çiçekler çok göz yoruyor biraz azaltılırsa daha iyi olur gibi birde firma isminin etrafındaki çizgi orda unutulmuş gibi duruyor ya kaldır derim yada tasarımla biraz daha bütünleştir daha iyi olur gibi düşünüyorum. başarılar
@sepultura6
öncelikle siteye üye olmanın sebebi benim buna sevindiğimi söyleyebilirim siteye üye olur olmaz bana laf söylediğine göre.. gelelim eleştiriye bir cümlenin ne anlatmak istediğini anlamadan yorum yapma derim ben bu zamana kadar kimseye özenmedim çünkü her insan kendince...
çalışmaya sözüm yok baya güzel bir çalışma olmuş emeğinizi sağlık sunumda aynı şekilde yalnız benim ağrıma giden nokta güzel türkçemiz varken ingilizce sunum yapmanız hiç hoşuma gitmedi açıkçası biz böyle devam edersek ne tüklüğümüz kalır nede türkiyemiz kalır tamam ingilizce genel bir dildir...
kesim payları yok renk uyumu yok yazı karakterleri çok kötü duruyor effektler ölü bir işi dahada öldürmüş kısaca bu kadar çok çalışmalısın bol bol konuları incelemeli kim ne yapmış nasıl yapmış öğrenmelisin
başarılar...
2005 model mavi full+full ufak tefek çizikler haricinde masrafsız
* orjinal cd çalar
* alarm
* klima
* sürücü hava yastığı
* merkezi klit
* katlanabilir arka koltuklar
fiyat bilgisi için özelden mejajla ulaşabilirsiniz
öncelikle güzel bir konuya değinmişsiniz sizi tanımıyorum ama herkes hocam diye hitap ettiği için benimde hocam diye hitap etmem yanlış olmaz sanırım... yorumumu şu şekilde başlamak isterim zamanımızda her önüne gelen grafiker sıfatını kazanabildiği için bu şekilde olması normaldir bilgisayar...
bu resimde gördüğünüz ne bir siteden indirme nede komedi olsun diye yapılan bir şey bu gördüğünüz flim çıkışı için gelen bir iş imsakiyede gördüğünüz resimler kırahathane sahibi ve ailesinin resmi biz burda kırıldık birazda siz gülün :)
@Arzu Uluırmak
öncelikle yorumlarınızı dikkatle inceliyor ve kendimi burda yapılan yorumlara göre düzeltmeye çalışıyorum el işaretlerine gelince bu katalog aynı zamanda flaşta onlıne katalog olarak ta yapıldı ve el işaretleri orda vardı müşteri normal kataloğundada olmasını istedi koymak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.