Arama sonuçları

1. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, Herkese kolaylıklar dilerim
  2. Murat Vardar

2 ürün basıcak matbaa arıyorum

@purchu yazılanları daha dikkatlice okumalısınız.
  3. Murat Vardar

@Kemal Aksekioğlu Aslında yeri gelmişken bundan da bahsetmek lazım; örneğin 50 X 70 göre çalışma bir tasarımınız var... orta boy karton çanta 50X70 'den 1 alır bunun ctcp maliyeti 30 TL. (CMYK - 1 takım) baskı maliyeti 70 TL. (fason baskı) tiraj+tur farkı yok zaten kağıt maliyeti...
  4. Murat Vardar

Logo tasarımı

@Sevgin Onbaşı kurallar nezdinde konu açtığınız için teşekkürler.
  5. Murat Vardar

@purchu Bu işi matbaalar da çözümleyebilmek imkansıza yakın çünkü maliyetler, fiyatlar... çözülmez mi? çözülür aslında... hatır-gönül ahbaplık vs., ama siz bu yaptırımda bulunabilir misiniz o da başka bir unsur. ....neyse, benim size daha pratik bir çözüm önerim olsun, madem işin sonu diploma...
  6. Murat Vardar

Bakalım ne kadar dikkatlisiniz?

@ZxxxE bencede....
  7. Murat Vardar

Renkleri kullanmanın 10 kuralı

Daha önce sizlere “Yazı Fontu Kullanmanın 10 Kuralı” başlığı altında Tipografinin 10 Emri‘nden bahsetmiştik. Şimdi de yine benzer bir konu olan Renkleri Kullanmanın 10 Kuralı başlığı ile Renk Teorisinin 10 Emri‘nden bahsedeceğiz. Designmantic tarafından yayınlanan infografik renklerin düzeni ve...
  8. Murat Vardar

Yok artık diyeceğiniz 3 boyutlu çizimler...

@Kemal Aksekioğlu ilgi ve yorum için teşekkürler.
  9. Murat Vardar

Mehdi ghadyanloo’nun muhteşem illüzyonlu duvar resimleri

Tasarımcı ve ressam İranlı Mehdi Ghadyanloo bize binaları farklı bir şekilde gösterip bize çok büyük ve muhteşem renkli freskler sunuyor. Yapmış olduğu bu güzel sanat çalışmasını aşağıda ki bütün resimleri incelemenizi tavsiye ediyoruz, işte o muhteşem ilüzyonlu duvar resimleri;
  10. Murat Vardar

Foto manipülasyon nedir / what is photo manipulation ?

@Kemal Aksekioğlu @ZxxxE teşekkürler ilgi ve yorum için...
  11. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

iyi tatiller forumseverler...
  12. Murat Vardar

Ilk tipografi denemem...

ilk ve de deneme olduğu için; tebrik ediyorum, deneme cesaretinizden dolayı... farklı şablonlarla, hem yatay hemde dikey olacak şekilde yeni denemeler yapmanızı tavsiye ediyorum, bu arada bol bol örnekler incelemelisiniz. durmak yok...
  13. Murat Vardar

Sincap manipülayon denemesi

@5213 daha özenli bir şekilde; detaylara önem vererek farklı denemeler yapmalısınız, gelişime açık, denemelerinizi çoğaltmalısınız, bu arada bol bol örnekler inceleyiniz.
  14. Murat Vardar

Freelancer tasarımcı aranıyor...

@evosangels ilanınız freelance iş verenler bölüm kurallarına uymadığı için yayına alınmamıştır. freelance iş verenler bölüm kuralları
  15. Murat Vardar

Foto manipülasyon nedir / what is photo manipulation ?

Dijital fotoğraflar üzerinde fotoğraf işleme programlarıyla yapılan her türlü değişikliğe foto manipülasyon diyebiliriz. Birden çok dijital fotoğrafı birleştirme yoluyla yapılabileceği gibi, sadece tek bir dijital fotoğraf üzerinde yapılan deformasyona da denebilir. Bu yöntemle fotoğraflar...
  16. Murat Vardar

Yok artık diyeceğiniz 3 boyutlu çizimler...

Nagai Hideyuki isimli Japon bir sanatçının çizmiş olduğu 3 boyutlu çizimler görenlerin yok artık demesine sebep olacak cinsten. Birbirinden harika ve etkileyici olan bu çizimler 23 yaşındaki bir insanın sanat eserleri. Zaman zaman YouTube üzerinden çizim teknikleri hakkında bilgi de veren...
  17. Murat Vardar

Etkileyici game of thrones posterleri

Dünyayı kasıp kavuran adını duymayanın kalmadığı bir dizi olan Game of Thrones her geçen gün farklı mecralarda karşımıza çıkıyor. Bu sefer alışık olduğumuz gibi posterlerde karşımıza çıkan Game of Thrones, Rus bir grafik tasarımcı olan Sasha Vinogradova‘nın ellerinde can bulmuş. İşte, Sasha...
  18. Murat Vardar

Manipülasyon çalışmam

@ZxxxE işte manipülasyonun en basit ifadesi budur... manipülasyon hakkında yol rehberi olacak detaylı bir makale pek yakında yayınlayacığım
  19. Murat Vardar

Efekt hakkında yardım

Görselde ki PS eklentisi ile yapılan bir efekt, adı Fractalius Google'da aratırsanız hakkında fazlaca bilgi edinebilirsiniz
Yukarı Alt