)
  16. Hasan Güner

Serbest Çalışma

merhaba sanırım photoshop'ta çalışıyorsun program ile hayal gücü birleşince çok şey yapılabiliyor... şimdi çalışmana baktığımda gül - yazı ve efekt görüyorum halbuki bir de hayal gücü ve tasarım olmuş olsa... tadından yenmez örneğin kalpleri çeşitli formlara sokarak bütününde bir gül elde...
  17. Hasan Güner

Kurumsal Web Sitesi

logodaki gölge daha makul bir düzeyde olsun menülerdeki iletişim kısmında font sorunu var (not. bence daha düz klasik bir karakter kullanın) 30 yıllık... bölümü sanki tasarım esnasında orada unutulmuş gibi duruyor uygun bir bölüme taşınması lazım en üstteki duyuru bölümü kullanışsız olmuş...
  18. Hasan Güner

@grapiksel @kenas @serkancankaya teşekkürler yorumlarınız için :)
  19. Hasan Güner

Cloud Logo Denemesi

estetik olmuş
  20. Hasan Güner

usta yazılım kurumsal

@reborn iletirim kendisine :)
Yukarı Alt