yani mesela şunu mu demek istediniz yine çalışmanızı 50 80 işde antetli içinde a4 boyutunda çalışın + olarak 4' er cm büyültün bunu anladım doğrumudur?
ayrıca, tam demek istediğimde şu mesela bunlarıda yaptık sol ve üstden kaç cm boşluk bırakırız antetli içinde geçerli yani bu matbaa için...
Merhaba arkadaşlar kartvizit ve antetli kağıtda örneğin sol üst köşeye logoyu iliştirdik üstden ve altdan boşluk kaç mm bırakmamız lazım, ortaya koyarsak zaten üstdeki boşluk önemli olacak tam bir rakam varmı acaba teşekkür ediyorum
Şimdi aslında o dediğiniz aklıma geldi hatda ilk başda öyle yapıyordum hiç bilinmez aklıma birden bu geldi buna çevirdim diğerki çalışmalarda artık teşekkürler ilginiz için ;)
@Bulut Mashar
Çok teşekkür ediyorum :) Corel kullanıyorum ve yeni başladım sizlerin sayesinde inşallah daha güzel şeyler çıkacak saygılar :rolleyes:
@--şerife--
Sağolun Şerife hanım,
@cwelek
Teşekkürler, ikinci söylediğinizede şöyle birşey söyleyebilirim tecrübesizim :o
merhabalar,
ilk öncelikle merhaba ben bır resme bitmaps / 3d efeckt/ 3d ratote efekt vermek istiyorum fakat aşağıdakı resımdeki gibi resmi döndürüyor arka planındaki beyazlıklar kalıyor bunu nasıl kaybedebılırım bu birinci sıkıntım
ayrıca efeckt/ add perspective butonu aktif olması için...
İlk öncelikle siz saygı değer grafik ve grafik tasarımcı ustalarıma sevgilerimi iletiyorum,
bir kaç sorum olacak ilköncelikle bu işe 1 ay olmadı başlayalı ve kendimden emin değilim bu işi öğrenip öğrenemeyeceğimden aklıma takılanları ben biraz yazıyım
Örneği kendi yaptığım logolara...
Twinmix logo,
açıklamak gerekiyorsa küçük işlerden büyük işlere doğru ilerleyen mini bir plak reklam beat kuruluşu
logodada belirdiği gibi başarmayı ön plana çıkarmaya çalıştım nasıl gozukuyor:(
Minimal Müzik logo ( Kartvizit görünümünde )
Artık logolarıma arka planlar ekleyerek kendimi pozitif düşünceye sürüklemek istiyorum hiç bir amacım yok yani arka plan vermekle, nasıl gözüküyor bu arada:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.