Arama sonuçları

1. Ömer Ayar

yurtdışına yapmış olduğum broşür

iki tarafınıda ayrı ayrı resim yap bide yüksek çözünürlükte eklersen daha büyük olur
  2. Ömer Ayar

etiket çalışmam...

çiçekler çok göz yoruyor biraz azaltılırsa daha iyi olur gibi birde firma isminin etrafındaki çizgi orda unutulmuş gibi duruyor ya kaldır derim yada tasarımla biraz daha bütünleştir daha iyi olur gibi düşünüyorum. başarılar
  3. Ömer Ayar

s.a aqua geldi

aramıza hoş geldiniz... iyi forumlar
  4. Ömer Ayar

zaman78'den Merhaba!

aramıza hoş geldiniz... iyi forumlar
  5. Ömer Ayar

yurtdışına yapmış olduğum broşür

çalışmanı çok küçük eklemişsin kardeşim yorum için bişiy göremiyoruz daha büyük eklersen sanırım daha iyi yorumlayabileceğiz
  6. Ömer Ayar

celayir zeytincilik katalog

@sepultura6 öncelikle siteye üye olmanın sebebi benim buna sevindiğimi söyleyebilirim siteye üye olur olmaz bana laf söylediğine göre.. gelelim eleştiriye bir cümlenin ne anlatmak istediğini anlamadan yorum yapma derim ben bu zamana kadar kimseye özenmedim çünkü her insan kendince...
  7. Ömer Ayar

satılık fıat palio

@eminecik trabzondan değilde tekirdağdan eklesem olmaz mı :S trabzondanda bayramdan sonra eklerim :D
  8. Ömer Ayar

kartvizit çalışmam

birde bu şekilde denesek çok kabalık etmiş olurmuyuz acaba :)
  9. Ömer Ayar

6 dk 18 saniye içinde yaptığım bir çalışma

6 dakika 18 saniyede yapıldığı belli hayırlısı olur inş.
  10. Ömer Ayar

*Ölmez Çelik - Cepli Dosya Çalışması

çalışmaya sözüm yok baya güzel bir çalışma olmuş emeğinizi sağlık sunumda aynı şekilde yalnız benim ağrıma giden nokta güzel türkçemiz varken ingilizce sunum yapmanız hiç hoşuma gitmedi açıkçası biz böyle devam edersek ne tüklüğümüz kalır nede türkiyemiz kalır tamam ingilizce genel bir dildir...
  11. Ömer Ayar

yorumlar sizden buyrun bakalım

kesim payları yok renk uyumu yok yazı karakterleri çok kötü duruyor effektler ölü bir işi dahada öldürmüş kısaca bu kadar çok çalışmalısın bol bol konuları incelemeli kim ne yapmış nasıl yapmış öğrenmelisin başarılar...
  12. Ömer Ayar

satılık fıat palio

2005 model mavi full+full ufak tefek çizikler haricinde masrafsız * orjinal cd çalar * alarm * klima * sürücü hava yastığı * merkezi klit * katlanabilir arka koltuklar fiyat bilgisi için özelden mejajla ulaşabilirsiniz
  13. Ömer Ayar

logo istekleriniz

aradığın logolordan bazıları buyrun http://rapidshare.de/files/40390339/logolar.rar.html
  14. Ömer Ayar

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

@ayselim teşekkür ederim evet bende bir ara kendim için hazırlamıştım ama karşı taraf vefasız çıktı her şeyi ile sahte çıktı
  15. Ömer Ayar

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

öncelikle güzel bir konuya değinmişsiniz sizi tanımıyorum ama herkes hocam diye hitap ettiği için benimde hocam diye hitap etmem yanlış olmaz sanırım... yorumumu şu şekilde başlamak isterim zamanımızda her önüne gelen grafiker sıfatını kazanabildiği için bu şekilde olması normaldir bilgisayar...
  16. Ömer Ayar

işte komedi :)

bu resimde gördüğünüz ne bir siteden indirme nede komedi olsun diye yapılan bir şey bu gördüğünüz flim çıkışı için gelen bir iş imsakiyede gördüğünüz resimler kırahathane sahibi ve ailesinin resmi biz burda kırıldık birazda siz gülün :)
  17. Ömer Ayar

celayir zeytincilik katalog

@Arzu Uluırmak öncelikle yorumlarınızı dikkatle inceliyor ve kendimi burda yapılan yorumlara göre düzeltmeye çalışıyorum el işaretlerine gelince bu katalog aynı zamanda flaşta onlıne katalog olarak ta yapıldı ve el işaretleri orda vardı müşteri normal kataloğundada olmasını istedi koymak...
Yukarı Alt