Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü LOGO Yarışması

:) teşekkürler bilgi için anladığım kadarıyla daha önce de yarışma yapılmış ve sonuç her zamanki gibi olmuş 'Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eser olmadığı bildirilmiş'
  2. Hasan Güner

Emlak Kartvizit Tasarımı

öndeki logo esprisini arkada uygula derim
  3. Hasan Güner

corelde kaybolan menü pencerelerini tek tık ile geri getirmek

:) ne diyeceğimi bilemedim pembe alan içindeki yazıları okuyup hiç birşey anlamadın mı yani ?
  4. Hasan Güner

corelde kaybolan menü pencerelerini tek tık ile geri getirmek

kırmızı iç içe geçmiş halkaların olduğu yere yani yukarıdaki menü çubuğunun boş bir yerine ;)
  5. Hasan Güner

Tek Yayınevi logo çalışması

defter - kitap - sayfa... o kadar çok farklı şekilde çizilebilir ki; örnekleri inceleyiniz
  6. Hasan Güner

Kurumsal Kimlik Sunum Örneği

logo başta tuhaf geldi ama kurumsal ögelerdeki yerleşim ve düzen harika teşekkürler :)
  7. Hasan Güner

tipografi çalışmaları

bence hepsi hoş eline sağlık
  8. Hasan Güner

anadolu jet yazı fontu var mı ?

aslında logodaki değil reklam metnindekini sormuştum
  9. Hasan Güner

anadolu jet yazı fontu var mı ?

reklam metinlerinin olduğu kurumsal yazı fontuna sahip olan var mı acaba ya da benzeri olabilir
  10. Hasan Güner

yardım lütfen

herkes kullandığı ve ona kolay geleni önerecektir corel diyorum ;)
  11. Hasan Güner

Corel Geometrik şekiller yardım

sıkıntını tam anlamadım ama aşağıdaki resmi incele istersen
  12. Hasan Güner

Erk logo | hasan güner

@Kerim Öksüz :) boşver kerim diğer alternatifleri de ekleyeyim aralarından seçeriz güzel olanı :p
  13. Hasan Güner

Erk logo | hasan güner

ikisinin ortak yanı iletişim / haberleşme logoda onu anlatıyor iki nokta arasındaki bağı ama biraz farklı olması için kral tacına benzettim üstünlük ve prestij katması için
  14. Hasan Güner

Erk logo | hasan güner

Bilgisayar + telefon satışı yapan bir firma için hazırladığım logo çalışması
  15. Hasan Güner

Corelde animasyon nasıl yapılıyor

yanılmıyorsam corel x3 den sonra corel rave (flash yapma programı) artık bulunmuyor corel 12 CD'sinden kurabilirsin biraz kurcala hiç anlamazsan bir ders hazırlayabiliriz senin için
  16. Hasan Güner

Small Business Card.

hmmm ilk kez rastladım böyle bir karta hoş duruyor ama bunu yurdum insanına göstersem tepkisi ne olurdu merak ediyorum :)
  17. Hasan Güner

onur reklam logo çalışması | hasan güner

teşekkürler :)
  18. Hasan Güner

kaan spor merkezi reklam

teşekkürler
Yukarı Alt