Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir? :) a)- Yetenek b)- Uzmanlık c)- Sihirli el d)- Hepsi .
  2. Murat Vardar

CorelDRAW ve Corel Photo-Paint ortak çalışması...

CorelDRAW ve Corel Photo-Paint ortak çalışması... .
  3. Murat Vardar

Arrange /Organizasyon Menüsü (5)

CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla, CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım. Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir, lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
  4. Murat Vardar

Pek pak tuvalet kağıdı ambalaj tasarımı

Pek pak kağıt ürünler serisinden tuvalet kağıdı ambalaj tasarımı... .
  5. Murat Vardar

Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu

CorelDRAW ve Corel Photo-Paint kullanılarak, Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu çalışması....
  6. Murat Vardar

Hijix ürün çalışması...

üretici firmanın istekleri doğrultusunda var olan etiket modifiyesi.. CorelDRAW ve Corel Photo-Paint kullanılarak, hijix marka sıvı deterjan çalışması.... .
  7. Murat Vardar

QuarkXpress ile PDF nasıl yapılır?

Tüm tasarımlarınızı pdf olarak sonuçlandırmak artık mümkün. Yapılması gereken, doğru pdf üretimi. Doğru pdf'i matbaanıza teslim ettiğinizde, onların da size okey için geri dönmeleri, sadece dakikalar alacaktır. Bu da işin üretimi için daha çok zaman ayırılacak ve işiniz daha zevk ile...
  8. Murat Vardar

Tüm CorelDRAW Kullanıcı Arkadaşların Dikkatine !

CorelDRAW versiyonlarında Ai, eps, Ps, Pdf, Prn vb. uzantılı dosyaların çekilmesi / açılmasında yaşanan zorlukları ve sorunların çözümlerini ele alacağız bu konumuzda... Hepimizin başına gelmiştir; CorelDRAW X3 - X4 - versiyonlarında yaşadığımız bu çekilmeme / açılmama olayı CorelDRAW ‘ın X5...
  9. Murat Vardar

Günün Sözü

Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez... İlhan BERK
  10. Murat Vardar

Layout / Mizanpaj Menüsü (4)

CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla, CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım. Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir, lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
  11. Murat Vardar

View / Görünüm Menüsü (3)

12. Murat Vardar

Edit / Düzen Menüsü (2)

13. Murat Vardar

Dil 'in Kemiği Yoktur, Kuralları Vardır !

üzücü ama, ne yazık ki gerçek! Son yıllarda Türkçe, maalesef yabancı kelimelerle kirletilmekte... Ayrıca yazım hataları da almış başını gidiyor, Türkçe katledilmekte, buna seyirci kalmayalım... Her Grafiker ve her Türk, Türkçeyi doğru kullanmalı... Türkçeyi düzgün kullanalım...
  14. Murat Vardar

File / Dosya Menüsü (1)

15. Murat Vardar

Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Bir Kaç İpucu

Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Bir Kaç İpucu Tasarımınızı yaptınız bitirdiniz artık baskıya göndereceksiniz. İlk önce yazıları kıracaksınız (körvleme/convertleme) bunun anlamı yazıları çizime çevirmedir. İşi yolladığınız yerde font sorunu yaşamama...
  16. Murat Vardar

Düşünen Adam Heykeli ve İlginç Hikayesi...

Türkiye’de ‘Akıl Hastalığı’ ile özdeşleşen “Düşünen Adam” heykelinin ardında renkli bir hikaye saklıdır. Bu heykel hakkında türlü türlü hikayeler, uydurmalar yada yakıştırmalar mevcuttur. Dünyaca ünlü Fransız heykeltraş Auguste Rodin’in meşhur heykelinin Bakırköy’deki akıl hastanesinin...
  17. Murat Vardar

HGB Kurumsal Çalışması.

Firmanın talepleri doğrultusun da hazırlanmıştır.
  18. Murat Vardar

CorelDRAW Ekran Koruyucu ve Duvar Kağıdı

CorelDRAW Ekran Koruyucu ve Duvar Kağıdı İndir 15 mb. Faydalı olması dileğiyle... .
  19. Murat Vardar

Corel photo-paint 'de yapılmış bir çalışma örneği

Vektörel çizimleri CorelDRAW X4 'de diğer tamamlama ve düzenleme Corel PHOTO-PAINT 'te tamamlanmıştır. Bir paylaşım olması dileğiyle...
  20. Murat Vardar

Clear Water sıvı bulaşık deterjanı...

CorelDRAW ve Corel Photo-Paint ortak çalışması ile oluşturulmuştur.
Yukarı Alt