Arama sonuçları

1. M

Kartvizit ve Antetli Kağıt...

yani mesela şunu mu demek istediniz yine çalışmanızı 50 80 işde antetli içinde a4 boyutunda çalışın + olarak 4' er cm büyültün bunu anladım doğrumudur? ayrıca, tam demek istediğimde şu mesela bunlarıda yaptık sol ve üstden kaç cm boşluk bırakırız antetli içinde geçerli yani bu matbaa için...
  2. M

Kartvizit ve Antetli Kağıt...

Merhaba arkadaşlar kartvizit ve antetli kağıtda örneğin sol üst köşeye logoyu iliştirdik üstden ve altdan boşluk kaç mm bırakmamız lazım, ortaya koyarsak zaten üstdeki boşluk önemli olacak tam bir rakam varmı acaba teşekkür ediyorum
  3. M

Logo ve Kartvizit Çalışması Deneme

Şimdi aslında o dediğiniz aklıma geldi hatda ilk başda öyle yapıyordum hiç bilinmez aklıma birden bu geldi buna çevirdim diğerki çalışmalarda artık teşekkürler ilginiz için ;)
  4. M

Teşekkür ediyorum renklerde biraz daha oynamalıyım haklısınız, İMPORSAN :)
  5. M

Arkadaşlar nasıl gözüküyor :sweating:
  6. M

Logo,Kartvizit, Antetli Kağıt Çalışması

@--şerife-- İnşallah :s8:
  7. M

İlk başlarda olur diyorlar renk uyumsuzlukları aşarsın diyorlar inşallah doğru diyorlardır :) Teşekkür ediyorum ;)
  8. M

pardon :) şimdi bakabilirsin
  9. M

Deneme olarak kendimi eğitiyorum nasıl gözüküyor acaba
  10. M

kartvizit ve logo çalışması

@Bulut Mashar Çok teşekkür ediyorum :) Corel kullanıyorum ve yeni başladım sizlerin sayesinde inşallah daha güzel şeyler çıkacak saygılar :rolleyes: @--şerife-- Sağolun Şerife hanım, @cwelek Teşekkürler, ikinci söylediğinizede şöyle birşey söyleyebilirim tecrübesizim :o
  11. M

arka planda beyazlıklar kalıyor

merhabalar, ilk öncelikle merhaba ben bır resme bitmaps / 3d efeckt/ 3d ratote efekt vermek istiyorum fakat aşağıdakı resımdeki gibi resmi döndürüyor arka planındaki beyazlıklar kalıyor bunu nasıl kaybedebılırım bu birinci sıkıntım ayrıca efeckt/ add perspective butonu aktif olması için...
  12. M

Corelde bu işlem nasıl yapılıyor

corelde tam olarak nasıl yapılıyor ?
  13. M

Corelde bu işlem nasıl yapılıyor

resimdeki gibi sunumu corelde nasıl yaparım acaba biraz durum acil ama kusura bakmayın
  14. M

kartvizit ve logo çalışması

Nasıl gözüküyor ? :o
  15. M

"bayım" isimli kişisel logo çalışması

yeniyim yorumlarınız nedir :sleepy:
  16. M

Önerileriniz ne olabilir acaba ?

İlk öncelikle siz saygı değer grafik ve grafik tasarımcı ustalarıma sevgilerimi iletiyorum, bir kaç sorum olacak ilköncelikle bu işe 1 ay olmadı başlayalı ve kendimden emin değilim bu işi öğrenip öğrenemeyeceğimden aklıma takılanları ben biraz yazıyım Örneği kendi yaptığım logolara...
  17. M

Twinmix logo

Twinmix logo, açıklamak gerekiyorsa küçük işlerden büyük işlere doğru ilerleyen mini bir plak reklam beat kuruluşu logodada belirdiği gibi başarmayı ön plana çıkarmaya çalıştım nasıl gozukuyor:(
  18. M

kozmetik ile ilgili logo

arkadaşlar yakalayabiliyormuyum acaba :sweating:
  19. M

harikalar diyarı amblem deneme

harikalar diyarı adında bir eğlence parkı var oraya düşündüğüm amble
  20. M

Minimal Müzik logo ( Kartvizit görünümünde )

Minimal Müzik logo ( Kartvizit görünümünde ) Artık logolarıma arka planlar ekleyerek kendimi pozitif düşünceye sürüklemek istiyorum hiç bir amacım yok yani arka plan vermekle, nasıl gözüküyor bu arada:D
Yukarı Alt