Arama sonuçları

1. Murat Vardar

24 Kasım Öğretmenler Günü

Ulu Önder Atatürk'ün 100. Doğum yıl dönümü olan 1981 yılında, 24 Kasım' ın her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanması kararlaştırılmıştır. Bizlerde Her Yıl 24 Kasım'da; Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyoruz.. .
  2. Murat Vardar

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

Evet arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi; foruma ilgi, yardım ve yorumlarıyla katkıda bulunan tüm üyelerimizin, bu andan itibaren, 1000. 2000. 3000. 4000. ...... mesajlarını yazmalarının şerefine, haklı bir gurur olması anlamında, bu bölüm altında bir küçük duyurusunu yapıyoruz...
  3. Murat Vardar

Atamızı Saygıyla Anıyoruz...

4. Murat Vardar

Bu gurur hepimizin...

Türk forumlarında bir çok ilkler de imzası bulunan forumumuz, sizlerin desteği ve ilgisiyle bir başarıya daha imza atmış bulunuyor, görselde görünen download raporunda Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti forumumuzda 25 Haziran 2012 tarihinde duyurulmuş ve...
  5. Murat Vardar

5 yıl boyunca açık hava ilan-reklam vergisi alınmayacak !

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 5 yıl boyunca alınmayacak vergileri açıkladı; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2011 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın geneli üzerindeki görüşmeler tamamlandı. "Elmas, pırlanta" gibi...
  6. Murat Vardar

Grafikerler.org Bayram Mesajı

İyi Bayramlar .
  7. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar Bıdı Bıdı yapmak bu bölümde serbest! Doyasıya sohbet edebilirsiniz (Tabiiki Forum Kuralları Çercevesinde)
  8. Murat Vardar

Bir asır sonra ilk reklam

9. Murat Vardar

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ulusal bayramıdır. Her yıl 30 Ağustos günü kutlanır. Zafer Bayramı, 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal 'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan...
  10. Murat Vardar

Ailen yanında ise, zaten bayramdır

Ben 123 yaşındayım, hepinizden çok yaşadım! Hepinizden çok Bayram gördüm, Her şey geçip gider, geriye bir tek ailen kalır.... Ailen yanında ise; Zaten Bayramdır 60 sn. lik bir yapım, nokta atış olmuş, Şu an tüm ulusal kanallarda dönüyor, Reklam yıldızı dede; Kahramanmaraşlı ve gerçekten 123...
  11. Murat Vardar

Şeker Tadında Bayramlar

Umutların doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, sevgi dolu nice bayramlara... .
  12. Murat Vardar

Grafikerler.org Kandil Mesajı

" Bugün ellerimizi her zamankinden daha çok açalım. çünkü; Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır." Ne mutlu Kadir Gecesi'nin kadrini bilenlere!
  13. Murat Vardar

6 Adımda Film Afiş Tasarımı

1)- Film Afiş tasarımı nedir? ; Afiş, izleyiciyi kendisine çekme / izleme seçme eylemine hazırlaması için gerekli tüm özellikleri üzerinde bulundurması gerekir. içeriğin yapısına uygun seçilen renklerle, uyumlu yazı ve biçimlerle tasarlanmış, çekici, etkili bir afiş izleyiciyi olumlu yönden...
  14. Murat Vardar

Türk Forumlarında bir ilki daha gerçekleştirdik

Sinema, Senaryo, Jenerik, Belgesel Film, Kısa Film, Reklam Filmi, Adobe Encore, Adobe After Effects bölüm başlıklarından oluşan, paylaşım, video ders ve çalışmaların yapıldığı Sinema/Televizyon Bölümü açıldı. Grafikerler.org için bir klasik olsa da,Türk Forumlarında bir ilki daha...
  15. Murat Vardar

Adobe Encore hakkında bilgiler, soru ve çözümleri

Adobe Encore hakkında bilgiler, soru ve çözümleri bu başlığın altında paylaşalım.
  16. Murat Vardar

Eskiye ait, ama en yenilerin lideridir onlar

Dünden Bugüne Türk Grafik Tasarım Tarihinin kilometre taşlarının paylaşıldığı bir konu olsun istedik, sizde bulduğunuz ve Türk Grafik Tasarım Tarihinin kilometre taşı niteliğindeki görselleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz,
  17. Murat Vardar

Dünden bugüne türk grafik tasarım tarihi... bölüm -1

Dünden Bugüne Türk Grafik Tasarım Tarihini inceleme yazımıza; 1900 'lü yılların başından almak gerekiyor, II. Meşrutiyet’in sağladığı özgürlük ortamında, grafik sanatının günlük uygulamalarda kullanımına ilişkin ilk ciddi girişim olarak 1909 yılında İlâncılık Kollektif Şirketini...
  18. Murat Vardar

Vektörel 2013 Yılı Takvimi

Aİ, CDR, PDF Formatlarında > BURADAN İNDİRİNİZ < İyi kullanımlar.... .
  19. Murat Vardar

Flash konusunda deneyimli freelancer / Bursa 'da ikamet edenler

Flash editleme yapabilecek, Bursa 'da ikamet eden konu hakkında bilgi ve tecrübesi olan web designer freelancer aranıyor... ilgilenenler özel mesajla iletişim bilgilerini gönderebilir, Sadece Bursa 'da ikamet edenler iletişime geçsin lütfen...
  20. Murat Vardar

Nasıl Bronz Üye Olabilirim?

İsminden de anlaşılacağı gibi Bronz Üyeler grubuna ait forum kullanıcıları, Site içerisinde tutum, yaklaşım, davranış ve paylaşımları ile ön plana çıkan, aktif ve mesleği ile ilgili konularda çalışkanlığıyla değer ve kıymetlerini öne çıkarabilen sürekli online üyelere verilen özelliktir...
Yukarı Alt