Arama sonuçları

1. Hasan Güner

kolay led görüntüsü vermek istiyorum

şuan bulunduğum bilgisayarda corel yok ama sözel olarak ifade edeyim yakın zamanda da görsel ders hazırlarım corelde nesnelere dış çizgi verebilmen mümkün ve çizgiyle ilgili ayarları yapabileceğin bir de menü aracı (divit ucu şeklinde bir araç - soldaki menüde alttan üçüncüydü yanılmıyorsam)...
  2. Hasan Güner

Manipülasyon çalışmam.

bence çok daha sağlam oldu şimdi
  3. Hasan Güner

afrikada bir gün ;)Umarım Beğenilir...

:) hoşlar sınırları daha fazla zorlayın bakalım neler çıkacak
  4. Hasan Güner

Yaprak Dökümü Film Afişim

evet yolun başında olman güzel bundan sonraki çalışmalarda yorumlar doğrultusunda ilerlersin birinci kural malzemen kaliteliyse ortaya çıkan iş de güzel olur ikincisi photoshop'da efektleri öğrenmek yerine araçları seri olarak kullanmayı öğren dekupe (nesneleri temizleme) olayını özen...
  5. Hasan Güner

Manipülasyon çalışmam.

çalışma güzel ama çok soluk ve beyaz duruyor kontrastı biraz artırırsan daha doygun renkler elde etsen daha güzel olacaktır
  6. Hasan Güner

Bu fontun adı neydi?

bu tarz seyahat acentası yazılarının çoğu font değil ama benzer fontlar mevcut linkteki fontları incele: http://www.dafont.com/barbatrick.font
  7. Hasan Güner

hobylerle ilgili yarışma afişi

iki çalışmana ortak yorum: çok fazla resim ve çok fazla efekt kullanmak çalışmayı güzel yapmaz bu bir. ikincisi de afiş denilen şey bakan şahsı verdiğin mesaja yönlendirmelidir ben burada tam bir karmaşa görüyorum insan nereye bakacağını şaşırıyor
  8. Hasan Güner

Kurban Bayramı Tebrik Kartı

:) hoş koyunda şekermiş
  9. Hasan Güner

Logo hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim

keşke logoya dair birkaç cümle yazsaydın ne anlatmak istedin niye bu renkleri kullandın vs. gibi ;)
  10. Hasan Güner

deneme kartvizit çalışmam yoruma açık..

bir mantık ve düzen yok çalışmada (tabi zevk meselesi yorum şahsidir)
  11. Hasan Güner

Corel de bir resimdeki yazı fontunu bulmak çok kolay

:) gel de corelci olma :D öğrendiğim iyi oldu
  12. Hasan Güner

Sitemizin yeni arayüzü yayında.

:) yoğunluktan forumdan uzak kalıyorum bir an başka siteye girdim zannettim :D elinize sağlık
  13. Hasan Güner

Yeşim Taşı Sonuçları

hayırlı uğurlu olsun
  14. Hasan Güner

Herkese Merhabalar

:) merhabalar
  15. Hasan Güner

Birka Reklamcılık | Katalog Çalışmam

kapaklara birkaç dokunuş yapılırsa on numara olabilir firma adını zemindeki tipografiye dahil edin belirgin bir renk ile... İNDEX'de büyük İ olmamalı iletişim bilgileri ile de biraz zaman harcamak lazım kapaktaki umursamaz güçlü hava araç kaplamalarının yer aldığı sayfada yok bitmiş halini...
  16. Hasan Güner

sanat halı logosu

:) rica ederim
  17. Hasan Güner

Yarışma:Organ Nakli ve Bağışı

yine hassas bir konu seçilmiş herkese şimdiden başarılar dilerim
  18. Hasan Güner

romantik psd

çok hoş teşekkürler
  19. Hasan Güner

sanat halı logosu

@stanly10 logonun böyle olduğunu bilsem çizerim demezdim :D corel 10 formatlı olarak çizilmiştir saygılar [url]http://rapidshare.com/files/429115995/sanat_halae__logo.cdr
  20. Hasan Güner

Dünyadan logo örnekleri | 2

harika eserlerden derlemedir devamı gelecek inşallah :clap2:
Yukarı Alt