bunları daha önce eklemiştim ama yanlış linki vermişim sanırım :D işte doğrusu güle güle kullanmanız dileğiyle.
BUYRUN: http://rapidshare.de/files/40453754/kahve.rar.html
evet gayet güzel olmuş ama bir logonun güzelliğinden ziyade baskı açısından nasıl durduğuna bakarım 3 renk kullanmışsınız maliyet acısınadan ağır olacağından bu kadar renke hiç gerek yok derim ve bu renklerki özel renkler yapılmasıda kola değildir sanırım yinede güzel bir çalışma olmuş başarılar
öncelikle bu çalışma ne için onu çözemedin sonra yazılar çok boğucu durdum uzaktan okunmayacak şekilde ve zemine gelince zeminden hiç bişiy anlamadım dersem yeridir zemindeki siyah çizgileri kaldırırsan daha iyi olacağını düşünüyorum ne bileyim bu şekilde zeminin üzerine baca külü düşmüş gibi...
yazılar kesime gitmiş orya bölümdeki yatık yazılar çok kötü durmuş yazı karakterleri okunmuyacak derecede küçük ve ince durmuş bir firmanın tek logosu olur üsteki logo ile altaki bir değil ayrıca iletişim bilgisi olmasa dahada iyi olacakmış başarılar
bir afişte bu şekilde reklam dağılımı ilk defa gördüm desem yeridir :D çok karışık olmuş be kardeşim ağğ şu müşteriler :S
bu arada demeden geçemiyecem emre aydının başka resmi yokmuydu ayıptır sölemesi ama küfür eder gibi bakıyor :D korktum valla tanımıyan biri bu resimden korkar ve gelmez...
sade ve tüm hatlarıyla hoş duran bir tasarım olmuş emeğine sağlık yalnız 1,999 yazan yeri ortalasan veya çerceveye göre büyütsen daha güzel olur sanırım. başarılar
hayal gücü düşüncelerini serbest bıraktığında onların istedikleri yöne özgürce ucmasına verilen isimdir...
hayal gücü yaratıcı olabilmek için en temel unsurdur ve zeka - çalışkanlıkla birleştiğinde kişiyi elinden tutup dünyanın en mükemmel insanı yapabilir.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.