Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Rap Ve Dj Tasarımı Satılık Ugun Fiyata

Gitmez diyorsan örnekleri incele, dersleri izle daha iyi çalışmalar çıkar. Bunlar bekleyedursun.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Tamam fiyatları savunması benden... Daha iyi işler çıkarmak senden. Daha şık çalışmalar ortaya koy ki kimse fiyata çok diyemesin. Bu senin elinde
  3. Kerim ÖKSÜZ

Bu samimiyete ne konu kapatılır ne üyelik silinir. Anlamış olman yeterli ;) şimdi bana verdiğin fiyatları güncelleyelim.
  4. Kerim ÖKSÜZ

https://www.grafikerler.org/freelance-is-arayanlar/29949-freelance-is-arayanlar-bolumu-kurallari-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html Bu bölüme ait bir kural olmasa da sizin konunuzu ilgilendirdiğini düşünüyorum. Çalışmanızın kalitesi ne olursa olsun bu işi 3-4 paket sigara parasına kadar...
  5. Kerim ÖKSÜZ

Yanlış anlamadım değil mi ? Arayüz 30 tl kodlamada istersek 50 tl
  6. Kerim ÖKSÜZ

Ortadaki çalışmanın fiyatı nedir ?
  7. Kerim ÖKSÜZ

ACİL frelance calısacak grafiker

Lütfen ilanınıza firma bilgisi ve iletişim adreslerinizi ekleyiniz.
  8. Kerim ÖKSÜZ

monopol inşaat

@aldgrf Bak bu mesajı beyenmedim neden sence ?
  9. Kerim ÖKSÜZ

Kemal Sunal - Zehir Hafiye Afiş

Sadece başlıktaki fontlar biraz tırmaladı gözümü ve bu başlıkların rengi. Bunların dışında şık bir çalışma emeğinize sağlık.
  10. Kerim ÖKSÜZ

GelişimNet Broşür Tasarımım

Fontlara ve metinlerin yerleşimine biraz daha özen gerekli sanki... Baskıya girmiş ancak sonraki çalışmalar için zemin ve metinlerin uyumuna da dikkat etmelisiniz "Özgürlük sizin de hakkınız tüm dünyada böyle" yazısının daha iyi nerede durabileceğine karar verebilecek bir...
  11. Kerim ÖKSÜZ

Reklam Topluluğu kurumsal kimlik çalışması

Teşekkür ederim yorumunuz ve güzel dilekleriniz için.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim abi beğenin için. İmla ve noktalama konusu şu anda en önemli sıkıntım her işimde mutlak bir hata çıkıyor bu iş için düzelttim ama başka işlerde yine çıkacak biliyorum :)
  13. Kerim ÖKSÜZ

Yorumlarınız için teşekkür ederim. @Süleyman Köklü Süleyman Bey Amblemde yola çıkılan temel nokta Elma'nın bilgiyi simgelemesidir. Reklam'da ise elma bilgi ile yaratıcılığın birleştirilmesi anlamına gelir. Bir bakıma bilgi (eğitim) ile reklamın birleştiği bir noktada (Üniversite kulübü...
  14. Kerim ÖKSÜZ

ev aletleri mağazası için yapıldı

Ben sağ üst derdim :)
  15. Kerim ÖKSÜZ

Deneyimli web ve grafik tasarımcı arıyorum

Lütfen ilanınıza firma ve iletişim bilgisi ekleyiniz. Aksi halde ilanınız yayından kaldırılacaktır.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Kartvizit çalışmam...

Evet ilk kartvizit çok hoş görünüyor. Sadece iletişim bilgileri için farklı bir font gerekli diye düşünüyorum ve biraz daha küçük puntolarla yazılmalı.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Cengiz Uyaroğlu üçgen Takvim Çalışması

Sade ve şık bir çalışma sadece logonun konumuna takıldım başka nerede daha güzel durabilir denemek lazım. Emeğinize sağlık.
  18. Kerim ÖKSÜZ

Fotoshop'tan Gazete cizimi

İndesign yada quark'ı orta seviye bir gazete mizanpajı yapacak kadar öğrenmek photoshop ile gazete yapmaya "çalışmaktan" daha kolay olacaktır. Program öğrenin derim çok istiyorsanız bu işi yapmayı.
Yukarı Alt