Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Kerim ÖKSÜZ ||Özkan Atik Kurumsal

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Kerim ÖKSÜZ ||Trafik Afiş

Çok fazla emek verilmiş bir çalışma değil ama görsel ve slogan oturdu diye düşünüyorum herkese başarılar
  3. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

Büyük illere gönderilecek Beyşehiri tanıtma amaçlı bilboard çalışmalarından bazılarını paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum
  4. Kerim ÖKSÜZ

3.Beyşehir Fotoğrafçılar Buluşması Afişi

50 x 70 Afiş Çalışması Tasarım aşamasında bir çalışma fikir ve yorumlarınızı bekliyorum...
  5. Kerim ÖKSÜZ

Multimedia Bilgisayar Logo & Kartvizit

Henüz onaylanmamış, tasarım aşamasında bir çalışma. Tick İşareti müşterinin isteği bu nedenle kullanmam gerek. Logo nasıl geliştirilebilir Yorumlarınızı bekliyorum...
  6. Kerim ÖKSÜZ

Bu diziye neden ses çıkarılmıyor ?

Zaman Gazetesi yazarlarından Günseli Özen OCAKOĞLU'nun 22.02.2010 tarihli köşe yazısını sizlerle paylaşmak istedim. --------------------------------------------------------------------- GÜNSELİ ÖZEN OCAKOĞLU ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu? Sıkı bir dizi...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Giresun İl Özel İdaresi Logo - Sizce Hangisi ?

Giresun İl Özel idaresinin Açtığı logo yarışması için yaptığım çalışmalar Yorumlarınızı bekliyorum...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Alpay Ekmek Kurumsal -- Kerim ÖKSÜZ

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir kent rehberi kitapçık kapak tasarımı

Yorumlarınızı bekliyorum henüz tasarım aşamasında olan bir çalışma...
  10. Kerim ÖKSÜZ

Littabe Jeans Logo-Afiş-Tabela çalışması | Kerim ÖKSÜZ

Logo Afiş 1 Afiş 2 Afiş 3 Tabela Sorulması muhtemel soruları yanıtlayayım... - Logotype de kullanılan parmak izi şeklini kot dokusu ile benzerliği sebebiyle kullandım ayrıca parmak izinin bir güven duygusu oluşturacağını düşündüm - alt kısımdaki şehir...
Yukarı Alt