Arama sonuçları

1. M

Logo sunumu

hasan beye' de ben resimi yollayım çünkü corel' de galiba tam sonuç alınamıyorum belki başka bir programladır hasan bey mesaj atıyorum
  2. M

Logo sunumu

tamam yüklüyorum
  3. M

Logo sunumu

Merhabalar, özellikle logo tasarımı yarışmalarında gördüğümüz logo sunumları yere basık gibi duruyor hatırladınız umarım o işlemi corel' de nasıl yapabiliriz, denedim tam sonuç anlamadım ps ile de olabilir saygılar
  4. M

Kurumsal Kimlik Çalışması

Başka bir çalışmada denesem daha iyi olacak:)
  5. M

Saygılar Hasan bey, evet olabilirmiş aslında :) Deneye deneye orta yolu bulacam galiba bu aralar.
  6. M

2. kurumsal kimlik deneme ile yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler,
  7. M

diplomat ve dosya kapağı

hasan bey merhaba teşekkür ediyorum, diplomat zarfın ölçüsünü biliyorum' da onun üst kısımdaki yapıştırma alanının ölçüsünü soruyorum bilginiz varmı saygılar. Ayrıca cepli dosya için teşekkür ediyorum.
  8. M

diplomat ve dosya kapağı

Merhabalar arkadaşlar diplomat zarfın yapışkan kenarının tam ölçüsü ve antetli dosya kapağının içindeki kağıt koyma alanınn tam ölçüsnü bilen varmı acaba yada bakabileceğim site teşekkürler.
  9. M

Kartvizit çıktısı

Merhabalar arkadaşlar, kartvizit çıktısı alacam fakat şöyle tam nelere dikkat edecem tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum saygılar.
  10. M

Logo ve Kartvizit Çalışması

Merhabalar,
  11. M

İlk Kurumsal Kimlik çalışmam

Teşekkürler arkadaşlar, ilk derken kurumsal kimlik sunumu ilk kez demek istedim :) ayrıca Hasan beyin sunumlarını herkez gibi bizde çok seviyoruz yalnış hatırlamıyorsam anlatacaktınız videonuzu cidden sabırsızlıkla bekliyorum saygılar. not: 3,4 aydır grafik işindeyim bilmiyorum yavaşmı...
  12. M

İlk Kurumsal Kimlik çalışmam

Merhabalar arkadaşlar, ilk kurumsal kimlik çalışmam nasıl gözüküyor acaba kullanılabilir olabılırmı doğrusunu söylemek gerekirse üzerinde çok durmadım ama yinede yorumlarınız önemli benim için saygılar
  13. M

Deneme Kartvizit ve Logo Çalışması

Kullanılabilir gözüküyormu acaba saygılar.
  14. M

Kurumsal Kimlik

Eline sağlık, biraz sıkı çalışma ile daha iyi yerlere gelebilrisin ;)
  15. M

İlk Afiş Çalışmam .... Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen ;)

kesinlikle kursa bağlı kalma sitelerde yapılan tasarımları incele bol bol kolay gelsin.
  16. M

Bir firma için yaptığım imsakiye çalışmam

iyi günler, şöyle söyleyebilirim, çalışmanızda kullandığınız fotoğraflar 300 dpi çözünürlükte ve uygun ölçülerde haızrlanmış olması gerekiyor kenarlardan üst alt kesim payı bırakmak lazım 0.5 taşırma payı olarak doğru formatta götürün çalışanızı. yani birden fazla format' da götürün ne...
  17. M

2011 Takvim Çalışmalarım... Bir Grafiker Gözüyle Bakınız .. Sizce Nasıl ?? ! ...

hayatta herzaman ilk başladığınız şeyler vasat oluyordan yola çıkarak bu grafikerlik işini girdiyseniz bence başaracaksınız :) kolay gelsin
  18. M

İlk Afiş Çalışmam .... Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen ;)

İlk öncelikle emeğinize sağlık, çalışma bakımından genel olarak eksik dekupe işleminde ağzında bir hata görüyorum başka bir hata göremiyorum tabiki efekt verme renk uyumu obje yerleştirme gibi kavramları söylemessek ki bence bu hata değil insanın hayal gücüne kadar uzanıyor tekrar tekrar yine...
  19. M

Yeni deneme çalışmalarım

Arkadaşlar yeni deneme çalışmalarım, :eek: afiş 2. denemem, başarı belgesini ilk kez deniyorum arkadaşlar
  20. M

gölge efekti

merhabalar, resimde görüldüğü gibi gölge efektini tam neredne ve nasıl verebilirim acaba ortası basık kenarlar havada gibi gözüküyor ?
Yukarı Alt