Arama sonuçları

1. M

Çok sayfalı broşürlerde

@Erkan Nehir 5 mm taşma ve 1cm içeriden ayrıca kırım yerlerine dikkat :) sorun çözüldü galiba teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun ;)
  2. M

Çok sayfalı broşürlerde

@Şener CANÖZ Ne kusuru hocam olurmu öyle şey :) benim yapacağım büyük ihtimal zımbalı olacak dikişlilerde galiba sırt payı verilmiyor ? yani zımbalı olacak galiba sırt payına gerek yok ? ama kaç sayfaya kada gerek yok :) saygılar
  3. M

Çok sayfalı broşürlerde

yani Erkan bey demek istediğim şu 12 veya 16 sayfalık bir çalışmada iç sayfalar kapak sayfasına tam oturması için verilen sırt payını diyorum vermemize gerek varmı bu kadar sayfada,normal taşırma(3-5mm) yeterli olurmu saygılar.
  4. M

Çok sayfalı broşürlerde

@Erkan Nehir Yani net sonuç almak için fit sayfada çalışıp, görsel ve arka planı 5 mm taşırmamız gerekiyor ayrıca katlamalı çalışmalarda kırım yerinden uzak çalışmak gerekiyor buraya kadar doğrumudur hocam ? ayrıca bildiğiniz gibi ve dediğim gibi bu dediklerim çok sayfalı peki bunlarda...
  5. M

Çok sayfalı broşürlerde

Merhaba arkadaşlar 6 yaprak 12 sayfalık ve 8 yaprak 16 sayfalık çok sayfalı broşür katalog tarzı çalışmalarda ölçü kesim payı ve sırt payı olarak nasıl bir ölçü vermemiz gerekiyor(a4 veya a3 ortadan ayırarak) acaba ? bu konuda aydınlatırsanız artık bu konudan korkmamış olacam tek kafama takılan...
  6. M

Tabela hakkında

Erhan bey çok teşekkür ederim, zamanınız olduğu vakit sizde yada başka bir bilen kişiden hangi tür tabela tasarımlarında taşma payı verilir hangilerinde verilmez germe, folyo vs gibi, ve digital'lerin hangisinde verilir hangisinde verilmez çok kısa ve akılda kalıcı bir şekilde yazarsanız emin...
  7. M

Tabela hakkında

pardon ilk anlattığım olay baya bır acaleye geldi ve bir hata olduğu anlaşıldı kusura bakmayın :) normal bir tabela yapımı var elimde 1x6 boyutunda kaç mm taşma vermem gerekiyor ? saygılar
  8. M

Tabela hakkında

Merhaba, arkadaşlar bugun tabela taktık benden önceki arkadaş yapmış cdr dosyasına bakıyorum 5.000,0 mm ve 1.000,0 mm olarak çalışmış neyse oraya takarken yan dükkandan tabela siparişi geldi ve boyutunu 6x90 olarak verdiler, kafam karıştı taktığımız tabelanın sağa doğru uzunluğu sadece kısa...
  9. M

Kutu harf tasarımı

murat çok teşekkür ettim ;)
  10. M

Kutu harf tasarımı

teşekkürler şener ;)
  11. M

Kutu harf tasarımı

merhabalar, corelde kutu harf tasarımı hakkında bilgisi olan varmı acaba saygılar. şimdi tabelaya kutu harfler olacak fakat ben çalışmamı cdr uzantısında yollyacam, merak ettiğim şudur tasarım olmayacak sadece yazı, ben corlede yazıyı sadece yazıp convertlemem yetiyormu? yoksa yazıyı...
  12. M

Illustrator'den Corel'e aktarma

Merhaba arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi Illustrator'den Corel'e aktarma oluyormu acaba aktardıkdan sonra hala düzenlenebilir pozisyonda olacak ?
  13. M

Corel'den Photoshopa aktarma

çok teşekkür ediyorum, ai' den ps ye atıyorum sorunsuz şekilde çalışıyor duzenleyebiliyorum fakat ps'den ai' ye atınca file export - path to illis. boş ekran cıkıyor duzeltılebılır sorunmu acaba bu saygılar.
  14. M

Corel'den Photoshopa aktarma

Merhaba arkadaşlar, corelde yaptığım bir çalışmayı içinde vektörelde var hazır arka planda var bunu photoshopa nasıl aktarabılırım tabiki ps' ye atınca coreldeki gibi düzenlenebilir halde olacak öyle birşey olabiliyor mu ? aynı şekilde psden yaptığım çalışmayıda corele düzenlenebilir şekilde...
  15. M

makina kıyaslama

@Bulut Mashar 500 600 e profosyenel makina olmaz mı ? :) neden olmuyormuş acaba 2. el bulunur profosyenel makina neyse şimdide, dediğim modellerinden hangsini seçmem lazım görüntü kalitesi bakımından fotoğrafa öncelik veriyorum video arka planda kalıyor benım ıcın sızce ?
  16. M

makina kıyaslama

Nikon d40 Nikon d60 ve Pentax k100d süper modelleri arasında Fotoğraf kalitesi ön planda tutarak hangisini önerirsiniz, en iyi sonuç alabileceğimiz makina bu 3 markadan hangisi olabilir ? ben kendimce pentax k100d süper modelini düşünüyordum fakat video özelliği olmadığı için kararsız kaldım...
  17. M

Deneme Billboard Tasarımı

hocam bence okunur o kadar küçük gözükmüyor :) biraz daha büyültmekde fayda olabilir belki ama saygılar
  18. M

Deneme Konser Afişi Tasarımı

Teşekkürler Hasan bey,
  19. M

Deneme Billboard Tasarımı

Sade olmasını istedim iyi gözüküyor mu saygılar
Yukarı Alt