Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Internet olmasaydı yaşam nasıl olurdu?

sadece iki soruya bulduğum cevap bana yetti ve arttı, bakınız; - İnternet olmasaydı bir ansiklopedi setine, 1000 dolardan fazlasını ödememiz gerekecekti. - e-posta yerine geleneksel postalarla uğraşacaktık. Bu da, bir yılda pul için 6.3 trilyon dolar para harcanması anlamına gelecekti...
  2. Murat Vardar

Kalem traş artıklarından portre sanatı...

Kyle Bean, Kyle ingiltere’li bir sanatçı ve tasarımcı. zanaat ve kavramsal düşünmeyi bir tutku ile ele alan bir sanatçı, gündelik yaşamdaki çeşitli önemsiz olarak nitelendirdiğimiz objelerden farklı eğlenceli, yaratıcı çalışmalar oluşturmuş, hizmet verdiği müşterilerine moda markaları ve...
  3. Murat Vardar

Başarılı bir iş görüşmesi için tavsiyeler...

Başarılı bir iş görüşmesinde nelere dikkat edilmeli? İş görüşmelerinde işverenler nelere dikkat eder? Mülakatta başarılı olmak için tavsiyeler. Hergün aradığınız işi bulmak için başvurular yapıyorsunuz. Bu başvurularda firmaların dikkatini çekmek için özgeçmişinizi hazırlarken dikkat etmeniz...
  4. Murat Vardar

Illüstrasyon dünyasının çizer ustası italyan sanatçı marcello barenghi!

Marcello Barenghi İllüstrasyon dünyasının çizer ustası italyan sanatçı Marcello Barenghi! Bu çizerin çizimlerinin gerçeklikle tek farkı boyutsuz olması desem abartı olmaz. Bu başarı şüphesiz büyük bir emeğin sonucu. Birçok tekniği harmanlayıp “gözleri yakında kör olacak” diyebileceğimiz...
  5. Murat Vardar

Manisa ticaret ve sanayi odası logo tasarım yarışması

Son Başvuru Tarihi: 20 Mayıs 2014 (Teslime 11 gün kaldı) Yarışma Teması: Logo tasarımı Yarışma Amacı: Binlerce yıl öncesinden şehir hayatının izlerine her köşesinde rastlanabilen Manisa ili, ülkemizin tarımsal değerler açısından ilk üç şehrinden birisidir. Son 30 yılda yapılan sanayi atılımı...
  6. Murat Vardar

30 inanılmaz foto manipülasyon örneği...

Fotomanipülasyon çalışmaları hem uygulamayı yaparken hemde incelerken insana keyif veren çalışmalardır. Fotoğraflarınızı hayal gücünüz elverdiğince manipüle edebilir ve çevrenize yaratıcı zekanızı gösterebilirsiniz. Bu yazımızda da sizler için 30 adet manipülasyon örneği derledik...
  7. Murat Vardar

Anamorfoz sanatı, awtar singh virdi müthiş çalışmaları...

Hindistanlı Awtar Singh Virdi anamorfik sanatında son derece yetenekli bir sanatçıdır. Kendisi silindirik nesneler üzerinde yerdeki çarpık bir şekli hiçbir matematiksel hesaplama kullanmadan yansıtmayı başarabilen usta bir sanatçı olmayı başarmıştır. Bu ilginç çalışmayı aşağıdan incelemenizi...
  8. Murat Vardar

Alex solis’in komik ve eğlenceli interaktif illüstrasyonları

Chicago merkezli grafik tasarımcı ve illüstrator Alex Solis sıradan ev nesnelerini kullanarak sevimli ve esprili çizimler yaparak kendi çalışmasını oluşturmuş. Aslında herkesin rahatlıkla yapabileceği bu çalışmayı sanat severlere göstererek onlarında kendi hayal güçleriyle basit şeylerin nasıl...
  9. Murat Vardar

