Arama sonuçları

1. Hasan Güner

World Cup Turkiye 2018

@tunccumali yazdıklarını okuyunca dönen adam figüründen kupa yapmak geçti aklımdan
  2. Hasan Güner

karya izcilik afis calismasi

@fatihusa merhabalar çalışmanızı yorum almak için eklediniz ama yorumları dikkate almak yerine kendinizi ve işinizi savunuyorsunuz şahsi fikrimi de söyleyeyim; photoshoptaki tüm efektleri eksiksiz uygulamak fark yaratmaz çünkü her amatör başlangıçta bu yollardan geçmiş bu yanlışları...
  3. Hasan Güner

Casper 20 yıllık logosunu yeniledi

@Kerim Öksüz senin mesajından alıntı yapıyorum ama yanıt direk sana değil kişisel düşüncemi söyleyeceğim sadece sıradan font olabileceğini düşünmüyorum geçmişte bu tarz logoları olan firmalar vardı şuan hala piyasadalar hatta piyasaların lideri konumundalar tabi günümüze bakacak olursa...
  4. Hasan Güner

İnce Detay ( Kartvizit ve Oluşumu ) 7 Adet Görsel

bordo kısım fantezi kağıda iç beyaz olanı mat selefonlu şık ve klas bir uygulama olabilir bunun 1000 tanesi kaç liraya olur acaba :D eline sağlık abim
  5. Hasan Güner

Fasıl Restaurant İnsört Çalışmam

ooo son dönemde bayağı bir iş yapmışız hiç fena değil bir tek saz ekibinin renk biraz göze batıyor :)
  6. Hasan Güner

Palmeden İnsört Çalışmam

iç kısım ok ama ben çimen ile ön kısımdaki rengi uyumsuz buldum eline sağlık
  7. Hasan Güner

Kongre Broşürü

o kırmızının tonu o kadar soluk ve mat olmasa tadından yenmezmiş ama bu haliyle de yenir eline sağlık klas bir iş
  8. Hasan Güner

Eleştirmek Hakkında... "Sandviç Metodu"

@Kerim Öksüz heheheh :D kerim uyarlaması gerçekten çok ağır olmuş bu yöntemi öğrendiğim iyi oldu artık daha tatlı dilli olabileceğim :s8:
  9. Hasan Güner

Facebook profil resmim

siyah zemin üzerine beyaz tsc yazısı (o font ile) yeter de artar hatta tadından yenmez ;)
  10. Hasan Güner

Eleştirmek Hakkında... "Sandviç Metodu"

çok doğru ve yararlı bir paylaşım :) uygulayacağım bunu kerim sen süper birisin VE bu paylaşımların daha da artması seni daha çok sevmeme vesile olacaktır.
  11. Hasan Güner

Afilisinden bir 'LOGO' yap bize!

teşekkürler ilgi ile okuyacağım bunu
  12. Hasan Güner

Bayan saç modelleri psd dosyaları

@mesut07 merhaba katmanlarda görünüp de sayfada görünmeyen nesnelerin önündeki göz simgesini tıklayınız çözüm sağlayabilir
  13. Hasan Güner

Şirket ve araba logoları

teşekkürler +rap
  14. Hasan Güner

Doku

teşekkürler yasemin hanım +rap
  15. Hasan Güner

butterfly logo - kartvizit

@tarikaytekin magenta bassak sorun olmaz diye düşünüyorum :)
  16. Hasan Güner

yeni doğan

@semira hmm bilgi dolu bir mesaj oldu bu :) anladım
  17. Hasan Güner

yeni doğan

ben çizim tekniklerini ya da detayları bilmeyen biri olarak bebek bana sevimli gelmek yerine yaşlı ve sinirli geldi niye öyle gölgelerin çok koyu olmasından dolayı mı?
  18. Hasan Güner

Karışık artık ne derseniz :)

bence de ara verme çalışmalara hoş görünüyorlar eline sağlık
  19. Hasan Güner

Baskı sonrası sıkıntı yaşıyoruz.

harf ve rakam hatalarını abartısız 2 sene yaptım :D onu çözmenin tek bir yöntemi var işi hazırla kontrolünü ne sen yap ne de müşteri yapsın konuyla alakası olmayan birini bul müşteri metinleri okumaz renge şekle biçime bakar ben düğün davetiyesinin okeyini veren ve basıldıktan sonra burada benim...
Yukarı Alt