https://www.grafikerler.org/freelance-is-arayanlar/29949-freelance-is-arayanlar-bolumu-kurallari-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html
Bu bölüme ait bir kural olmasa da sizin konunuzu ilgilendirdiğini düşünüyorum. Çalışmanızın kalitesi ne olursa olsun bu işi 3-4 paket sigara parasına kadar...
Fontlara ve metinlerin yerleşimine biraz daha özen gerekli sanki...
Baskıya girmiş ancak sonraki çalışmalar için zemin ve metinlerin uyumuna da dikkat etmelisiniz
"Özgürlük sizin de hakkınız tüm dünyada böyle" yazısının daha iyi nerede durabileceğine karar verebilecek bir...
Teşekkür ederim abi beğenin için. İmla ve noktalama konusu şu anda en önemli sıkıntım her işimde mutlak bir hata çıkıyor bu iş için düzelttim ama başka işlerde yine çıkacak biliyorum :)
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Süleyman Köklü
Süleyman Bey Amblemde yola çıkılan temel nokta Elma'nın bilgiyi simgelemesidir. Reklam'da ise elma bilgi ile yaratıcılığın birleştirilmesi anlamına gelir. Bir bakıma bilgi (eğitim) ile reklamın birleştiği bir noktada (Üniversite kulübü...
Evet ilk kartvizit çok hoş görünüyor. Sadece iletişim bilgileri için farklı bir font gerekli diye düşünüyorum ve biraz daha küçük puntolarla yazılmalı.
İndesign yada quark'ı orta seviye bir gazete mizanpajı yapacak kadar öğrenmek photoshop ile gazete yapmaya "çalışmaktan" daha kolay olacaktır. Program öğrenin derim çok istiyorsanız bu işi yapmayı.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.