Arama sonuçları

1. Hasan Güner

çimen web tasarım logo çalışması

@ismail koc @Ercan CAN teşekkür ediyorum :s8:
  2. Hasan Güner

çimen web tasarım logo çalışması

teşekkürler :)
  3. Hasan Güner

çukurova logo tasarımı

4. Hasan Güner

ergün evleri

5. Hasan Güner

logolardaki gizli espriler

@FarukDesign @Burak Güzey blade'nin a'sında bıçak var en alttakinde de hem ev var hem de anahtar :)
  6. Hasan Güner

Worldstar Logo Çalışmalarım

@A.Özdemirer arkadaşınızın olmasına şaşırdım allah onlara sabır versin güle güle :p
  7. Hasan Güner

en çok bana soracaksın!

- Aynası iştir insanın lafa bakılmaz - Söz gümüşse sükut altındır - Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar (daha fazla alıntı yapmak mümkün) AKŞAM GAZETESİ - Ahmet F. Yüksel en çok bana soracaksın, en çok bana! hatırlamayanlar tıklasın : Erol Büyükburç...
  8. Hasan Güner

Cephe Kaplama / Öncesi - Sonrası

olabilecek şeyi yapmışsın zaten
  9. Hasan Güner

@A.Özdemirer siz eğitmen olduğunuzdan emin misiniz? ne anlatmak istediğimi kavrayabilirsiniz sanmıştım yalnız kesin çocukluğunuzda çok ezilmişsiniz siz... kişilik sıkıntısı oluşmuş... not: bu tarz bu üslupla (şımarık çocuk gibi) değil de daha ahlaki bir bilgi/beceri tartışması yapacaksak...
  10. Hasan Güner

@A.Özdemirer Bu logoyu yaratabilmek için grafikere ihtiyaç varmı ki? anlatılmak istenen iyi güzel de yorum yanlış söz güzel olabilir, müzik de harika olabilir ama işi bitiren yorumcudur Eğer bir grafiker bu işi yapıyorsa bu nasıl yaratıcılık? yaratmak Allah'a mahsus hiç kimse hiçbirşeyi...
  11. Hasan Güner

Palmeden Hotel Broşürü ( A4 - 2 kırımlı)

eline sağlık abi güzel iş
  12. Hasan Güner

Dünyadan Logo Örnekleri / 4

logo gibi logolar... teşekkürler yasemin +rap
  13. Hasan Güner

Logo değiştirme furyası devam ediyor... İşte D-Smart'ın yeni logosu

ben bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu kendimce oluşturduğum logo anlayışını desteklediği için mutlu oldum artık çoğu firma logolarındaki şekillerle değil isimleriyle marka olacak
  14. Hasan Güner

Badhıl'can ( Kız Erkek Giyim Bebe Giyim Markası)

bu aralar en yoğun çalışanımız sensin abi :) çalışma sevimli ve detaylar/renkler azaltılabilmiş olsaydı ufak mecralarda kullanımı rahat olurdu
  15. Hasan Güner

Cici Erkek Kuaförü - Logo & Katrvizit

marka için isim en önemli şey sektöre anlayışa kaliteye hitap ettiği kesime vs.vs. göre şekillenmeli bu bağlamda cici bana çok ters geldi (biraz yumuşak kalmış) isim yumuşak olunca logoda tercih edilen font da ona ayak uydurmuş :) benim tercihim geometrik şekiller ve fontlardan ibaret olurdu...
  16. Hasan Güner

Casper 20 yıllık logosunu yeniledi

@sabrierol Casper, yıllardır çalıştığı saygın iş ortaklarından önemli ödüller alıyor. Casper’ın en önemli başarılarından birini, 6 yıldır üst üste aldığı “ En İyi Yerli PC Üreticisi” Ödülü oluşturuyor. Microsoft tarafından verilen bu ödül, Casper’ın PC üreticisi olarak gösterdiği istikrarlı...
  17. Hasan Güner

World Cup Turkiye 2018

@tunccumali zaten bozmazsan klişe olur bütün liglerin hepsi hemen hemen kupa figürü kullanır ama hepsi farklı yorumlamıştır senin de farkın bu olmalı ;)
  18. Hasan Güner

bez torba logo tasarımı

logo ham duruyor o döngüye hafif perspektif uygulanabilir 3 farklı renk uygulanabilir font alternatifleri şart
  19. Hasan Güner

Movie poster for fun 4

eline sağlık kötü durmuyor ;)
Yukarı Alt