Müşteri isteklerine tercüman olan tasarım tablosu

Bir tasarımcının en çok zorlandığı kısım yaptığı ürünü müşteriye aktarması ve anlatmasıdır. Müşteri tasarım işinden anlamadığı için sürekli isteklerde bulunur, tasarımcıda istekleri göremediği için yapmış olduğu tasarım üzerinde sürekli değişiklikler yapar. İşte bu zorlu dönem için ABD’de bir...
  10. Murat Vardar

Illüzyonist tekniğiyle, rob gonnsalves’in yanılsamalı çizimleri

Toronto’lu sanatçı Rob Gonsalves yansımalı resimlerde yapmış olduğu illüzyonist tekniğiyle ilgi çekici bir resim çalışması çıkarmış. Rob çeşitli medya yayınlarını kullanarak çocukluk hayali çizimler gerçekleştirmiş. Bu farklı çalışmanın resimlerini ilham kaynağı olması amacıyla aşağıdan...
  11. Murat Vardar

Yeni logo tasarım örnekleri : kare şekiller

Tasarımcılar olarak, çoğu zaman ilham alınacak ya da esinlenecek malzemelere, görsellere ve tasarım örneklerine ihtiyaç duyarız. Logo tasarımı ise en fazla ilham gerektiren ve üzerinde çalışılması gereken tasarım disiplinidir. Çünkü yapılan her logo tasarımı renk ve biçim olarak hiçbir zaman...
  12. Murat Vardar

Jacob livengood'in güzel çöp kutusu tasarımları

Çöp kutularına, farklı bir yaklaşım :) .
  13. Murat Vardar

Komik illüstrasyon çalışması...

Brainless Tales'in komik illüstrasyonları .
  14. Murat Vardar

Yemek için eğlenceli çizimler...

Aç ağzını ham yap oğlum, bak uçak geliyor!" cümlesinin çocuklara yemek alışkanlığı kazandırmak için ne kadar bilimsel bir yöntem olduğu tartışılabilir. Fakat birçok anne baba en az iki yıl boyunca çocuklarına bu yöntemi kullanarak alışkanlık kazandırmaya çalışıyor. İşin daha da ilginci bu...
  15. Murat Vardar

Richard t. walker'in çöl manzarası çalışması

başarının sınırlarını zorlar türden....
  16. Murat Vardar

Gazete sayfa tasarımına başka bir açıdan bakış...

İş İlanları Sayfasında Mutfak Reklamı Firmalar ürünlerini tanıtmak ve akılda iz bırakmak için her geçen gün yeni yaratıcı reklamlar ve pazarlama stratejileri üretiyor. Bunun son örneğini ise IKEA‘nın Japonya metrosundaki sıradışı reklamında görmüştük. Şimdi ise yine sıradışı bir reklama...
  17. Murat Vardar

Sakın başkasına benzetme beni

SAKIN BAŞKASINA BENZETME BENİ S ana sevdam, ne mevsimliktir ne de yıllık. S ensiz olmuyor, senden mahrum etme beni. S erimdeki kordandır, yüzümdeki allık. S akın, sakın başkasına benzetme beni. S en güneşsin bana, sensiz harap olurum. S en suyumsun benim, sensiz serap olurum. S evdasız...
  18. Murat Vardar

Asıl mesele; neyin, ne olduğu?

Çok geniş anlamıyla dil, düşünce, duygu ve güdüleri, doğrudan doğruya ya da dolaylı olarak bildirmeye yarayan herhangi bir anlatım aracıdır. Bu tanım bütün canlıların kendi aralarındaki bildirişimlerle ilgili işaret sistemlerini olduğu kadar, insanlar tarafından doğanın ve eşyanın ortak kalıplar...
  19. Murat Vardar

90′lı yıllarda game of thrones karakterleri...

4 sezondur milyonlarca izleyici tarafından soluksuz bir şekilde takip edilen Game of Thrones, ülkemizde de kendi güncel dizilerimizden fazla diyebileceğimiz bir izleyici kitlesine sahip. Hal böyle olunca Game of Thrones‘dan habersiz kalmak da imkansıza yakın. Dizinin hayranları sayesinde...
Yukarı Alt