Sizinde bazen başınıza gelmiştir Corel Draw 'ın cdr. dosyalarını açarken çok bekleme/bekletme sorunu... bu konumuzda bunun nedenleri ve çözümleri hakkında ufakta olsa bir üzerinde duralım istedim.
Birgün öncesinde yapıp save 'lediğiniz boyut olarakta 1mb. bile doldurmayan bu küçük çalışma...
Bir Hacker İşini Nasıl Yapar?
Kendilerine özgü gizemleri ve hayranlarıyla internet dünyasınında hackerlerin düşünce yöntemleri ve izledikleri yolların öyküsü...
Hackerlar, sabırlı ve her adımlarını dikkatlice dökümanlayarak çalışırlar. Hackerın amacı, belirlediği hedefin yada uygulamanın...
Ambalaj tasarımı nedir?
Ambalaj, ürünün giysisi gibidir. Tüketiciyi satın alma eylemine hazırlaması işin gerekli tüm güzellikleri üzerinde bulundurması gerekir. Ürünün piyasada tutunabilmesi; doğru ve etkili bir ambalaj malzemesinin seçimine bağlı olduğu kadar, ambalajın tasarımına da bağlıdır...
Aşağıda ki küçük eklenti sayesinde her şekilde deneyipte kaldıramadığınız corel X3-X4-X5 versiyonlarını çok kolay vede kısa bir sürede geride hiç bir iz bırakmaksızın kaldırabilirsiniz,
tek yapmanız eklentiyi çalıştırarak sisteminizde kurulu bulunan silmek istediğiniz versiyonu işaretleyip...
Bir çoğumuzun hergün yaptığı yada bildiği bu işlemleri,
zaman ve fırsatım olduğu için görsel bir anlatım olarak
forumda sizlerle paylaşmak istedim.
bilmeyen arkadaşlara faydalı olur niyetiyle....
1)- F6 Dörtgen çizim aracımızla oluşturmak istediğimiz şekli çiziyoruz.
2)- F10...
Evet konu başlığında bahsettiğim gibi; CorelDRAW 'da Taş dizimi sandığınız kadar zor değil DrawStone sayesinde...
Yapay elmas tasarımı için kullanışlı bir Makro en son sürümü 1.32
Bu Makro CorelDRAW X4 (SP2 güncelleştirmeli) veya X5 versiyonda (SP2/SP3 güncelleştirmeli) sürümlerde çalışır...
fotoğraf/resim dekupe etme ve 3 ayrı resmi bir bütün yapma dersi
Yukarıdaki videoda fotoğraf/resim dekupe etme ve 3 ayrı resmi bir bütün yapma tekniği yapımını anlatan, kolay menü kullanımınında anlatıldığı bir paylaşım ...
şöyle diyenleriniz olabilir ; biz ( X ) programla/programlarla...
Corel kullanıcı arkadaşların göz ardı ettiği; kasmayan vede arayüz olarak Corel 'le aynı mantık ve menüye sahip kıymetini kullanmaya başlayınca anlayacağımız, fotoğraf ve resim düzenlemek için pixel tabanlı çalışma mantığı olan bir program, yeteri kadar anlatımı vede video ders zenginliği...
Corel kullanıcı arkadaşların göz ardı ettiği; kasmayan vede arayüz olarak Corel 'le aynı mantık ve menüye sahip kıymetini kullanmaya başlayınca anlayacağımız, fotograf ve resim düzenlemek için pixel tabanlı çalışma mantığı olan bir program, yeteri kadar anlatımı vede video ders zenginliği...
Corel kullanıcı arkadaşların göz ardı ettiği; kasmayan vede arayüz olarak Corel 'le aynı mantık ve menüye sahip kıymetini kullanmaya başlayınca anlayacağımız, fotoğraf ve resim düzenlemek için pixel tabanlı çalışma mantığı olan bir program, yeteri kadar anlatımı vede video ders zenginliği...
CorelDRAW Graphics Suite X5 - Benioku Notlarından derlediğim düzeltme ve yenilenmeleri paylaşmak istedim, Olurya sorun yaşadığınız konu vb. vs. ile ilgili buradaki açıklamalar yardımıyla daha sorunsuz bir Corel 'le Keyifli Tasarımlar için okumanız tavsiye ederim,
CorelDRAW Graphics Suite...
Bir ormanda iki kişi ağaç kesiyormuş. Birinci adam sabahları erkenden
kalkıyor, ağaç kesmeye başlıyormuş, bir ağaç devrilirken hemen diğerine
geçiyormuş. Gün boyu ne dinleniyor ne öğle yemeği için kendine vakit
ayırıyormuş. Akşamları da arkadaşından bir kaç saat sonra ağaç kesmeyi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.